Τρίτη 30 Απριλίου 2019

άλισον λόμαν

point δεινοστράτου 54
ανατολή βικτόρια χίσλοπ
τομη χειρουργικη

Μέσα σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας, άγνωστοι έχουν αρπάξει από τέσσερα νοσοκομεία ιατρικό εξοπλισμό μεγάλης αξίας.


σταυροι προτιμησησ στισ δημοτικεσ εκλογεσ 2015

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στη Λάρισα, όπου άγνωστοι έκλεψαν δύο κολονοσκόπια και δύο γαστροσκόπια από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, το Σαββατοκύριακο.


Μήνυση κατ' αγνώστων κατέθεσε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Νοσοκομείου,Παναγιώτης Νάνος, ενώ αποφάσισε τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την κλοπή δύο κολονοσκόπιων και δύο γαστροσκόπιων από το Γαστρεντερολογικό Εξωτερικό Ιατρείο της Πανεπιστημιακής κλινικής του νοσοκομείου.


Σε επίσημη ανακοίνωσή της η διοίκηση τονίζει πως το κόστος των κλεμμένων υπολογίζεται τελικά στις 15.000 ευρώ και αυτό λόγω παλαιότητας, ενώ για να τα αντικαταστήσει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με καινούρια θα απαιτηθούν περίπου 80.000 ευρώ.


Πέραν της οικονομικής ζημιάς, πρόβλημα εντοπίζεται και στα προγραμματισμένα ραντεβού των ασθενών που ακυρώθηκαν για σήμερα και αύριο, ενώ από τη διοίκηση εξετάζονται τρόποι για την επίλυση του προβλήματος.


Από τη διοίκηση του νοσοκομείου κλήθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Λάρισας για να επιληφθεί της υπόθεσης και είναι σε εξέλιξη η προανάκριση που διενεργείται.


Λίγες ώρες νωρίτερα είχε σημειωθεί ακόμη ένα «χτύπημα» από τη συμμορία που έχει βάλει στο στόχαστρό της ιατρικά μηχανήματα, σημειώθηκε, αυτή τη φορά στη Λαμία. Όπως διαπιστώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, η «μαφία των ιατρικών μηχανημάτων», εισέβαλε στο νοσοκομείο της Λαμίας και αφαίρεσε ιατρικό εξοπλισμό αξίας 100.000 ευρώ.


Αυτό το περιστατικό κλοπής ιατρικών μηχανημάτων, ήταν το τρίτο στη σειρά, καθώς είχαν προηγηθεί τα «χτυπήματα» στον Άγιο Σάββα και στο νοσοκομείο του Βόλου.


Στο πιο πρόσφατο κρούσμα, στο Βόλο άγνωστος παραβίασε την πόρτα του γαστρεντερολογικού ιατρείου που βρίσκεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο του νοσοκομείου.


Ο δράστης αφαίρεσε δύο γαστροσκόπια αξίας περίπου 30.000 ευρώ το καθένα και τοποθέτησε τον ιατρικό εξοπλισμό σε σάκο που είχε μαζί του.


Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η κλοπή ειδοποιήθηκαν οι αρχές, οι οποίες εξετάζουν την μαρτυρία ενός ανθρώπου, ο οποίος είπε ότι την ώρα που έμπαινε στο ιατρείο, είδε τον δράστη να πετά το σάκο από το παράθυρο και αμέσως μετά να εξαφανίζεται και ο ίδιος.



επιμελητηριο καλων τεχνων κυπρου
διαφημιστικο σποτ κινημα ελλαδα
εξωτικη ευρωπη

λουφα και απαλλαγη i4 full movie

πατε πως τρωγεται
ορθρος και θεια λειτουργια χριστουγεννων 2014
δεμερτζησ ταπητοκαθαριστηρια
η δυναμη σου η δυναμη μου

Υπέρ της αντισυνταγματικότητας (όχι όμως ομόφωνα) της επίμαχης ρύθμισης τάχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι Ολομέλειες των Πρωτοδικείων Αμαλιάδας, Πύργου, Νάξου και Σύρου.


νοσοκομείο του ρίου

πλατεια θεατρου νεο ηρακλειο

Σε όλες τις Ολομέλειες των Πρωτοδικείων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) και ανέπτυξαν τις θέσεις της ΕΔΕ, όπως επίσης κατέθεσαν υπόμνημα, διατυπώνοντας την άποψή της περί αντισυνταγματικότητας του άρθρου 32 του νόμου 4456/2017, με τον οποίο προβλέπεται η ανάθεση καθηκόντων υποθηκοφύλακα σε ειρηνοδίκες.


Να σημειωθεί ότι οι Ολομέλειες των Πρωτοδικείων συγκλήθηκαν μετά την υποβολή σχετικού ερωτήματος του υπουργού Δικαιοσύνης, Στ. Κοντονή, περί μετατροπής των ειδικών άμισθων υποθηκοφυλακείων σε έμμισθα.


Ειδικότερα, σήμερα στην Ολομέλεια του Πρωτοδικείου Αθηνών παρέστη ο πρόεδρος της ΕΔΕ, Χριστόφορος Σεβαστίδης, ο οποίος ανέφερε ότι η επίμαχη ρύθμιση, η οποία προβλέπει την αναπλήρωση υποθηκοφύλακα από ειρηνοδίκη, είναι αντισυνταγματική, αλλά και προβληματική.




ενας διαβατης προχωρει

ζαραμο μακεδονιας

dakota johnson original hair

Αναμετρήσεις όπως αυτή με το Πόρτλαντ, που επίσης κυνηγά την είσοδό του στα play offs στην Δυτική περιφέρεια (οι Μπλέιζερς είναι 9οι), χτίζουν χαρακτήρα και το Μιλγουόκι μοιάζει στην τελική ευθεία να βρίσκει τον τρόπο να παίρνει και πολύτιμες νίκες, που θα τους δώσουν το πολυπόθητο εισιτήριο.


οδικος χαρτης αθηνα-αραχωβα

κτηματομεσιτικη λημνου

σελήνη μαρμάρι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μαζί με τον Κρις Μίντλετον οι άνθρωποι που τράβηξαν το σκοράρισμα για τα "ελάφια", αλλά ο Έλληνας άσσος φρόντισε για μια ακόμη φορά με την άμυνα του να δώσει στην κυριολεξία τη νίκη στην ομάδα του: ένα από τα τρία κοψίματά του ήταν στην τελευταία προσπάθεια των Μπλέιζερς, που κράτησε το σκορ στο 90-93.



The Greek Freak hits beast mode in the last few seconds of the game to secure the W!! #OwnTheFuture pic.twitter.com/eXulXKFpuZ

— Milwaukee Bucks (@Bucks) March 22, 2017


τιμη στυλου pole dance
φουντουκια χυμα
ωραιοκαστρο εκλογικα κεντρα

ταυρινη και αθλητισμος

προστασια αλυσιδας ποδηλατου
διον tv παρελαση κατερινης

Ο αποτροπιασμός για το φρικτό έγκλημα προκάλεσε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε πόλεις της Ινδίας τις τελευταίες ημέρες και η οργή γιγαντώθηκε εξαιτίας της στήριξης που επέδειξαν αρχικά προς τους κατηγορούμενους υπουργοί από το κόμμα του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι, το Μπαρατίγια Τζανάτα.


κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας αγγλικά γ2 θεματα

μανταμ καρδιτσα

αννιτα πανια σπυροπουλου

Οι διαδηλώσεις επικεντρώθηκαν και σ’ ένα άλλο περιστατικό με βιασμό, στο οποίο φέρεται ότι εμπλέκεται και ένας βουλευτής του ίδιου κόμματος στο πολυπληθέστερο, φτωχό κρατίδιο Ουτάρ Πραντές, το οποίο μαστίζεται από την εγκληματικότητα.


Περισσότερες πορείες με τους διαδηλωτές να ζητούν να ληφθούν μέτρα κατά των βιαστών και κατά της βίας εναντίον των γυναικών αναμένονται σήμερα στην πρωτεύουσα και στην Αχμενταμπάντ, την πρωτεύουσα του κρατιδίου Γκουτζαράτ, απ’ όπου κατάγεται ο Μόντι.


Το κορίτσι που προερχόταν από μια νομαδική κοινότητα, η οποία διαβιώνει στα δάση του Κασμίρ, ναρκώθηκε, κρατήθηκε αιχμάλωτο σε έναν ινδουιστικό ναό και κακοποιούνταν σεξουαλικά επί μια εβδομάδα προτού στραγγαλιστεί και δεχθεί χτυπήματα με μια πέτρα τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε η αστυνομία.


2018 04 15T144853Z 681651533 RC16887A8D00 RTRMADP 3 INDIA RAPE
Πηγή: REUTERS/Adnan Abidi


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η απαγωγή, ο βιασμός και ο φόνος του κοριτσιού ήταν μέρος ενός σχεδίου απομάκρυνσης των νομάδων από την περιοχή Κάτουα στο Τζαμού, το κυρίως ινδουιστικό αυτό τμήμα του μοναδικού κρατιδίου της Ινδίας όπου υπερτερούν πληθυσμιακά οι μουσουλμάνοι.


Ο φερόμενος αρχηγός της ομάδας, ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, ο Σαντζί Ραμ, φρόντιζε τον ναό όπου κρατούνταν το κορίτσι, ενώ δύο από τους οκτώ που δικάζονται είναι αστυνομικοί, οι οποίοι κατηγορούνται ότι χρηματίστηκαν για να καθυστερήσουν την έρευνα.



ρωταω μεταφραση
tig sons of anarchy daughter burned

πιο επικινδυνοι δρομοι

διακοσμηση εθνικ στυλ
κατασκευη δαπεδων
οικογενειακο δικαιο και διαζυγιο
αερομπικ για αρχαριους βιντεο

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


οι φασεις της εγκυμοσυνης

Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 00 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη οπού θα σημειωθεί νωρίς το πρωί τοπικός παγετός.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 01 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



loa tascam vl a5
μελισσια αττικης σπιτια

ελαιωνασ δημητροπουλος

εικονες πελαργων
ερρικος α

«Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι» έγραψε η κ. Γεννηματά.


μερσεντεσ α 140 προβληματα

μαγιατικο ψαρι σουπα

τυροκροκετες ευκολες

Λίγη ώρα αργότερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης «απάντησε», επίσης μέσω Twitter: «Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό και απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».





φιλης καταληψεις
ο θειος αριστος

ισαβελλα σπυριδωνος

φιλτρο αερα
προτυπο αθηνων
αφροδισιο βουνο

Οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ θα κρατήσουν 12 μέρες, ενώ οι μαθητές ΕΠΑΛ θα εξετάζονται για 15 μέρες. Τα ειδικά μαθήματα θα εξεταστούν από τις 22 έως τις 30 Ιουνίου.


χρηματισμος εφοριακων

σχολια για βαρουφακης

ενεργειακη κριση ορισμος

Ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων, όπως και για τις ίδιες κατηγορίες ΕΠΑΛ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Στην κατηγορία των ΕΠΑΛ η εξέταση θα διαρκέσει 4 ώρες στο μάθημα: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.


Αναλυτικά οι πίνακες του υπουργείου με τις ημερομηνίες εξέτασης


gel


Όσον αφορά τους υποψήφιους για τις ειδικές κατηγορίες μαθημάτων το υπουργείο ορίζει πως «πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :


μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ.,


μέχρι τις 14.30 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.00 μ. μ.


Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:


- των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,


- των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,


- του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά»


epal


eidika mathimata



κόρα καρβούνη παράσιτα

ματιες στα σπορ με θαρρος

Σεισμός τώρα LIVE: Δείτε πού έγινε σεισμός πριν από λίγη ώρα

Σεισμός τώρα: Δείτε live τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι στην Ελλάδα.


ενδοεπικοινωνια με καμερα jumbo

συνταγες βατος σαγανακι

αποδειξη παροχησ υπηρεσιων φπα

μανα χ ουρανου επεισοδιο 16 τρειλερ

Ψυχραιμία συνιστά στους πολίτες ο Διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γιώργος Δρακάτος, όσον αφορά στις προβλέψεις για επικείμενο μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα, ακόμα και 7 Ρίχτερ, που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα συνάδελφοί του σεισμολόγοι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε LIVE τι καταγράφει το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο

Ο κ. Δρακάτος τόνισε πως θα πρέπει ο κόσμος να παρακολουθεί μόνο επίσημες ενημερώσεις Αρχών και Φορέων και όχι να ακούει κάθε σεισμολόγο που εκφράζει μια προσωπική άποψη. Και αυτό γιατί είναι πιθανό να είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ακόμα και αν αυτό το πρόσωπο που την εκφράζει είναι σε κάποια σημαντική θέση.

seismostora

Δείτε LIVE τι καταγράφει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο (παρακολούθηση της σεισμικότητας σε πραγματικό χρόνο τις τελευταίες 48 ώρες)

Ειδικότερα, ο Γιώργος Δρακάτος σημείωσε: «Η Δυτική Ελλάδα είναι μια περιοχή με πολύ υψηλή σεισμικότητα άρα ο κόσμος είναι προετοιμασμένος, χρειάζεται ψυχραιμία και να παρακολουθεί μόνο επίσημες ενημερώσεις. Δε χρειάζεται να ακούει διάφορα πράγματα που διατυπώνονται από τον καθέναν. Υπάρχουν επίσημες αρχές και δεν εννοώ μόνο το Αστεροσκοπείο, υπάρχει το Πανεπιστήμιο Πατρών, κρατικοί φορείς, Περιφέρειες κλπ. Σε κάθε επιστημονική κοινότητα, ο καθένας από εμάς δικαιούται να έχει μια επιστημονική άποψη. Εγώ μιλάω μόνο για τις επίσημες ανακοινώσεις. Είναι διαφορετικό πράγμα σαν επιστήμονας να διατυπώσω την άποψή μου την προσωπική και διαφορετικό να υπάρχει μια επίσημη άποψη ενός οργανισμού. Αυτό που προτείνω στον κόσμο είναι να ακούει επίσημες ανακοινώσεις και όχι τι λέει ο κάθε “Δρακάτος”, γιατί μπορεί να είναι και δύο διαφορετικά πράγματα. Στην επίσημη ανακοίνωση υπάρχει μια συνεκτίμηση όλων των επιστημόνων του Ινστιτούτου. Μπορεί κάποιος από εμάς να έχει μια άλλη άποψη, η οποία επιστημονικά να είναι απόλυτα σεβαστή, όμως δεν είναι επίσημη άποψη».

«Βόμβα» Τσελέντη: «Περιμένουμε μεγάλο σεισμό σε δύο περιοχές της Ελλάδας - Έχουμε ενημερώσει»



Δείτε ΕΔΩ τους πιο φονικούς σεισμούς που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τους σεισμούς στην Ελλάδα



στρατής μυριβήλης τα ζα αναλυση
αγνοώ στα αγγλικά
κρανος μηχανης μαυρο ματ

κατασκευη αθλητικων παπουτσιων

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα συναντηθούν την Παρασκευή 22 Ιουλίου, στις 11.30, στο Υπουργείο Εξωτερικών με βασικό θέμα συνάντησης το Κυπριακό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κοτζιάς έχει διαβιβάσει προς τη Λευκωσία έγγραφο που αφορά το περιβάλλον ασφάλειας στην περιοχή, το οποίο μελετά η Κυπριακή κυβέρνηση.


φρες κολωνακι

μαθηματικα κατευθυνσης πανελληνιες 2002 επαναληπτικες

ραδιοφωνικοι παραγωγοι γυναικες

μου ξαναρχονται ενα ενα χορος

δολωματα απο ζυμαρι

Τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε την Τετάρτη 20 Ιουλίου ο κ. Κοτζιάς με ακαδημαϊκούς. Άλλωστε και ο ίδιος πριν την υπουργοποίησή του δίδασκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς με γνωστικό αντικείμενο «Πολιτικές Θεωρίες των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών».


Διπλωματικές πηγές επισημαίνουν ότι η ισχυροποίηση του Ερντογάν, οι μαζικές απομακρύνσεις δικαστικών και δημοσίων λειτουργών σε συνδυασμό με τη δήλωση στήριξης του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στον Τούρκο πρόεδρο, ενδεχομένως να προοιωνίζουν νέα προσκόμματα στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού.


Όπως επισημαίνουν διπλωματικές πηγές στο CNN Greece, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη γειτονική χώρα, γίνεται πλέον πιο επιτακτικό το αίτημα να αποχωρήσουν οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις από τη Μεγαλόνησο. Προς αυτή την κατεύθυνση θα εστιάσουν τις κινήσεις τους το προσεχές διάστημα Αθήνα - Λευκωσία.


Στο πλαίσιο της συνάντησης Κοτζιά – Κασουλίδη, θα διερευνηθεί ημερομηνία πραγματοποίησης της τριμερούς Ελλάδας – Κύπρου - Αιγύπτου, το προσεχές Φθινόπωρο καθώς επίσης και η συνεργασία με άλλες χώρες της Μεσογείου. Το ενεργειακό παραμένει πάντα στο προσκήνιο στις σχέσεις Ελλάδας – Κύπρου και θα είναι το αντικείμενο της συνάντησης του Κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Βένιαμιν Νετανιάχου, την Κυριακή 24 Ιουλίου στα Ιεροσόλυμα. Ο Κύπριος Πρόεδρος, στο ταξίδι του στα Ιεροσόλυμα, θα συνοδεύεται από τον υπουργό Εξωτερικών, Ι. Κασουλίδη, τον υπουργό Ενέργειας, Γ. Λακκοτρύπη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.


Το ΥΠΕΞ αξιολογεί το Brexit


O υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, συνέστησε Διϋπουργική Επιτροπή και ομάδα εργασίας για τη μελέτη των επιπτώσεων του βρετανικού δημοψηφίσματος. Στην ομάδα εργασίας, η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά την Τετάρτη, συμμετέχουν υπηρεσιακά στελέχη και καθηγητές Α. Ε.Ι.


Σε ότι αφορά τη διϋπουργική επιτροπή, λειτουργεί, σε επίπεδο Γενικών Γραμματέων, υπό την προεδρία του υπουργείου Εξωτερικών, με τη συμμετοχή των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, Οικονομικών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού και του γραφείου του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Στην επιτροπή, θα μετέχουν, κατά περίπτωση, και εκπρόσωποι φορέων, οργανισμών και αρχών του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα, καθώς και ειδικοί μελετητές και επιστήμονες.



ζητείται αρχιτέκτονας μηχανικός
μητρώο τουριστικών επιχειρήσεων

παιζω φαρμα βαιλ

μονοβολα φυσιγγια σκοποβολης

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Λέσλι Σταλ αν ο Μάτις σκοπεύει να αποχωρήσει, ο Τραμπ απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο».


καφε σημαδι στο ποδι

μιλφειγ παρλιαρου

συσταση καθετου σε αγροτεμαχιο

πότε έκλεισε το alter

εξορθολογισμος υλης στ δημοτικου γλωσσα

Μολονότι παραδέχτηκε ότι υπάρχουν «κάποιοι» στην κυβέρνηση που «δεν είναι ενθουσιασμένοι» μαζί του, ο ίδιος είπε ότι «έχει πολύ καλή σχέση» με τον Μάτις.


«Γευματίσαμε μαζί πριν από δύο ημέρες. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του. Μπορεί και να το κάνει (σ. σ. να παραιτηθεί). Νομίζω ότι είναι κατά κάποιο τρόπο Δημοκρατικός, αν θέλετε να ξέρετε» συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στον απόστρατο στρατηγό. «Αλλά είναι καλός άνθρωπος. Τα πάμε πολύ καλά. Μπορεί να φύγει. Εννοώ, κάποια στιγμή, όλοι φεύγουν. Όλοι. Ο κόσμος φεύγει. Αυτή είναι η Ουάσινγκτον», πρόσθεσε.


Ο Τραμπ απέρριψε, χαρακτηρίζοντας τις «ψευδείς ειδήσεις» τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης ότι στον Λευκό Οίκο επικρατεί χάος. Είπε όμως ότι ο ίδιος «αλλάζει τα πράγματα» γιατί «δικαιούται να το κάνει» και άφησε να εννοηθεί ότι θα δώσει αξιώματα σε νέα πρόσωπα. «Έχω στην αναμονή ανθρώπους που θα αποδεχθούν εξαιρετικοί. Θα μπουν στην κυβέρνηση, θα είναι εξαιρετικοί», συνέχισε.


Αν και φέρεται ότι έχει συγκρουστεί στο παρελθόν με άλλα στελέχη της κυβέρνησης, όπως με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Τζον Μπόλτον, ο Μάτις διέψευσε τον περασμένο μήνα ότι σκοπεύει να παραιτηθεί στο εγγύς μέλλον.



παλιες ηχογραφησεις

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

δευτεροβαθμια μεσογειων

των παρόντων
ραπτικη τσαντα

Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι ζήτησε από τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι να εξετάσει το ενδεχόμενο διοργάνωσης μιας τέτοιας εκδήλωσης και στις ΗΠΑ με τη συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.


soundtrack outlander youtube

μιχαλης βαμβακας λαμψη

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους επισήμανε ότι εντυπωσιάστηκε από την παρέλαση στη γαλλική πρωτεύουσα, που παρακολούθησε μαζί με τον Γάλλο ομόλογό του.


«Σε μεγάλο βαθμό λόγω των όσων είδα, ενδέχεται να κάνουμε κάτι τέτοιο την 4η Ιουλίου στην Ουάσιγκτον στη λεωφόρο Πενσιλβάνια» είπε σε δημοσιογράφους.


«Το εξετάζουμε αυτή τη στιγμή» συμπλήρωσε.


trump fr 2


Πηγή: Reuters



συνειδητοποιώ βικιλεξικο
ηλικια γερασιμου αρσενη
στραβώνω στα αγγλικα

διαφθορά 2013

τιμες πλυντηριων πιατων κωτσοβολος
αζιζ βιογραφια

Πρωταγωνιστής και στο σημερινό ντέρμπι αναμένεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Συνολικά, έχει πετύχει 10 γκολ στο πρωτάθλημα. Σκόραρε για πρώτη φορά στο ματς της τέταρτης αγωνιστικής με τη Σασουόλο, πετυχαίνοντας και τα 2 γκολ της νίκης με 2-1 της Γιουβέντους. Δύο γκολ σημείωσε και στο 1-2 κατά της Έμπολι. Σε άλλα 6 παιχνίδια σκόραρε από μία φορά.


υπουργείο παιδείας χορηγίες

μυτη σκουλαρικια

Σε 4 αγώνες, με τη Σασουόλο, τη Φροζινόνε, την Τζένοα και τη Σπαλ, άνοιξε το σκορ. Θα καταφέρει να πετύχει το πρώτο γκολ και στο σημερινό ντέρμπι με την Ίντερ;


Το Pamestoixima.gr προσφέρει σήμερα ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ.


Πολλές στοιχηματικές επιλογές με ανταγωνιστικές αποδόσεις


Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές ακόμα στοιχηματικές επιλογές, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, για το ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ.



ψωμι για μωρα
οι πιο χαζοι νομοι
φωτια με φωτια βιντεο κλιπ

πατατες βραστες ωρα

γενική διευθύντρια υπουργείου οικονομικών
ρωσια πουτιν τουρκια
μπορντο παντελονι
μαθηματα αγγλικων για lower online

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr ένας από τους συμμετέχοντες στο επεισόδιο κρατούσε πιστόλι. Στο σημείο έφθασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, όμως λίγο πριν την άφιξή τους, οι άνδρες που συμμετείχαν στο επεισόδιο εξαφανίστηκαν προς την Πλατεία Ελευθερίας.


που ψηφιζω ωραιοκαστρο

κρεσεντο μεζεδοπωλείο

2 copy


(Πηγή: tempo24.gr)


Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ γίνονται και προσαγωγές υπόπτων.


3


(Πηγή: tempo24.gr)


4


(Πηγή: tempo24.gr)



δικαιολογητικα θεωρησης βιβλιαριου ικα ανεργου

μπαρνιανι ολυμπιακος

σιδηροδρομικος σταθμος λαρισης αθηνα
αποσταση προτζεκτορα απο πανι

Το «Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών» και η Λαϊκή Ενότητα βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο με σκοπό να εμποδίσουν πιθανούς πλειστηριασμούς.


roaming στην ευρώπη

μεσιτες νεο ψυχικο

διοξειδιο του ανθρακα στον εγκεφαλο

χατζηγεωργιου δημητρης

Τα κινήματα έφτασαν μέχρι την είσοδο του δικαστηρίου, εμποδίζοντας την πρόσβαση και αναρτώντας πανό.


Για σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ήταν προγραμματισμένος ένα πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας με αποθήκη για οφειλή ύψους 188.000 ευρώ.


Παρούσα στις κινητοποιήσεις ήταν και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


«Προκαλώ τον κύριο Τσίπρα να έρθει να με συλλάβει» δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «πρόβατα» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την τροπολογία που προβλέπει αυτόφωρο για όσους παρεμποδίζουν τους πλειστηριασμούς.



όταν έχω εσένα λόγια

kraft χρωματολογιο για ξυλο

η θεατρίνα στίχοι
καιρος 25 ημερων κομοτηνη

Η εταιρεία είναι η TGOD Hellas, θυγατρικής της Καναδικής TGOD Inc.


εμμονη ταινια κριτικη

παραξενα πραγματα για τα ζωα

πωλειται ηλεκτροκολληση mig

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, συναντήθηκε την Πέμπτη (24/01/2019), με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της TGOD Hellas, Μάρκο Αναστασιάδη.


Η εταιρεία πρόκειται να κατασκευάσει σε έκταση 120 στρεμμάτων στην περιοχή της Θήβας, μεγάλης κλίμακας Μονάδα Παραγωγής και Επεξεργασίας Κάνναβης, σε φάσεις. Οι εγκαταστάσεις της TGOD στην Ελλάδα θα κατασκευαστούν σύμφωνα με τα πρότυπα GACP και eGMP των καναδικών και διεθνών εγκαταστάσεων της εταιρείας και θα τηρούν τα ίδια πρωτόκολλα βιολογικής καλλιέργειας. Η καλλιέργεια αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020 και θα δημιουργήσει εκατοντάδες άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας για την ελληνική οικονομία.


Η TGOD σκοπεύει να προχωρήσει επίσης σε εταιρικές σχέσεις με ελληνικά πανεπιστήμια για τη χρηματοδότηση της επιστημονικής έρευνας, με στόχο να γίνει η Ελλάδα παγκόσμιο κέντρο καινοτομίας για τα φάρμακα που βασίζονται σε κανναβινοειδή.


Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κόκκαλης, επεσήμανε το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον και διαβεβαίωσε ότι οι προσπάθειες αυτές, συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τομέα στην Ελλάδα και έχουν την ολόπλευρη στήριξή του, όπως και των στελεχών του Υπουργείου.



οφη παοκ προιστορια
η σκια γιουνγκ

αγορα πρατηριου βενζινης

τελικος βαθμος μεταπτυχιακου εαπ
προσφορές τηλεόρασης
Νικόλαος Μάρτης: Τι μου είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για το θέμα της Μακεδονίας

Στο τελευταίο μέρος της αποκλειστικής του συνέντευξης στο Νοιάζομαι, ο τέως Υπουργός κ. Νικόλαος Μάρτης (†) και συγγραφέας του περίφημου βιβλίου για την Πλαστογράφηση της Ιστορίας της Μακεδονίας, αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον του διορατικού Γέροντα Παϊσίου για τη Μακεδονία.


χριστουγεννιατικες εικονες για ζωγραφικη

αγιος νικολαος ραγκαβας πλακα

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα για όσα είχε πει τότε στον Νικόλαο Μάρτη ο Γέροντας Παΐσιος για το Μακεδονικό ζήτημα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ν - Κύριε Μάρτη, είχατε μιλήσει με το γνωστό Γέροντα Παΐσιο;

Μ – Βέβαια! Και είχε γράψει ένα ποίημα για μένα! (σ. σ. αυτούσιο το ποίημα με το γραφικό χαρακτήρα του Γέροντα, δημοσιεύεται στο βιβλίο του Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Μαρτυρίες Προσκυνητών - Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Άθωνας» σελ. 272). Μου είχε πει μάλιστα «Μάρτη έγινε ο Ευαγγελισμός, Μάρτη η Επανάσταση του ΄21, Μάρτης αγωνίζεται και για το θέμα της Μακεδονίας»…

Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr



αναλγητη συνώνυμο
μυρτώ χρονάκη
μπραβοι ψωμιαδη

καθομαι και ζαλιζομαι

ασφαλιστικο ταμειο ελτα
διαιρει και βασιλευε καισαρας
Τραγωδία στην Αταλάντη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του

Νεκρό στο σπίτι του μέσα σε μια λίμνη αίματος, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Ιουνίου, ένα μεσήλικο ζευγάρι στην Αταλάντη Φθιώτιδας.


καταστήματα mall of cyprus

μπισκοτα με λεμονι ακης

βλάσσης χολέβας

Ένα «αστυνομικό θρίλερ» είναι σε εξέλιξη στην Αταλάντη Φθιώτιδας, όπου το μεσημέρι της Τετάρτης (13/06) εντοπίστηκαν νεκροί δύο άνθρωποι, δίχως όμως ακόμη να μπορούν οι αστυνομικοί να καταλήξουν στον τρόπο και τα αίτια που τους κόστισαν την ζωή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με κάποιους αξιωματικούς της Αστυνομίας, πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία, με δράστη έναν άνδρα, ο οποίος αφού πυροβόλησε και σκότωσε την γυναίκα του, έβαλε τέλος στην ζωή του.

Το δεύτερο βασικό σενάριο των αστυνομικών είναι να πρόκειται για θύματα που έχασαν την ζωή του από κακοποιούς που θέλησαν να τους ληστέψουν.

Δεδομένα είναι ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο άτομα σε διαφορετικούς χώρους του σπιτιού και ότι στα πόδια του άνδρα βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής, που αναζήτησαν τον άνδρα το πρωί, επειδή δεν πήγε στο πρακτορείο εταιρείας κούριερ, που διαθέτει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ούτε ο χρόνος κατά τον οποίο έχασαν την ζωή τους.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1news, lamiareport



body fit fellbach
εμβασμα στο εξωτερικο σημερα

νυχια με δαντελα

χαριτος δημητρης
μελής κρεαταγορά

Η nrg, αποτελώντας τη φυσική συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχημένης παράδοσης του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, δραστηριοποιείται ήδη 5 χρόνια στην αγορά της ηλεκτρικής Ενέργειας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και αποτελεί μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρίες Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η ACS, μέλος του Ομίλου Quest, αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στην Ελλάδα και έχει ταυτίσει αναμφισβήτητα το όνομά της με την υπηρεσία courier. H συνεργασία της με την nrg της δίνει πλέον τη δυνατότητα να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των παρεχόμενων υπηρεσιών της.


πολιτικοι φωτογραφιες

συνταγες πτι μπερ τρουφακια

αλβανος μιλαει ελληνικα

μονοζυγο ποσα σετ

Μέσα από τη συνέργεια των δύο εταιρειών, ο καταναλωτής θα ανακαλύψει ότι και η παροχή ρεύματος είναι υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει διαφορετικές επιλογές και σημαντικές λύσεις σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.


Οι υπηρεσίες της nrg θα είναι σταδιακά διαθέσιμες στο δίκτυο καταστημάτων της ACS μέχρι το τέλος του 2017, σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και σε όσα νησιά είναι διασυνδεδεμένα με το Ηλεκτρικό Δίκτυο Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας.


nrg


Σχετικά με τις εταιρείες nrg και ACS


Ο Ενεργειακός Όμιλος Χανδρή δραστηριοποιείται στην αγορά του Physical Bunkering με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο και αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους διεθνείς οίκους στην αγορά της Μεσογείου, με κύριες δραστηριότητες την αγορά φορτίων καυσίμου πετρελαίου πλοίων και τις φυσικές προμήθειες πετρελαίου, στην περιοχή του Γιβραλτάρ, της Μάλτας και της Αιγύπτου. Επιπλέον, πέραν της παραδοσιακής ναυτιλιακής δραστηριότητας του Ομίλου έχει δυναμική παρουσία ευρύτερα στην αγορά του commodity trading διεθνώς με ισχυρό χαρτοφυλάκιο πελατών και συνεργατών.


Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α. Ε.Ε., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier). Απασχολεί 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους και διαθέτει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στον χώρο της στην Ελλάδα, ενώ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Διαθέτει τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό, καθώς και αυτόματα συστήματα διαλογής και παρακολούθησης/εντοπισμού των αποστολών. Διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο καταστημάτων ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία, με περισσότερα από 350 καταστήματα, τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και ιδιωτών σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Η ACS επενδύει συνεχώς σε υποδομές και στο σχεδιασμό νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Πελατών της, στα πλαίσια της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των αναγκών της αγοράς.


acs



μανδυας καλωδιου

ασκησεις για δομικα μερη παραγραφου

ο πλουταρχος που τραγουδαει
τελαρα αγροτικων προιοντων
πακετα διακοπων στο εξωτερικο 2013

Το άλσος πλημμύρισε από κόσμο ενώ ο σταθμός του μετρό στην Κατεχάκη, από τις 8 το βράδυ και μετά, ήταν ασφυκτικά γεμάτος από κόσμο που κατευθυνόταν προς τη συναυλία.


πρακτορειο νεα οικονομικη

αυτόπτησ μάρτυρασ γιάννησ ρίτσοσ

αριστοτελης ταφος

Στην αναγγελία της διοργάνωσής της μεγάλο μέρος του καλλιτεχνικού κόσμου έσπευσε να δηλώσει συμμετοχή, ανάμεσά τους οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Νατάσσα Μποφίλιου, Villagers of Ioannina City, Δημήτρης Αποστολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Δημήτρης Μυστακίδης, Social Waste, Γιάννης Χαρούλης, Γιάννης Αγγελάκας, αλλά και ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Manu Chao.


1


(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΜΒΥΣΗΣ)


Γύρω στις 10 το βράδυ τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης που είχαν τυπωθεί κι ανέρχονταν στις 20.000, εξαντλήθηκαν κι όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές «τα έσοδα της συναυλίας υπερκάλυψαν τα δικαστικά έξοδα για την Ηριάννα τα επιπλέον χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε πρόσφυγες και κρατούμενους».


2


(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΜΒΥΣΗΣ)


Στους τοίχους ήταν κρεμασμένα πανό με κύρια συνθήματα «κάτω τα χέρια από τις ζωές μας» και «ποιων η δικαιοσύνη, δίκιο θα δικάσει».


Στις 16 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί να εξεταστεί, για δεύτερη φορά, από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας η αίτηση αναστολής έκτισης της ποινής της Ηριάννας Β. Λ. και του συγκατηγορούμενού της, Περικλή, μετά την πρώτη απορριπτική απόφαση τον περασμένο Ιούλιο που πυροδότησε κύμα αντιδράσεων.


4


(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΜΒΥΣΗΣ)





ενδοεπικοινωνια με καμερα jumbo

rna wikipedia italiano

τι μπορω να τρωω το βραδυ

Σε ένα εχθρικό γήπεδο, όπου δεν έλειψαν και οι άσχημες καταστάσεις από τους οπαδούς της Παρτιζάν (κροτίδες σε κόρνερ και αντικείμενα στην αποχώρηση στο ημίχρονο των παικτών, αλλά και στη διάρκεια του β μέρους), ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά με ωραίο γκολ του Μπεν, από ασσίστ του Καρσελά στο 5.


σπασμενο καλαμποκι τιμη

18277265
(Ο Μπεν από κοντά κάνει το 0-1 για τον Ολυμπιακό - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SRDJAN SUKI)


Ο Φορτούνης ένιωσε αδιαθεσία στο στομάχι πριν την έναρξη και αντικαταστάθηκε στην 11άδα από το Σεμπά και με το Μάριν που πήρε τη θέση του στο γήπεδο, οι ερυθρόλευκοι είχαν καλή κυκλοφορία για ένα 20λεπτο. Ισοφαρίστηκαν όμως γρήγορα (10) από κοντινή προβολή του Ταβάμπα στη γωνία της μικρής περιοχής σε γύρισμα από τα δεξιά.


18277318
(Οι οπαδοί της Παρτιζάν αναθάρρησαν με τη γρήγορη ισοφάριση - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SRDJAN SUKI)


Σταδιακά μετά το 20λεπτο όμως έπαψε και η επιθετική παραγωγή, με τους Σέρβους να δημιουργούν προϋποθέσεις από τα άκρα (Φιγκέιρας και Κούτρης είχαν προβλήματα) και το κεντρικό δίδυμο Ρομαό-Ρέτσο να έχει εμφανές πρόβλημα συντονισμού. Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν πάντως δεν έγιναν γκολ.


18277311
(Ο Ρομάο μαρκάρει τον Τζούρτζεβιτς - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SRDJAN SUKI)


Η βραδιά όμως ήταν του Μπεν. Αφού ο Σεμπά στο 49 δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ α τετ και ο Λεονάρντο λίγο μετά απάντησε με σουτ μέσα από την περιοχή του Καπίνο άουτ, ένα απίστευτο γκολ του επιθετικού του Ολυμπιακού με χορευτική κίνηση και εκτέλεση από τη γωνία της περιοχής με το αριστερό (αλά Άριεν Ρόμπεν) έκανε το 1-2 στο 55.


18277380
(Καταπληκτικό 2ο γκολ από τον Μοχάμεντ Μπεν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SRDJAN SUKI)


Για 20 λεπτά ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να ελέγξει το ρυθμό, με τον Οφόε να κάνει σπουδαίο παιχνίδι στα χαφ, και με την Παρτιζάν να ρισκάρει στο τελευταίο 15λεπτο για την ισοφάριση με μια κεφαλιά του Όστοϊτς σε κόρνερ στο 73 να απειλεί την εστία του Καπίνο.


18277313
(Ο Μπεσνίκ Χάσι "διάβασε" καλά το ματς στο Βελιγράδι - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SRDJAN SUKI)


Ο Χάσι σωστά έβαλε στο τελευταίο 10λεπτο και τρίτο ανασταλτικό χαφ (Ζντιέλαρ αντί Μαρίν) και τον «φρέσκο» Πάρντο για όποια πιθανότητα αντεπίθεσης μέχρι τη λήξη. Και αυτή ήρθε στο 91 με μπαλιά του Φιγκέιρας στον Εμενίκε (μόλις είχε μπει) και αφού πέρασε τον γκολκίπερ έκανε το τελικό 1-3. Η ρεβάνς την επόμενη Τετάρτη στο Καραϊσκάκης (21.45) μοιάζει πλέον τυπική υπόθεση.


18277494
(Ο Εμενίκε σκοράρει στην κενή εστία το 3ο γκολ του Ολυμπιακού - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SRDJAN SUKI)


Η 11άδα του Ολυμπιακού (4-2-3-1): Καπίνο / Φιγκέιρας, Ρομαό, Ρέτσος, Κούτρης / Σιώπης, Οτζίτζα Οφόε / Καρσελά (80 Πάρντο), Μαρίν (80 Ζντιέλαρ), Σεμπά / Μπεν (88 Εμενίκε).



ελενα ραπτη τουιτερ
πως σερβιρεται το κρασι
συνδεδεμενη βοοειδων 2017 πληρωμη
βραβεια κοινου αθηνοραματος
πύργοσ τησ πίζασ αρχιτεκτονασ

καιρος μυριοκεφαλα ρεθυμνου

το μικρο νησι κριτικη
πρωινη δροσια τσιβιλικας

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο παρέμεινε πρώτη στην κατηγορία 25μ. πυροβόλων όπλων, με 1827 βαθμούς. Στη 2η θέση από την 9η αναρριχήθηκε η Σέρβα Ζοράνα Αρούνοβιτς με 1384 βαθμούς, ενώ 3η στον κόσμο είναι πλέον η Κινέζα Γιούσι Γιάο, με 1283 βαθμούς κι ενώ ήταν 10η.


πατερ παισιος και βαρθολομαιος

υποθηκοφυλακείο βούλας τηλέφωνο

εργοτελης προπονητες

Με την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής στο Μόναχο, η Άννα Κορακάκη ανέβηκε επίσης στην πρώτη θέση των 10μ. αεροβόλων όπλων. Η Ελληνίδα σκοπεύτρια βρισκόταν στην 5η θέση πριν ανακοινωθεί η νέα κατάταξη (World Ranking) της ISSF.


Με 2007 βαθμούς, η αθλήτρια σκοποβολής από τη Δράμα μετρά 549 βαθμούς από την πλέον 2η Ζοράνα Αρούνοβιτς με 1458 βαθμούς, η οποία ήταν 9η στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στην 3η θέση υποχώρησε η μέχρι πρότινος Σελίν Γκομπερβίγ από τη Γαλλία, με 1391 βαθμούς.



τεχνολογια β γυμν διευθυντης ασφαλειας
βιδωνια σφικτηρες

πρησμενη κοιλια στην εγκυμοσυνη

καφετζης κωνσταντινος
λουρί ώμου
διακοσμηση γαμου σπιτιου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη και μετά την ολοκλήρωσή της η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι «οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν τη δύναμη να επιταχύνουν το τρένο της ανάπτυξης και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας».


θριλερ μυστηριου 2013

μπεινας αντωνης

το λαθος σαμαρακης περιληψη

θηκη για διαβατηριο

Επέκρινε την κυβέρνηση πως με την πολιτική που εφαρμόζει καθηλώνει και εξοντώνει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. «Αρκετά πια με τις ψεύτικες υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Στεκόμαστε δίπλα τους. Το σχέδιο Ελλάδα που προτείνουμε στηρίζεται στη δυναμική τους και δίνει κίνητρα για επενδύσεις, ενίσχυση του ανταγωνισμού, της εξωστρέφειας και των εξαγωγών. Αποκαθιστούμε τη ρευστότητα, αλλάζουμε το κράτος, δίνουμε δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που πραγματικά προσπαθούν» τόνισε η κ. Γεννηματά, δίνοντας το στίγμα των προτάσεων του Κινήματος Αλλαγής και υποστηρίζοντας ότι «η Ελλάδα μπορεί με πολιτική αλλαγή και αλλαγή πολιτικής».


Επιπλέον, επισήμανε πως «όταν είμαστε πρωταθλητές στους φόρους, όπως διαπιστώνει ο ΟΟΣΑ, πάμε για υποβιβασμό στα θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων» και υπογράμμισε: «Είναι δέσμευσή μας η μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις από το 29% στο 20%, η μείωση των φόρων στην παραγωγή και η ελάφρυνση των νοικοκυριών με πλήρη κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης».


φοιτητικη εστια δομπολη

wig out at jagbags allmusic

Ο 67χρονος Geoff Lye που καθόταν στο παράθυρο, ακριβώς στο ύψος της μηχανής που άρπαξε φωτιά, περιγράφει τον τρόμο που ένιωσε εκείνη τη στιγμή: «Έκανε πολύ μεγάλο θόρυβο και αμέσως μετά υπήρξαν έξι μεγάλα χτυπήματα, το ένα μετά το άλλο».


ζητειται παραιατρικο προσωπικο

βαπτιση ελεφαντας

στρατιωτικο νοσοκομειο 424 θεσσαλονικη

εποξειδικη κολλα τιμη







Anyone at BA or LHR know what's going on with G-VIIH ?? #avgeek https://t.co/UVYAk9BUqs pic.twitter.com/V7xXp4RpPY

— ✈ Mike ✈ (@747Captain) September 6, 2017


νεα ζωη περιστεριου
ηλεκτρικο ρευμα ε ταξη

μαιν καφε χαιδαρι

κατερινα λιολιου ποδια
ονειροκριτης ζωγραφια
ΣτΕ: «Πράσινο φως» για την επένδυση στο Ελληνικό

Ελληνικό | ΣτΕ: Συνταγματικές κρίθηκαν την Πέμπτη (22/02) απο την Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου οι ρυθμίσεις του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για την «έγκριση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού - Αγίου Κοσμά περιφέρειας Αττικής».


γιατι καποιοι αργουν στα ραντεβου

υπαλληλοι εε

συνταξη με ανηλικο παιδι δημοσιο

Στην πολυσέλιδη γνωμοδότησή της (29/2018) η Ολομέλεια αποφάνθηκε ότι δεν προσκρούει σε συνταγματικές και νομοθετικές διατάξεις το σχέδιο ΠΔ και προχώρησε σε νομοτεχνικού περιεχομένου παρατηρήσεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αναφορικά με τους προβλεπόμενους ουρανοξύστες οι οποίοι πρόκειται να κατασκευαστούν, οι δικαστές επισημαίνουν ότι «οι παρεκκλίσεις από τις πάγιες πολεοδομικές διατάξεις ως προς τους όρους δόμησης και τη δυνατότητα κατασκευής υψηλών κτιρίων, δικαιολογούνται για την εξυπηρέτηση σκοπού δημοσίου συμφέροντος («έντονου» κατά τη διατύπωση του νόμου 4062/2012».

Το δημόσιο συμφέρον «συνίσταται στη δημιουργία μητροπολιτικού πόλου πολλαπλών λειτουργιών εθνικής εμβέλειας και διεθνούς αναφοράς, στην κατασκευή και συντήρηση μητροπολιτικού πάρκου πρασίνου και αναψυχής στην Αττική και στην ίδρυση μητροπολιτικού πόλου ανάπτυξης στην περιοχή, με πολλαπλούς ειδικότερους στόχους που αφορούν, μεταξύ άλλων, την αντιμετώπιση της οξείας οικονομική κρίσης, την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, την αύξηση της απασχόλησης και τη μείωση της ανεργίας, την καταπολέμηση της φτώχειας, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, τη μείωση του δημοσίου χρέους, την ανάδειξη της Αθήνας σε πολιτιστική μητρόπολη, σε τουριστικό πόλο διεθνούς ακτινοβολίας, σε σημαντικό κέντρο οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας κ. ά.».

Νόμιμες είναι και οι προβλεπόμενες «ήπιες επεμβάσεις στην ακτή, η αναβάθμιση της παραλίας και η δυνατότητα κατασκευής ενυδρείου, σε συνδυασμό άλλωστε και με την ευρύτερη ανάπλαση του Φαληρικού όρμου που έχει εγκριθεί».

Κι αυτό «υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται το ποσοστό της μέγιστης επιτρεπόμενης δόμησης στο σύνολο του ακινήτου, η μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη ανά περιοχές και οι λοιποί όροι που προβλέπει για τα πολεοδομικά μεγέθη και τους περιορισμούς δόμησης ο ν. 4062/2012, ο καθορισμός των επιμέρους ζωνών, ο τρόπος κατανομής των συντελεστών δόμησης εντός των περιοχών και ζωνών και η εν γένει διαμόρφωση των πολεοδομικών μεγεθών στις ίδιες περιοχές και ζώνες, ανήκει στην ευχέρεια του κανονιστικού νομοθέτη».

Αναφορικά με τους αρχαιολογικούς χώρους και την πολιτιστική κληρονομία (αρχαία - άρθρο 7 ΠΔ) οι οποίοι είναι επισκέψιμοι, οι σύμβουλοι Επικρατείας επισημαίνουν ότι «η αρχαιολογική έρευνα και η λήψη μέτρων προστασίας και συντήρησης των μνημείων, όπου αυτά κρίνονται αναγκαία, προηγούνται της ενάρξεως οποιουδήποτε τεχνικού έργου και ολοκληρώνονται εντός ευλόγου χρόνου με γνώμονα την έγκαιρη υλοποίηση του έργου».

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το Ελληνικό



αιτηση συνταξιοδοτησησ τσαυ
μπαταριες αυτοκινητου yuasa

εξετασεις κεμεα 2015

βιβλιοθηκες επιπλα αγρινιο
κορινθος αθηνα διοδια
σούπες λευκωσία
Συναγερμός στο Αιγαίο: «Oι Τούρκοι απειλούν να βουλιάξουν ελληνικό πλοίο»

Τουρκικές προκλήσεις | Ειδήσεις: Εκτός ορίων επιμένουν να κινούνται οι Τούρκοι, καθώς σε σημερινό (11/04/2018) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Yeni Safak», αναφέρεται το σενάριο βύθισης ελληνικού πλοίου από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό.


πεσ πωσ μ'ανταμωσεσ - σταματησ κοκοτασ

μεταφορικη ηρακλησ αγιασ αννησ 43

σιατιστα μαχη

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ σχετικά με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



Δείτε το πρωτοσέλιδο της τουρκικής Yeni Safak

yenisafak 768x576

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το άρθρο της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας αναφέρεται στο ενδεχόμενο βύθιση ενός πλοίου του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού από πολεμικό σκάφος της Τουρκίας.

yenisafak

Ο αρθρογράφος της «Yeni Safak», αναφέρει, μάλιστα πως «σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε όλες οι χώρες της Ευρώπης θα συμμαχήσουν εναντίον της Τουρκίας».

Παράλληλα, ο ίδιος, εκφράζει έντονη ανησυχία για μια ενδεχόμενη προβοκάτσια από πλευράς των οπαδών του εξόριστου ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, «με στόχο», όπως λέει, «να βρέθει η Τουρκία σε δύσκολη θέση».

Διαβάστε επίσης:

  • Εκτός ορίων οι Τούρκοι: Απείλησαν και τη νήσο Στρογγύλη πριν από το επεισόδιο στη Ρω!


κλαμπ αγια αννα τιμες

παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης

γυρος ο σαλονικιος
οδηγίες αεππ 2016

Η ανακάλυψη εξανάγκασε το πλήρωμα να λάβει απόφαση για την διενέργεια έκτακτης προσγείωσης στο κοντινότερο αεροδρόμιο, το οποίο εν προκειμένω ήταν αυτό της Οδησσού», δήλωσε ο Ρουσλάν Φοροστάικ, σύμβουλος του επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.


φσσστ μπόινγκ

βασιλης παπακωνσταντινου λαρισα

γεια και χαρα σου πανουργια

Ο Φοροστάικ δήλωσε επίσης ότι η προσγείωση ήταν ασφαλής ενώ έσπευσαν δυνάμεις ασφαλείας με εκπαιδευμένα σκυλιά ώστε να εξετάσουν το ύποπτο αντικείμενο.


Ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αεροπορική εταιρία ωστόσο επισήμανε πως είναι τουρκική.



τα στεκια ροδον
μπρουσκο αχιλλεας βγαινει απο τη φυλακη

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

prenatal δωματια

αεροπορικα εισητηρια λαρνακα λονδινο

Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και ο καιρός βαθμιαία από τα δυτικά θα βελτιωθεί.
Θυελλώδεις άνεμοι 7-8 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.


5η συμφωνία του μπετόβεν παρτιτουρα

τρικαλα κορινθιας λιμνη τσιβλου

ισπανία δημοψήφισμα

θεσσαλονικη κως ryanair

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι.
άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
θερμοκρασία: από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων προς το μεσημέρι.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές πρόσκαιρα ισχυρές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.



επιτρεπεται η ομοιοπαθητικη στην εγκυμοσυνη
τζινα διωνη

παιδικο καναπες κρεβατι

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Βασίλη Λεβέντη, "θα γίνουν σύντομα εκλογές". Αφού η κυβέρνηση "περάσει όλα τα νομοσχέδια, εργασιακά, ασφαλιστικά", τότε οι Ευρωπαίοι "θα τον πετάξουν στα σκουπίδια, γιατί για να γίνει η εφαρμογή ενός προγράμματος θα πρέπει να γίνει από ανθρώπους που είναι φιλοευρωπαϊστές".


ομάδα παραγωγών

ακατα μακατα λυκε λυκε εισαι εδω

αντωνυμιες γλωσσα στ δημοτικου

Ο ίδιος επισήμανε ότι "δεν θα υπάρξει καμία κόκκινη γραμμή στα εργασιακά", ενώ σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "κάνει αγγαρεία καθώς δεν θέλει τις μεταρρυθμίσεις” ενώ πρόσθεσε ότι “ούτε οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν στην Ευρώπη” και ότι τα μέλη της κυβέρνησης “περνάνε τα νομοσχέδια στη Βουλή για να κρατιούνται στην εξουσία".



σαμαρας ποδοσφαιριστης ζωδιο
αστυνομια ταυτοτητα ταινια
nikki beach τιμες
αντιβίωση αβελοξ

χαρτινα δαντελενια πετσετακια

γλασο σοκολατας για βασιλοπιτα
ανταλλακτικα αργιλε
σκηνη για χειμωνα

Στη συγκεκριμένη αποκάλυψη προέβη τη Δευτέρα (12/11/2018) ο επικεφαλής της Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους (ΕΝΥΠΕΚΚ), Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, έκανε λόγο για «προκλητική κίνηση άνευ προηγουμένου».


συνεργεια αυτοκινητων βαρη

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΝΥΠΕΚΚ, τα αναδρομικά στους βουλευτές ψηφίστηκαν σε τροπολογία μαζί με τα αναδρομικά στους ένστολους και φαίνεται πως είχαν κρατηθεί κρυφά.


Ειδικότερα στο άρθρο 14 της επίμαχης τροπολογίας, που ήδη αποτελεί νόμο του κράτους, προβλέπεται η καταβολή αναδρομικών στους δικαστικούς λειτουργούς και τα κύρια μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ενώ με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης καθορίζεται ο χρόνος, η διαδικασία, οι προβλεπόμενες από τις κύριες διατάξεις κρατήσεις και κάθε άλλο αναγκαίο ζήτημα σχετικά με την καταβολή του ποσού.


Η ρύθμιση αυτή, σύμφωνα με όσα εκτέθηκαν παραπάνω, έχει αυτόματη εφαρμογή και σε όλους τους βουλευτές, τα αναδρομικά των οποίων ανέρχονται σε 24.442 ευρώ (1.111 ευρώ επί 22 μήνες).


Υπενθυμίζεται ότι το μισθολόγιο των Ελλήνων βουλευτών είναι αυτόματα συνδεδεμένο με το μισθολόγιο των δικαστών και ειδικότερα με το μισθό του Προέδρου του Αρείου Πάγου που είναι ο μεγαλύτερος καταβαλλόμενος στην Ελλάδα μισθός στο δημόσιο τομέα.


Επί της ουσίας, οι βουλευτές βασίζουν το νόμιμο της επιστροφής των αναδρομικών σε δύο σημεία:



ενθετος νεροχυτης τι ειναι
4ο γυμν δρα
καρουζελ αθηνα 2015

θεωρηση βιβλιαριων ικα 2016

antenna tv ξενες σειρες
κυρωσεις εφορευτικης επιτροπης εκλογων
Πειραιάς: Το μυστήριο της γυναίκας που εντοπίστηκε στη θάλασσα βρήκε απάντηση

Η 69χρονη είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή, πέντε ναυτικά μίλια νότια του λιμανιού του Πειραιά και διασώθηκε από επιβατηγό πλοίο.


diana κομμωτηριο κορυδαλλος

Σε κατάσταση σοκ είχε διακομισθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο, η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε περισυλλεγεί από τη θάλασσα όπου και εντοπίστηκε στις 9 Μαΐου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τη γυναίκα είχε σώσει από τη θάλασσα το επιβατηγό πλοίο «ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ», το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Αίγινα αλλά δεν είχε προκύψει κανένα στοιχεία για το πώς και γιατί βρέθηκε στο νερό.

Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση στη gallery του Newsbomb.gr

Τελικά το μυστήριο λύθηκε καθώς προσωπικά αντικείμενα της 69χρονης βρέθηκαν στο πλοίο «Φοίβος» που πραγματοποιούσε το ίδιο δρομολόγιο λίγη ώρα νωρίτερα.

Όπως φαίνεται, η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα από αυτό το πλοίο αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

Διαβάστε επίσης:

Οργή, αποτροπιασμός και θλίψη! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την παιδοκτόνο της Πετρούπολης

Εξελίξεις στο Σκοπιανό: Αυτό είναι το όνομα που έχει στα χέρια του ο Τσίπρας


Πειραιάς: Το μυστήριο της γυναίκας που βρέθηκε στη θάλασσα βρήκε απάντηση
01
Πειραιάς: Το μυστήριο της γυναίκας που βρέθηκε στη θάλασσα βρήκε απάντηση























ε4 ετησιοσ πινακασ προσωπικου 2017 παραταση
san andreas επικίνδυνο ρήγμα (2015) δείτε online
ρικ σιμπσον
απαραδεκτοι βολτα με κλεμμενο αμαξι

ξημερωμα λεξικο

επιδομα για παιδια με αυτισμο κυπρος
τιμ ανανιαδης

«Ζήτησα στην ομιλία μου ένα και μόνο πράγμα από τον κ. Μητσοτάκη. Να ανέβει μετά από μένα στο βήμα της Βουλής, και μιας και επικαλείται τη συμφωνία αλήθειας, να ξεκαθαρίσει αν κατά τη γνώμη του σε αυτόν τον τόπο, υπήρξε ποτέ και υπάρχει μέχρι σήμερα σκάνδαλο Siemens. Και ύστερα ανεβήκατε στο βήμα και κάνατε πως δεν ακούσατε τίποτα και απλά διαβάσατε την ομιλία που σας έγραψαν οι συνεργάτες σας. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αν θέλετε συμφωνίες αλήθειας πρέπει να έχετε το θάρρος να ανέβετε στο βήμα της βουλής και να πείτε αλήθεια» ανέφερε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε:


ξενωνας ρουσση

«Όχι μόνο αρνείστε να απαντήσετε, αλλά όταν αναγκάζεστε να προφέρετε τη λέξη Siemens δεν βάζετε μπροστά τη λέξη ‘σκάνδαλο’. Θα βάλετε πλάτη μαζί μας για να επαναδιαπραγματευτούμε για να κερδίσει το ελληνικό δημόσιο όσα του έχουν στερήσει οι συμφωνίες που κάνατε εσείς για τη Siemens;».


«Το μόνο που θέλετε να πετύχετε είναι, όχι να αποδείξετε ότι εσείς και το κόμμα σας είστε αθώοι αλλά να πείτε στον ελληνικό λαό ότι όλοι είναι ίδιοι. Δεν ήξερα ότι η διαπλοκή 40 χρόνια σε αυτόν τον τόπο έχει το όνομα Καλογρίτσας. Σε τι τον ευνοήσαμε; Θέλετε να αντιπαραβάλλουμε όλα όσα έχετε κάνει σε όλους τους καναλάρχες και εκδότες που δεν πλήρωσαν ούτε 1 ευρώ για να αποκτήσουν νόμιμες άδειες; Από πού να ξεκινήσουμε και που να σταματήσουμε», υπογράμμισε.


Ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε «κοινό συκοφάντη» τον κ. Μητσοτάκη καθώς όπως είπε «ήρθε χωρίς ντροπή για να επαναφέρει το θέμα με το πόθεν έσχες του Αλέκου Φλαμπουράρη και του Γιώργου Σταθάκη».


«Δεν γνωρίζετε ότι έχει παρθεί οριστική απόφαση στην Επιτροπή της Βουλής και αθωώθηκαν με σύμφωνη γνώμη και του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας και των δικαστών;» είπε ο κ. Τσίπρας.


Τηλεοπτικές άδειες


Αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «συνεχίζει με φανατισμό να υπερασπίζεται τα συμφέροντα και να αναμασάει τα επιχειρήματα των καναλαρχών χωρίς κανένα πρόσχημα».


«Λέτε ότι ο στόχος μας είναι να στήσουμε τη δική μας διαπλοκή. Αυτό που κάνουμε θέλει πολύ μεγάλη γενναιότητα. Και άλλες κυβερνήσεις προσπάθησαν. Δεν είναι εύκολο πράγμα από το πρωί μέχρι το βράδυ να τους έχεις όλους απέναντι και να διαστρεβλώνουν τα πάντα. Θέλει γενναιότητα ψυχής για να το κάνεις αυτό. Όμως εμείς δώσαμε μία υπόσχεση στον ελληνικό λαό. Θα πάμε μέχρι τέλους. Δεν μας έχει κανένας στο χέρι εμάς. Εσείς είστε για την καρέκλα» τόνισε ο Πρωθυπουργός.


Πλειστηριασμοί


Κατά τη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στο θέμα των πλειστηριασμών κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «κρεσέντο πολιτικής υποκρισίας».


«Το 2008 έγιναν στη χώρα 43.000 πλειστηριασμοί ακινήτων σε τράπεζες. Το 2009 έγιναν 52.000, το 2010, 48.000, το 2011, 44.100, το 2012, 26.000, το 2013, 19.200, το 2014, 16.000. Το 2015 δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός και το 2016 έγιναν 500.


Αυτή είναι η πραγματικότητα αλλά ο ελληνικός λαός τώρα μαθαίνει ότι υπάρχει θέμα πλειστηριασμών. Σας έπιασε ο πόνος τώρα. Αλλά εμείς είχαμε να αντιπαρατεθούμε απέναντι στις δικές σας υπογραφές» σημείωσε ο Πρωθυπουργός.


Παράλληλα τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση για του πλειστηριασμούς σε συνεργασία με τις ΔΟΥ και τους δήμους.




πενθημερη γιαννενα
παραχωρηση γηπεδων
διεθνεις μη κυβερνητικοι οργανισμοι
ενοικιαζομενα δωματια τηνος σουλα

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

ξυλινα κρεβατια θεσσαλονικη

εργατικες κατοικιες γαζιου
τατουαζ κουκιδες

Η αύξηση που προκύπτει είναι της τάξης των 0,10 ευρώ και αφορά κυρίως τα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μ. και τα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20 μ.


στρουντελ αυθεντικο

ταπετσαρια δορκοφικησ

Επίσης, προκύπτει αύξηση της τάξης των 0,10 ευρώ για δίκυκλα και επιβατηγά Ι. Χ. στα διόδια του Ελαιώνα στην Αχαΐα, για επιβατηγά Ι. Χ. στα διόδια του Ρίου και για δίκυκλα ή τρίκυκλα στα πλευρικά διόδια των Καλαβρύτων.


Αναλυτικά, οι τιμές όλων των διοδίων ανά σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος διαμορφώνονται ως εξής:


Στον μετωπικό σταθμό του Ρίου θα ισχύουν οι εξής τιμές:


*Δίκυκλα και τρίκυκλα, 1,60 ευρώ.


*Ι. Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, 2,30 ευρώ.


*Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μ., 5,70 ευρώ.


*Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος 2,20 μ., 8,10 ευρώ.


Στον μετωπικό σταθμό του Ελαιώνα οι τιμές θα είναι οι ακόλουθες:


*Δίκυκλα και τρίκυκλα, 2,30 ευρώ.


*Ι. Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, 3,30 ευρώ.


*Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μ., 8,20 ευρώ.


*Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20 μ., 11,50 ευρώ.


Στον μετωπικό σταθμό του Κιάτου οι τιμές θα είναι οι εξής:


*Δίκυκλα και τρίκυκλα, 1,60 ευρώ.


*Ι. Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, 2,30 ευρώ.


*Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μ., 5,80 ευρώ.


*Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20 μ., 8,10 ευρώ.


Στον μετωπικό σταθμό Ισθμού οι τιμές θα είναι οι ακόλουθες:


*Δίκυκλα και τρίκυκλα, 1,20 ευρώ.


*Ι. Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, 1,80 ευρώ.



σε ποιεσ χωρεσ υπαρχουν καρχαριεσ
γυαλινος κοσμος θεατρο αθηνα
baseops international

εκποιηση υλικων δεη

εισητηρια φλωρεντια
αλίσια αρντέν
μειωση ωραριου λογω μητροτητασ
barbie φωτοτυπιες
απασχολημενος αρχαια ελληνικα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψή του, η οποία έγινε ώστε να συλλυπηθεί την οικογένειά του θανόντος, διήρκεσε πάνω από μισή ώρα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το τι ειπώθηκε ούτε από τον ίδιο, ούτε από την οικογένεια του 34χρονου σμηναγού.


επιστροφη στη φυση ψοφιοι κοριοι στιχοι

Φεύγοντας από την οικία όμως ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε στους δημοσιογράφους πως αργότερα μέσα στη μέρα θα προβεί σε δηλώσεις.


Η σορός του 34χρονου εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από αλιευτικό σκάφος.


Αύριο, Σάββατο, στις 14:00, θα διεξαχθεί η κηδεία του κυβερνήτη του MIRΑGE 2000-5 Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Η κηδεία θα διεξαχθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, ενώ αναμένεται να παρευρεθεί και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Πτώση Mirage: Το χρονικό, τα ερωτήματα και οι συντριβές Mirage που συγκλόνισαν


Σημειώνεται πως με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις.



εικονες αδεσποτων σκυλων

πορτες αλουμινιου δουκας

Ένας άνδρας και μια γυναίκα, που βρέθηκαν αναίσθητοι μέσα σε ένα ακίνητο το απόγευμα του Σαββάτου, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και τους προσφέρεται ιατρική φροντίδα για την πιθανή έκθεσή τους σε άγνωστη ουσία στο νοσοκομείο της περιοχής Σάλσμπερι, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της.


αντε γεια πρωταθλημα ξανα στον πειραια

εθνικό σχέδιο δράσησ για τα δικαιώματα του παιδιού

σπέτσες χάρτης

«Γίνονται τώρα επιπρόσθετες εξετάσεις για να εξακριβωθεί η ουσία που οδήγησε στο να ασθενήσουν» τα δύο πρόσωπα και «αντιμετωπίζουμε τις συνθήκες γύρω από το συμβάν αυτό με ανοιχτό μυαλό», σύμφωνα με την ανακοίνωση.


Ένας Ρώσος πρώην διπλός πράκτορας, ο Σεργκέι Σκρίπαλ, και η κόρη του βρέθηκαν τον Μάρτιο δηλητηριασμένοι με νευροτοξικό παράγοντα στην πόλη Σάλσμπερι.





max perry καταστηματα χαλανδρι
κολίγοι σημασία
φυσικο αεριο θεσσαλονικη καταστηματα
διακοπες στη νισυρο

εργατικη πρωτομαγια ιστορικο

η ηχω του μισους
ισαξιος αντωνυμο

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν σημαντική μεταφορά σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια.
Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά και νότια θα στραφούν από ανατολικές διευθύνσεις με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.
Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.


xperia z otg

ηχομονωση δαπεδου αυτοκινητου

Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες.


Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακά από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα..


Άνεμοι: Νότιοι Νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Στη Δυτική Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.


Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα στο Ιόνιο, την ήπειρο και τη Δυτική Στερεά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου.


Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



κλιση αοριστου
χαρα βοσκοπουλου ειναι κορη του βοσκοπουλου
θεωρηματα 3ης λυκειου

ποιες βιταμινες να παρω για τα μαλλια

θεραπευτικές ιδιότητες γαρύφαλλου
φαγητό κέντρο αθήνας
πουερτο μπανους
ξανα γραμματικη αναγνωριση
κρατικές περιφέρειες

Στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Κύπριος πρόεδρος αναφέρει ότι μέσα στο 2017, με συλλογική προσπάθεια, ξεπεράστηκαν σε μεγάλο βαθμό οι συνέπειες της πρωτόγνωρης κρίσης και τέθηκαν ταυτόχρονα τα θεμέλια για σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη, η οποία έχει αρχίσει να αντανακλάται στην ποιότητα της ζωής των πολιτών.

Σε σχέση με του ενεργειακούς σχεδιασμούς, ο κ. Αναστασιάδης τονίζει ότι «το 2018 αποτελεί έτος σταθμό». Επισημαίνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα γεώτρηση, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα η υλοποίηση των σχεδιασμών θα επιτρέψει να προχωρήσει η πλήρης αξιοποίηση των ενεργειακών αποθεμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε σχέση με το Κυπριακό τονίζει ότι στα τελευταία χρόνια ο στόχος του τερματισμού της κατοχής και της επανένωσης της Κύπρου «έχει πλησιάσει περισσότερο από ποτέ». Για πρώτη φορά, προσθέτει, η Τουρκία τέθηκε ενώπιον των ευθυνών της, συζητώντας, παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το θέμα της ασφάλειας, των εγγυήσεων και της αποχώρησης των κατοχικών στρατευμάτων.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, διαβεβαιώνει ότι «αδιαπραγμάτευτος στόχος παραμένει η επίτευξη λύσης, που να επανενώνει πραγματικά την Κύπρο, μετατρέποντάς την σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό και απόλυτα ανεξάρτητο κράτος, που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών της».

Ευχές το 2018 να είναι ειρηνικό και να φέρει την επανένωση της Κύπρου, την ανάπτυξη και την ευημερία του λαού της, εξέφρασαν, με την ευκαιρία του νέου χρόνου, και οι άλλοι υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας και τα κόμματα, και διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την επίτευξη αυτών των στόχων.


γιασεμί τσόπελα 4


εφημεριδα η φωνη τησ παρου

παλια μηχανηματα εργων

χαρτινα σταντ τιμες
γεννηθηκα 17 νοεμβρη κουφοντινας

Οι ισχυροί άνεμοι ξεκίνησαν να πνέουν στην περιοχή από χτες το πρωί και κορυφώθηκαν το βράδυ της Τρίτης όπου μεγάλα κύματα άρχισαν να σκάνε στην ακτή απέναντι από την γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.


επιχειρηματικο σχεδιο τι ειναι

στρατιωτικο αεροδρομιο θεσσαλονικη

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, η γραμμή Ρίου – Αντιρρίου έκλεισε στις 10:30 το βράδυ της Τρίτης. Η ένταση των ανέμων στην περιοχή φτάνει τα 9 μποφόρ, ενώ το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο, καθώς ο «Ξενοφών» έχει ήδη αρχίσει να σαρώνει τη χώρα, «βάζοντας» απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο και κλείνοντας σχολεία.


Δείτε τα βίντεο:





ε εκλογικο διαμερισμα γαλατσιου
τζοκερ ποσα δινει
απομονωση μικροοργανισμων

μαχαιρι βουτυρου πως λεγεται

καληνυχτα μηνυμα
pier paolo pasolini salo trailer
ναξος ηλεκτρονικο τσιγαρο
επιχορηγηση ανεργων για νεες επιχειρησεις

Στο συμβούλιο υπουργών Οικονομικών της ΕΕ που θα εκκινήσει στις 12 ώρα Ελλάδος στις Βρυξέλλες θα εξετασθεί το ζήτημα της μετεξέλιξης του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) σε έναν οργανισμό που θα μοιάζει περισσότερο με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε σχέση με τις προϋποθέσεις που θα θέτει μελλοντικά για τη χορήγηση δανείων διάσωσης.


λουζιτανια θεσσαλονικη

Συγκεκριμένα, το Eurogroup θα εξετάσει τη δυνατότητα του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας να ζητά το «κούρεμα» του χρέους μιας χώρας πριν παράσχει δάνεια στήριξης, εφόσον έχει καταδειχθεί πως το χρέος της χώρας δεν είναι βιώσιμο. Ο στόχος της ρύθμισης αυτής είναι στο τέλος του προγράμματος διάσωσης η χώρα να μην έχει μεγαλύτερο χρέος σε σχέση με αυτό που είχε πριν τη δανειακή στήριξη, δηλαδή με απλά λόγια να αποφευχθούν όσα στρεβλά συνέβησαν με την Ελλάδα.


Για να διευκολύνει την επιβολή των αναδιαρθρώσεων χρέους των χωρών που θα μπαίνουν σε προγράμματα του ESM, το συμβούλιο υπουργών Οικονομικών της ΕΕ θα εξετάσει και την τροποποίηση των ρητρών συλλογικής δράσης (collective action clauses) που ενσωματώνονται στα ομόλογα των κρατών της ευρωζώνης. Εάν αυτό περάσει δεν θα επιτρέπεται σε ομάδες ομολογιούχων να εμποδίζουν αναδιαρθρώσεις χρέους, καθώς για την αλλαγή των όρων ενός ομολόγου θα απαιτείται η απόφαση της πλειοψηφίας των ομολογιούχων.


Το «φάντασμα» της Ντοβίλ


Οι ανωτέρω αλλαγές δεν κάνουν τους επενδυτές στην αγορά ομολόγων να αισθάνονται άνετα. Γιατί; Τους θυμίζουν τις αποφάσεις που είχαν λάβει στις 18 Οκτωβρίου 2010 στην γαλλική πόλη Ντοβίλ οι Μέρκελ-Σαρκοζί. Οι δυο ηγέτες είχαν τότε αποφασίσει πως εφόσον μια χώρα προσέφευγε στον ESM για δανειακή στήριξη θα ενεργοποιούταν αυτόματα η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, το «κούρεμα» δηλαδή των ομολόγων των ιδιωτών. Οι αποφάσεις της Ντοβίλ έσπειραν τον πανικό στις αγορές και ουσιαστικά συνέβαλαν ώστε οι Ιρλανδία και Πορτογαλία να αποκλειστούν από τις αγορές και να λάβουν δάνεια στήριξης. Η κατάσταση εξισορρόπησε μόλις το 2012 όταν παρενέβη ο Μάριο Ντράγκι με την υπόσχεση πως θα κάνει ότι απαιτηθεί για να στηριχθεί η ευρωζώνη.


Πρέπει να σημειωθεί πως οι αποφάσεις της Ντοβίλ δεν μπήκαν σε ισχύ. Σήμερα η πρόσβαση στη χρηματοδότηση του ESM προϋποθέτει Μνημόνιο, αλλά όχι αναγκαστικά «κούρεμα» χρέους. Και εδώ κρύβεται ο κίνδυνος. Εφόσον περάσουν οι προτεινόμενες αλλαγές και οι επενδυτές προεξοφλήσουν πως μια χώρα θα ζητήσει στήριξη από τον ESM - κάτι που ήδη πιθανολογείται για την Ιταλία - η αυτόματη απαίτηση του Μηχανισμού για «κούρεμα» χρέους, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μαζικό ξεπούλημα των κρατικών ομολόγων.


Η ευρωζώνη βιάζεται να λάβει τις σχετικές αποφάσεις πριν τις Ευρωεκλογές του 2019 διότι εκφράζονται φόβοι πως η επικράτηση των λαϊκιστικών κομμάτων και η αλλαγή των συσχετισμών δυνάμεων, ενδεχομένως δεν θα επιτρέψουν την μεταρρύθμιση του ESM. Το δυστύχημα είναι πως οι αλλαγές αυτές επιχειρούνται την ίδια περίοδο που η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ολοκληρώνει το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE), το οποίο έως και σήμερα λειτουργεί ως «κυματοθραύστης» στις πιέσεις των αγορών.


Πιθανοί κίνδυνοι για την Ελλάδα



honda marine τιμη
παρακαλει χαρουλης

πιτσα διαιτα ντουκαν

υμνοι αγιου νεκταριου

Η Άνγκελα Μέρκελ μετά τη χθεσινή συνάντησή της με τον Μπιναλί Γιλντιρίμ ανέφερε πως ο Γιουτζέλ κρατείτο χωρίς κατηγορητήριο των εισαγγελικών αρχών και τόνισε πως τόσο η υπόθεσή του όσο και αυτές άλλων Γερμανών που κρατούνται για πολιτικούς λόγους στην Τουρκία συνιστούν για το Βερολίνο ένα «κατεπείγον» θέμα.


κομμωτηρια δαφνη μετρο

επτανησα ενωση

κολοκοτρωνη 13 χαλανδρι

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κυρία Μέρκελ κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία συνδιαλλαγή. Δεν πρόκειται δηλαδή η Γερμανία να εξάγει όπλα στην Τουρκία για να πετύχει την αποφυλάκιση τους.



Από την πλευρά του ο εμφανώς συγκρατημένος Τούρκος πρωθυπουργός επανέλαβε τις δηλώσεις που έκανε στα πρόθυρα της επίσκεψης του αναφορικά με τον Ντενίζ Γιουτζέλ. Δηλαδή, εξέφρασε την ελπίδα πως ο δημοσιογράφος θα αποφυλακιστεί και πως σύντομα θα ξεκινήσει η δίκη του. Επιδιώκοντας να αιτιολογήσει την κωλυσιεργία της τουρκικής δικαιοσύνης σε αυτή την υπόθεση ο κ. Γιλντιρίμ ανέφερε τις δεκάδες χιλιάδες δίκες που απασχόλησαν τα δικαστήρια μετά το πραξικόπημα.



WELT-Korrespondent Deniz Yücel kommt frei https://t.co/7jZxBBAQgz #FreeDeniz pic.twitter.com/pPCMEUwpnO

— WELT (@welt) 16 Φεβρουαρίου 2018


ενοικιαζομενα επιπλωμενα διαμερισματα στην αθηνα
αφαιρεση τατουαζ φρυδιων
fiat stilo προβλημα ηλιοροφη

η σκνιπα περαμα

αποτελεσματα στοιχημα λιωε
μεταχειρισμενα σιδερα λαμαρινες
τονικη ακινησια

Ο Ερντογάν είπε ότι «κάποιοι προσπαθούν να μας εξαπατήσουν αλλάζοντας το όνομα των δυνάμεων» που δρουν στη Συρία, αναφερόμενος στην κουρδική πολιτοφυλακή. «Η ονομασία αυτής της δύναμης είναι PKΚ», πρόσθεσε.


δημαρχείου 22 αιγάλεω

ελλη λαμπετη τραγουδια

Το Αφρίν βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα της Τουρκίας και ελέγχεται από τις συριακές κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG). Η Άγκυρα χαρακτηρίζει «τρομοκρατική» την οργάνωση αυτή, την οποία θεωρεί ότι είναι παρακλάδι του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν.


Συρία: Νέα πλήγματα του τουρκικού στρατού κατά κουρδικών στόχων


«Η επιχείρηση Αφρίν ξεκίνησε ντε φάκτο επί του πεδίου» είπε ο Ερντογάν, σε μια ομιλία του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. «Μετά, θα ακολουθήσει το Μάνμπιτζ», πρόσθεσε, αναφερόμενος σε μια άλλη πόλη της Συρίας που βρίσκεται ανατολικότερα και είναι και αυτή υπό τον έλεγχο των Κούρδων.


Οι σύροι κούρδοι διαβεβαιώνουν ότι θα υπερασπιστούν τα εδάφη τους εναντίον της τουρκικής «μάστιγας»


«Αργότερα, βήμα προς βήμα, θα απαλλάξουμε τη χώρα μας μέχρι τα ιρακινά σύνορα από αυτό το στρώμα του τρόμου που προσπαθεί να μας πολιορκήσει», συνέχισε.


Παρά τις ανησυχίες που έχει εκδηλώσει η Ουάσιγκτον για μια τουρκική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας στη Συρία, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις προχώρησαν χθες και σήμερα σε βομβαρδισμούς θέσεων των YPG και συγκέντρωσαν εκατοντάδες στρατιώτες και δεκάδες άρματα κατά μήκος των συνόρων.



χιος νεα μονη
ενοικιασεις κατοικιων νεο ψυχικο

βισωνας τιμη

καζαμιας λιονταρι

Επιπλέον, έως τις 10 Αυγούστου παρατείνεται και η προθεσμία καταβολής της τρίτης δόσης εκκαθάρισης των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2017 των μη μισθωτών ασφαλισμένων.


προαιρετικός αγγλικά

εποχιακα καλοκαιρινα λουλουδια

προσφορες καλλυντικων hondos center

ρεθεμνιωτικα νεα μικρες αγγελιες ενοικιασεις

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο μήνα, έπρεπε να καταβάλλουν τις τρέχουσες μηνιαίες εισφορές έως 6 Ιουλίου, ενώ τη 2η δόση εξόφληση των χρεωστικών υπολοίπων έως τις τις 29 Ιουνίου. Με χρονική απόσταση 2 εβδομάδων είχαν καταβληθεί οι τρέχουσες εισφορές του Απριλίου και η 1η δόση εξόφλησης των υπολοίπων.


Αντίθετα, με την διπλή παράταση των εισφορών και των δόσεων, ταυτίστηκε η προθεσμία εκπλήρωσης των δύο αυτών υποχρεώσεων, θέτοντας διπλό βάρος για τους υπόχρεους.




παλατινο χοτελ τριπολη
υπνοσακος στρατιωτικος

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

παγκρατιο αθλημα τεχνικες

πλαστικη πιγουνι

Χτες, δόθηκαν στη δημοσιότητα δόθηκαν και οι δρόμοι που θα κλείσουν αύριο στο πλαίσιο των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα τεθούν σε εφαρμογή.


διπολικη διαταραχη νεα φαρμακα

ποδηλατα ελληνικης κατασκευης

Η απαγόρευση στάσης – στάθμευσης τέθηκε σε ισχύ το βράδυ του Σαββάτου, στις 22.00, και διακοπή κυκλοφορίας, σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες, ξεκινούν από τις 06.00 της Κυριακής στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.


Συγκεκριμένα:



  • 28ης Οκτωβρίου – Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Χαλκοκονδύλη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου και της Πλ. Κάνιγγος.

  • Σόλωνος, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Πλατεία Συντάγματος

  • Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και Σταδίου.

  • Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς), στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλ. Ομονοίας.

  • Αθηνάς, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθηνάς και Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς).

  • Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Πλατεία Συντάγματος

  • Β. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

  • Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αμ. Φραντζή και Αθ. Διάκου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Λ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Λ. Βασ. Σοφίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Γέλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δορυλαίου και Π. Κόκκαλη.

  • Π. Κόκκαλη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Γέλωνος και της Λ. Βασ. Σοφίας.

  • Δορυλαίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Λ. Βασ. Σοφίας.

  • Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Ιπποκράτους, σε όλο το μήκος της.

  • Ζαχάρωφ, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Βασ. Σοφίας.

  • Λ. Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Κατεχάκη και Αλεξάνδρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

  • Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κατεχάκη και της οδού Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

  • Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Μεσογείων και της οδού Πίνδου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

  • Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Μεσογείων και Βασ. Σοφίας.

  • Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Σπ. Μερκούρη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.



πιστευω στον αγιο βασιλη
νικ ο κλοκ επεισοδιο 7
επιθεση κατα μπογδανου
live score in opera mini

part of your world текст

φαρμακευτικα σαπουνια για την ευαισθητη περιοχη
γουρια ροδια 2014
βαγγελης μαρκης
αποκλιση πλατυπους

Το διάταγμα δίνει εντολή στις υπηρεσίες πληροφοριών να αξιολογούν κατά πόσον οποιοδήποτε άτομο ή οντότητα παρενέβη σε αμερικανικές εκλογές, να παραδίδουν αυτή την πληροφορία στα υπουργεία Δικαιοσύνης και Εσωτερικής Ασφάλειας και έπειτα – με βάση αυτή την εκτίμηση της εγκυρότητας και της επιρροής αυτής της πληροφορίας – να επιβάλλονται αυτόματες κυρώσεις, δήλωσε ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, Νταν Κόατς.


νεα πακετα νοβα

Οι υπηρεσίες πληροφοριών θα έχουν στη διάθεσή τους 45 ημέρες να προβούν στην αξιολόγησή τους και έπειτα τα δύο υπουργεία προθεσμία επίσης 45 ημερών να καθορίσουν κατά πόσον απαιτούνται μέτρα, είπε ο Αμερικανός αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών σε τηλεφωνική διάσκεψη.


Τα υπουργεία Εξωτερικών και Οικονομικών θα αποφασίζουν για αρμόζουσες επιπλέον κυρώσεις που θα προτείνουν και θα επιβάλλουν, πρόσθεσε.


Οι κυρώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν πάγωμα περιουσιακών στοιχείων, περιορισμό σε συναλλαγματικές πράξεις, περιορισμό στην πρόσβαση σε αμερικανικούς οικονομικούς θεσμούς και απαγόρευση σε Αμερικανούς πολίτες να επενδύουν στις εμπλεκόμενες εταιρείες, είπε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Τζον Μπόλτον.


Πρόσθεσε ότι οι κυρώσεις μπορεί να επιβάλλονται κατά τη διάρκεια ή μετά τη διεξαγωγή των εκλογών, με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία που θα έχουν συγκεντρωθεί.


Ο Μπόλτον χαρακτήρισε απαραίτητο το διάταγμα για να διασφαλιστεί μια επίσημη διαδικασία και εξουσιοδότηση επιβολής κυρώσεων, σημειώνοντας ωστόσο ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με βουλευτές για τη θέσπιση νομοθεσίας.



αγορα διαμερισματος ευοσμος
χωρις ντροπη αθηνοραμα

καλυτερο ξενοδοχειο στο μπανσκο

το ρήμα λύομαι
με ποιο ζωδιο ταιριαζει ο ταυρος αντρας
μαστιφ αγγλικο τιμη
μηνύματα συνώνυμα

Η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Χέδερ Νάουερτ, με ανάρτησή της στο twitter κατέκρινε την απόφαση των ελληνικών Αρχών για την μεταφορά του Κουφοντίνα.


γυναικολογικη υγιεινη

«Αντιλαμβανόμαστε πως ο Έλληνας τρομοκράτης, Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε σε μια αγροτική φυλακή με χαλαρότερους περιορισμούς. Δολοφόνησε 11 ανθρώπους συμπεριλαμβανομένων και Αμερικανών και εμπνέει την επόμενη γενιά τρομοκρατών να ακολουθήσει τα χνάρια του. Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις άδειες και οποιαδήποτε ελάφρυνση της ποινής του», έγραψε χαρακτηριστικά η Νάουερτ.



We understand convicted Greek terrorist Dimitris Koufontinas was moved to a farm prison w/ lighter restrictions. He murdered 11 including U. S. personnel & is inspiring the next generation of terrorists. We condemn in the strongest terms furloughs or any easing of his prison stay.

— Heather Nauert (@statedeptspox) 3 Αυγούστου 2018


λελι κελι 2016
προθερμανση opel

κατάθεση σε κοινό λογαριασμό

ενδιάμεσα αγαθά
αγγελικη στελλατου μαθηματα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, η οποία μεταδόθηκε σήμερα, παραμονή της πρώτης συνόδου κορυφής ΗΠΑ-Ρωσίας, ο Τραμπ είπε ότι η Ρωσία, η ΕΕ και η Κίνα είναι, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, οι «εχθροί» των ΗΠΑ.


μεσαια σκυλια

σκονη δαντελα

«Πιστεύω ότι έχουμε πολλούς εχθρούς. Πιστεύω ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας εχθρός, με αυτά που κάνουν στο εμπόριο. Φυσικά, δεν θα σκεφτόταν κανείς την ΕΕ, αλλά είναι εχθρός. Η Ρωσία είναι εχθρός από ορισμένες πλευρές. Η Κίνα είναι ένας οικονομικός εχθρός, προφανώς είναι εχθρός. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακές, αυτό δεν σημαίνει τίποτα... Αυτό σημαίνει ότι είναι ανταγωνιστές», σημείωσε.



που χιονιζει τωρα
φυσικη γ λυκειου διαγωνισμα κυματα
χρηματοοικονομικη και τραπεζικη διοικηση

πιθανη ενδεκαδα μπαρτσελονα

μεταπτυχιακο ογκολογια θωρακα
φωτογραφειο 25ης μαρτιου θεσσαλονικη

Παράλληλα υπογράμμισε πως έχει «την ετοιμότητα, τη βούληση και την ικανότητα» να κλείσει μια συμφωνία με το Κογκρέσο για να προστατευθούν οι «Ονειροπόλοι», οι νέοι μετανάστες που είχαν εισέλθει παράτυπα στις ΗΠΑ όταν ήταν παιδιά.


επενδυση φραση

σεισμος αθηνα χθες

Ερωτηθείς χωρίς περιστροφές από δημοσιογράφο στη Φλόριντα εάν είναι ρατσιστής, μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι χαρακτήρισε «χώρες απόπατους» κράτη της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής σε μια συνάντηση με κοινοβουλευτικούς κεκλεισμένων των θυρών στον Λευκό Οίκο, ο ρεπουμπλικάνος δισεκατομμυριούχος απάντησε: «Όχι. Δεν είμαι ρατσιστής. Είμαι ο λιγότερο ρατσιστής άνθρωπος από τον οποίο θα πάρετε ποτέ συνέντευξη».



ταβερνάκι του πάμπου τηλ
τωρα δεν μας σταματαει τιποτα
σεμιναριο κομμωτικης wella

ταχυδρομικος κωδικας πανοραμα θεσσαλονικη

αλληγορικη ερμηνεια

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, τόνισε ότι η Ελλάδα θρηνεί τους περισσότερους καπνιστές στην Ευρώπη, (περίπου 15.000 θανάτους σχετιζόμενους με το κάπνισμα) και η ελληνική πολιτεία επί της ουσίας διώκει το άτμισμα, την επιλογή δηλαδή 400.000 ατμιστών να μειώσουν την βλάβη που τους προκαλεί το κάπνισμα στην υγεία τους.


αγιο φως τελετη

σταρτερ λαμπας

στογιωργης δημητρης

Αναφορικά με τις οικονομικές συνέπειες που έχει το κάπνισμα η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, υπολόγισε ότι το κόστος του καπνίσματος, στο δημόσιο υγειονομικό σύστημα της χώρας αγγίζει το 8% της συνολικής υγειονομικής δαπάνης. Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, αποφάνθηκε πέρυσι, ότι το άτμισμα έχει 62% αποτελεσματικότητα στη διακοπή του καπνίσματος.


Ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι «με το νόμο 4419/2016, η Ελλάδα απέκτησε το πιο αυστηρό νομικό πλαίσιο για το άτμισμα στην Ευρώπη, και μάλιστα με σχετική εγκύκλιο τον περασμένο Μάιο απαγόρευσε ακόμα και το σύνολο των μη νικοτινούχων προϊόντων για άτμισμα, σε μια πρωτοφανή ενέργεια όχι μόνο για τα ευρωπαϊκά αλλά για τα παγκόσμια δεδομένα.


Στη χώρα μας εφαρμόζεται το πλέον αναχρονιστικό, αυστηρό και παράλογο νομοθετικό πλαίσιο στην Ευρώπη, για το άτμισμα με, απουσία σοβαρής διαβούλευσης για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα δημόσιας υγείας, ολοκληρωτική απαγόρευση κάθε μορφής ενημέρωσης των πολιτών για το άτμισμα, απαγόρευση ατμίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους, φορολογική εξίσωση των προϊόντων ατμίσματος με τα παραδοσιακά και νέα καπνικά προϊόντα και την πρόσφατη απαγόρευση κυκλοφορίας μη – νικοτινούχων υγρών αναπλήρωσης, με σχετική εγκύκλιο.»


Διεθνής εμπειρία


Αναφερόμενος στη διεθνή εμπειρία ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι «τo άτμισμα δεν μπορεί εξισωθεί με το κάπνισμα και τα νέα προϊόντα καπνού γιατί το άτμισμα μειώνει την βλάβη που προκαλεί ο καπνός κατά 95%, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας. Επίσης το άτμισμα δεν προκαλεί επικίνδυνες μεταβολές στο αναπνευστικό σύστημα για τους παθητικούς ατμιστές όπως κάνει το κάπνισμα για τους παθητικούς καπνιστές, γεγονός που πιστοποιείται από την πρόσφατη μελέτη του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Πρόληψη από τον Καπνό και τέλος, υπάρχουν προηγμένες υγειονομικά χώρες όπως η Βρετανία, η Ιρλανδία, η Τσεχία, η Ολλανδία, η Δανία και η Σουηδία, όπου επιτρέπεται με προϋποθέσεις η ενημέρωση και το άτμισμα στους δημόσιους χώρους.»



σταδια επιχειρηματικης διαδικασιας
πράξεις κινητής υποδιαστολής
παουλοβνια δεντρο τιμη

μετεο κοσμος

γραψιμο σε γυαλι

«Πέρυσι κλείσαμε τη συμφωνία, για να δώσουμε, αντί για 650 εκατ. ευρώ, 910 εκατ. ευρώ. Φέτος, αντί να πάρουν 800 χιλιάδες οικογένειες οικογενειακό επίδομα, θα πάρουν 900 χιλιάδες οικογένειες», διευκρίνισε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM».


ανοξειδωτοι σωληνες τιμες

τόπος γέννησης κολοκοτρώνη

ευρεση διευθυνσης μεσω αριθμου τηλεφωνου

Για τα voucher των παιδικών σταθμών, η κυρία Φωτίου υποστήριξε ότι το voucher που δίνουμε σήμερα αντιστοιχεί σε ποσά των 2.350 ευρώ έως 2.900 ευρώ το χρόνο.


«Λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι με 1.000 ευρώ λιγότερα θα λύσει το πρόβλημα. Δεν είναι ότι δεν φτάνουν τα λεφτά. Είναι το ότι δεν υπάρχουν επαρκείς θέσεις, είναι ανισοκατανεμημένες. Ο νεοφιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία, οικονομία θα τα αυτορρυθμίσει. Το 2014, αυτός ήταν κυβέρνηση, όταν έδωσε 79 χιλιάδες voucher, 50% λιγότερα από ό, τι δόθηκαν πέρυσι και έμειναν 18 χιλιάδες παιδιά εκτός από τους βρεφονηπιακούς το 2014. Το ένα στα τέσσερα παιδιά έμεινε έξω και μας κουνάει το δάχτυλο. Να μην λέει ψέματα στον κόσμο, γιατί είναι αμαρτία για τα παιδιά», τόνισε η κυρία Φωτίου.


«Μας κατηγορεί ότι φτιάξαμε ένα κράτος επιδομάτων. Παραλάβαμε ένα κράτος επιδομάτων, καθαρά πελατειακό, 120 διαφορετικές πηγές έδιναν τα επιδόματα, χωρίς διαφάνεια. Τα μαζέψαμε όλα στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ). Διασυνδέσαμε έξι βάσεις δεδομένων του κράτους. Τα δίνουμε όλα ψηφιακά, καταργώντας όλες τις πελατειακές σχέσεις», σχολίασε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Υπογράμμισε δε: «Όλες οι μελέτες των χωρών του Βορρά λένε ότι κάθε ευρώ που δίνεται στην πρόνοια είναι αναπτυξιακή δαπάνη. Όταν δίνω σχολικά γεύματα, ανοίγω άπειρες θέσεις εργασίας. Εμείς επενδύουμε στην πρόνοια ως ανάπτυξη».




γηροκομειο πρεβεζας
το σοι σου επεισοδιο 24 β κυκλος
καφε χαρας 45

μαριον κοτιγιαρ ρασελ κροου

αστρολογικος χαρτης διασημοτητα
φουσκωτο πλευση 460

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στις 7 Μαΐου η μητέρα της 15χρονης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης και κατήγγειλε ότι μερικές μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 1 Μαΐου, η κόρη της λάμβανε μέσω διαδικτύου οδηγίες από κάποιον άγνωστο για το πώς να προκαλέσει τραυματισμό με ξυραφάκι στους μηρούς της.


μια νυχτα μενει

πεζό αυτοκίνητα

hair tattoo σχεδια για γυναικες

ανδρωνας αλμυρος

Δύο μέρες αργότερα, ο ίδιος άγνωστος της υπαγόρευε, πάλι μέσω διαδικτύου, πώς να πάρει χάπια για να αυτοκτονήσει. Η κοπέλα όμως φαίνεται πως τρόμαξε και πήρε μόνο δύο χάπια και όχι την ποσότητα που της είχε υποδείξει ο άγνωστος.


Τότε ήταν που οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο και έτσι αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το φρικτό περιστατικό, με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο η 15χρονη να είναι το πρώτο θύμα της «μπλε φάλαινας» στην Ελλάδα.


Η «μπλε φάλαινα» είναι ένα παιχνίδι που διεξάγεται μέσω των social media και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις τάξεις των εφήβων. Ο κύκλος διάρκειάς του υπολογίζεται σε 50 μέρες και σε αυτό το διάστημα οι συμμετέχοντες καλούνται να περάσουν μια σειρά από επικίνδυνες δοκιμασίες, ακολουθώντας οδηγίες και υποδείξεις που τους δίνονται από αγνώστους μέσω διαδικτύου.



xoxo original bags

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

λιλά αποχρώσεις

στρατιωτικο αεροδρομιο ακτιου
τεινω κληση

«Το τελευταίο σχόλιό μου για τον φασίστα από την Χίο είναι η κοινοποίηση του παρακάτω κειμένου του σ. Θέμη Δημητρακόπουλου», έγραψε πριν από λίγες ώρες στο Facebook ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, δίνοντας συνέχεια στην διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Σίμο Παλτανιτίδη.


προηγουμενα νουμερα τζοκερ

μαγαζι νικου βερτη

Η τελευταία ανάρτησή του κ. Βερναρδάκη ξεκινάει γράφοντας ότι «ένας απροκάλυπτα φασίστας, ρατσιστής και ψεκασμένος διαμαρτύρεται επειδή τον απεκάλεσε ''φασιστάκι'' ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, απαντώντας σε δικό του προκλητικό και απρεπέστατο σχόλιο στον προσωπικό τοίχο του υπουργού στο facebook».




τζακια θεσσαλονικη διαβατα
οτε tv καφετεριες
ελτα online

κουφετο και φαντασια

λαστιχο για κομπρεσερ αερα
media one of utah newspaper
παλετα ηλεκτρικεσ συσκευεσ
μηλος ενοικιαζομενα δωματια τιμες

Η οικογένεια Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.


ασκησεις για πήχη

εξοδος στην δραχμη

πατριτσια μιλικ περιστερη καταγωγη

Η δήλωσή της έχει ως εξής:


«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.


Οικογένεια Απόστολου Βακάκη»


τραγουδια για κλιπ βαπτισης

Οι ανατιμήσεις στα βασικά αυτά είδη οφείλονται στην επιβάρυνση τους με πρόσθετους φόρους, κάτι που ίσχυσε και για τα καύσιμα και έγινε αισθητό στις τιμές τους. Τον Απρίλιο του 2017 η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ήταν 30% ακριβότερη σε σχέση με τον Απρίλιο του 2016, ενώ η τιμή του φυσικού αερίου ήταν 26,5% υψηλότερη.


laptop acer n harganya

τηλέφωνα του υπουργείου δικαιοσύνης

αθηνα μαξιμου ρετρο

Λόγω αυτών των «φορο - ανατιμήσεων» ο πληθωρισμός ανήλθε τον Απρίλιο στο 1,6% σε ετήσια βάση, όταν τον Απρίλιο του 2016 είχε σημειώσει μείωση 1,3% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2015. Ο Γενικός Δείκτης τιμών Καταναλωτή κατά τον Απρίλιο 2017, σε σύγκριση με τον Μάρτιο 2017, παρουσίασε αύξηση 0,6%.


Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι πως οι τιμές αυξάνονται την ίδια στιγμή που καταγράφεται περαιτέρω μείωση του εισοδήματος των νοικοκυριών. Ειδικότερα, στο διάστημα 2010-2016 κατεγράφη συρρίκνωση του ονομαστικού διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών κατά 32,8% (από 173,5 δισ. ευρώ σε 116,5 δισ. ευρώ) κυρίως λόγω της μεγάλης μείωσης που υπέστησαν το εισόδημα εξαρτημένης εργασίας κατά 31,5% (από 86,8 δισ. ευρώ σε 59,4 δισ. ευρώ) και οι κοινωνικές παροχές (κυρίως συντάξεις) κατά 17,2% (από 43,5 δισ. ευρώ σε 36,1 δισ. ευρώ).



εκτρωσεις τροποι
τον πρόδωσα
ηρων ισολογισμος
ερτ η φωνη τησ ελλαδας

ραδιο σκαι λαιβ

πατερ σωτηριος κατω λευκαρα
ακολουθια παναγιας σουμελα

Το σπίτι του άτυχου άνδρα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του προήλθε πιθανότατα λόγω των αναθυμιάσεων που διοχετεύτηκαν στην ατμόσφαιρα από την πυρκαγιά.


τι ωρα κλεινουν οι τραπεζεσ στην κυπρο

γνωστικός τομέας

παιδοψυχιατροι στο περιστερι

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρύστου.






Νεκρό άτομο #εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στα Καλύβια Καρύστου.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 31 Ιανουαρίου 2018


που οφειλεται η λεπρα
κουβερτες για λαστιχα μοτο

υγεία νοσοκομείο επικοινωνία

αριθμος υπαλληλων υπουργειου οικονομικων
λυσε τα σχοινια
καρφουρ λαγκαδα
θεμισ κατασκευαστικη αε
τι ειναι η βεβαιωση προσβασης

Οι διευκρινήσεις έρχονται μετά την οικονομική συνεισφορά του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος στην εκστρατεία κατά του Brexit.


9 μαιου αντιφασιστικη νικη

«Υπάρχουν πολλές πολιτικές ομάδες και ομάδες εκστρατείας σε αυτή τη χώρα, αυτό είναι απολύτως σωστό και ό, τι θα περίμενε κανείς σε μια δημοκρατία», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους.


«Η θέση της πρωθυπουργού σε αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρη, η χώρα ψήφισε υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ, αυτό είναι που θα τηρήσουμε και δεν θα υπάρξει δεύτερο δημοψήφισμα».



μποτακια ανδρικα δερματινα clarks