Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

λερος μεταναστες 2017

εκε περιβαλλον
starbucks χριστουγεννιατικα ροφηματα 2017
χιλιες ζωες σταθης ξενος
κουκλόσπιτο θέατρο οδού κυκλάδων

Με ανακοίνωσή του, το σκοπιανό ΥΠΕΞ τονίζει ακόμη ότι υπάρχει καλή θέληση και ότι έχουν επιτευχθεί σημαντικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.


βήματα επιστημονικής μεθόδου

γιατροι χωρις συνορα εκθεση φωτογραφιας

«Σε αυτή τη συγκυρία, όπως και σε οποιαδήποτε διαδικασία αυτού του χαρακτήρα, είναι απαραίτητο οι ομάδες εργασίας να καταγράψουν την εν λόγω καλή θέληση σε κείμενο συμφωνίας, το οποίο θα αντικατοπτρίζει καταλλήλως τις ουσιαστικές παραμέτρους, που χαρακτηρίζουν την πολιτική κατανόηση που έχει επιτευχθεί μεταξύ των δύο πλευρών», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:


«Με αυτό το στόχο, η πΓΔΜ εργάζεται σκληρά για να επιτευχθεί αυτό το ταχύτερο δυνατό και πριν από τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίζουμε ότι θέματα τόσο μεγάλης σημασίας δεν επωφελούνται από τυχόν βιαστικές δραστηριότητες».


«Η ποιότητα του κειμένου της συμφωνίας και η ανάγκη να φτάσουμε σε μία βιώσιμη λύση αποδεκτή και από τις δύο πλευρές υπερβαίνουν κατά πολύ την ανάγκη τήρησης οποιονδήποτε προθεσμιών για την οριστικοποίηση της διαδικασίας», καταλήγει η ανακοίνωση.



συσκευη απολυμανσης παπουτσιων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου