Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

δικαιολογητικα για ανοιγμα λογαριασμου απο αλλοδαπο

στο χώρο
ατομα με ειδικεσ αναγκεσ σχεδιαγραμμα

Έτσι παρατείνεται η κράτησή τους στις φυλακές της Αδριανούπολης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση τους για την παράνομη είσοδό τους στην Τουρκία.


ποσα κιλα πηρατε στον 5μηνα

πωληση εκτασεων

home ideas on pinterest

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί τώρα είναι η κατάθεση του κατηγορητηρίου από την εισαγγελία, η αποδοχή ή η απόρριψη της από το δικαστήριο και στην συνέχεια ο ορισμός δικασίμου.


Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν δεν υπάρχει διαφοροποίηση ως προς το κατηγορητήριο εναντίον των δύο αξιωματικών.


Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί, στο χώρο του δικαστηρίου προσήλθαν οι γονείς των δύο συλληφθέντων οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, ενώ οι ίδιοι οι στρατιωτικοί δεν μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο.


Η οικογένειες των δύο στρατιωτικών έφτασαν νωρίς το πρωί με ιδιωτικό αυτοκίνητο στις Καστανιές, απ’ όπου τους παρέλαβε τζιπ του Στρατού με το οποίο πέρασαν τα σύνορα.


Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο δικαστήριο για να λάβουν άδεια να επισκεφτούν τους δύο προφυλακισμένους στρατιωτικούς.


Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά τους και έτσι οι οικείοι των Ελλήνων στρατιωτικών κατευθύνθηκαν προς τη φυλακή όπου κρατούνται οι δύο άντρες.



Sınırı geçen 2 Yunan askeri tutuklandı

'Askeri casusluğa teşebbüs' ve 'askeri yasak bölgeye girmek' suçlarından tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişlerdi https://t.co/fKsOngZXDy pic.twitter.com/vAEHQSZW4v

— ANADOLU AJANSI (@anadoluajansi) March 2, 2018


φωτια στην κω τωρα
εκπαιδευτης εκπαιδευτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου