Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

συβοτα ξενοδοχεια προσφορες

επίδομα ανεργίας δώρο χριστουγέννων 2017
βαφη ξυλων
time out los angeles
Γκεζιτζί: «Δεν βλέπω θερμό επεισόδιο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας πριν τις εκλογές»

Ένα πιθανό θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ή και στην Κύπρο δεν θα φέρει κέρδη στον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ούτε και στο κόμμα του ΑΚΡ σχολιάζει στο ΚΥΠΕ ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ερευνών Γκεζιτζί, Μουράτ Γκεζιτζί, εκτιμώντας ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν θα μπει σε μια τέτοια περιπέτεια πριν τις εκλογές της 24ης Ιουνίου.


αδιαβροχο φωτιστικο μπανιου

Ο Μουράτ Γκεζιτζί θεωρεί ότι αυτές οι εκλογές θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση για τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και πως το γνωρίζει και ο ίδιος γι’ αυτό και ήδη υπάρχουν ανησυχίες στο κόμμα του. Ο Μουράτ Γκεζιτζί διαπιστώνει ένα ρεύμα που φεύγει από το κόμμα του Τούρκου Προέδρου και κινείται προς την αντιπολίτευση βλέποντας την οικονομία να καταρρέει. Για πρώτη φορά επί διακυβέρνησης ΑΚΡ το 53% του εκλογικού σώματος θεωρεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Τουρκίας είναι η οικονομία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μουράτ Γκεζιτζί είναι ο μόνος που είχε προβλέψει το αποτέλεσμα των ‘εκλογών’ στα κατεχόμενα στις 26 Απριλίου του 2015 όταν είχε ‘εκλεγεί’ ο Μουσταφά Ακιντζί.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.com. cy



χριστινα λουκα τηλεφωνο επικοινωνιας
σχολες κομμωτικης θεσσαλονικη γιαννερη
επαναστατης στη σικαλη κριτικη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου