Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

κακοσμια στην μασχαλη

εικοσι στα γαλλικα
οικονομικη κατασταση βουλγαριας
αλγεβρα β λυκειου τριγωνομετρια διαγωνισμα

Οι αναφορές του Γιάννη Βρούτση από τη ΝΔ ότι η κυβέρνηση «τα έχει κάνει θάλασσα» με συνέπεια οι πολίτες να λένε «και μη χειρότερα», εξόργισαν τον Παύλο Πολάκη που ζητούσε επίμονα τον λόγο για να του απαντήσει. «Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι και έχει κουραστεί από τα «θα», γκρεμίσατε το δημόσιο σύστημα υγείας», συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο Γιάννης Βρούτσης με τον αναπληρωτή υπουργό να φωνάζει εκτός μικροφώνου ότι είναι ψεύτης και συκοφάντης.


met oliva results

ελληνικο καφε στην εγκυμοσυνη

Λαμβάνοντας το λόγο, απόντος του βουλευτή της ΝΔ, ο Παύλος Πολάκης τον αποκάλεσε «νυφίτσα», ενώ λίγο
αργότερα αναφερόμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ υποστήριξε πως ο Ανδρέας Λοβέρδος ελέγχεται για την προγραμματική σύμβαση ΟΚΑΝΑ - ΚΕΛΠΝΟ, στο οποίο «όσο σκάβεις βρίσκεις φίδια, όχαινες και σκορπιούς». Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του σχολίασε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις «τα κάνανε χουμά, «είναι ό, τι μένει από το τυρί», όπως εξήγησε.


«Είστε υπουργοί Υγείας ή... Ασθενείας;», αναρωτήθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ ο Κώστας Μπαργιώτας από το Ποτάμι επεσήμανε πως «όταν τελειώσει η τακτική ταύρος εν υαλοπωλείο του κ. Πολάκη, η χώρα θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια, ότι δεν μπορούμε να συντηρήσουμε το ΕΣΥ στα σημερινά του μεγέθη».


Ο Παύλος Πολάκης ανέφερε ακόμη, ότι στοίχισαν «ο κούκος αηδόνι» τα ελικόπτερα διάσωσης και ότι δεν γνωρίζει που πήγαν τα λεφτά από τις αποζημιώσεις για τις βλάβες των ελικοπτέρων. Μάλιστα, όπως είπε, ο Νίκος Τόσκας θα ανακοινώσει πως για πρώτη φορά θα υπάρχει ελικόπτερο του στρατού στη Χαλκιδική για τους καλοκαιρινούς
μήνες.


Στη συζήτηση επερώτησης του ΚΚΕ ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χάνει χρόνο μιλώντας για τον εκλογικό νόμο και τη συνταγματική αναθεώρηση την ώρα που οι ασθενείς και υγειονομικοί δεν αντέχουν άλλο. «Και η πολιτική της σημερινής κυβέρνησης στην υγεία είναι στην ίδια στρατηγική κατεύθυνση με τις προηγούμενες, δηλαδή της στήριξης των επιχειρηματικών ιδιωτικών ομίλων, της κερδοφορίας τους, αυτές είναι που οδηγούν σε μείωση της χρηματοδότησης από το κράτος, σε αύξηση των πληρωμών από τους ασθενείς, σε μισθολογική και εργασιακή εξουθένωση των υγειονομικών», είπε.


Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός υποστήριξε ότι έχει τελειώσει η περίοδος απαξίωξης του συστήματος υγείας και ότι η κυβέρνηση έχει αυξήσει τα κονδύλια για από το 1,05% του ΑΕΠ στο 1,125%, προχωρώντας ακόμη και σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας στον προϋπολογισμό υπάρχει πρόβλεψη για επιπλέον 3.448 προσλήψεις, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα θα κλείσει το θέμα με τις λίστες αναμονής στις εντατικές.



μαλα χαντρες
εφημερευοντα σαμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου