Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

τερπος ευαγγελος βιογραφικο

ειδικότητες διεκ
Φωτιά Χανιά: Σε τρία μέτωπα μαίνεται η πυρκαγιά στον Κακόπετρο (pics)

Σε εξέλιξη και σε τρία βασικά μέτωπα, εξακολουθεί να βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε δύσβατη έκταση στην περιοχή « Κακόπετρος» του δήμου Πλατανιά .


hotel oasis mumbai

προβλεψεις για το 2016 λεων

γυναικα περικλη

παγκοσμιο πρωταθλημα ποδοσφαιρου γυναικων

Στην μάχη με τις φλόγες μαζί με τις επίγειες δυνάμεις συνδράμουν δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα ένα εκ των οποίων κατέφθασε το απόγευμα από την Αθήνα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, η φωτιά εξελίσσεται στην κορυφογραμμή Μεσαυλίων και στο σημείο από Κοτσιφιανά προς Παλαιά Ρούματα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η εικόνα της φωτιάς είναι καλύτερη, ενώ καθοριστικό ρόλο για αυτό διαδραμάτισαν - λόγω του δύσβατου της περιοχής - τα εναέρια μέσα.

Νωρίς το πρωί και αργά το μεσημέρι για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν δυο μικροί οικισμοί. Στην περιοχή του Αποκόρωνα το απόγευμα υπήρξε αναζωπύρωση της φωτιάς, σε δύο σημεία κοντά στην Εθνική οδό.

Εκεί επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις, με την συνδρομή ελικοπτέρου, που έχουν καταφέρει να ελέγξουν τη φωτιά.

Για λόγους ασφαλείας, νωρίτερα, διεκόπη και πάλι η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου, στο ύψος των Βρυσών, με τα οχήματα να χρησιμοποιούν μέρος από την παλιά Εθνική οδό, ωστόσο η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο μετά.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν καθώς και περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου:




Πηγή φωτογραφιών/βίντεο: cretapost


Φωτιά Χανιά: Σε τρία μέτωπα μαίνεται η πυρκαγιά στον Κακόπετρο (pics)
01
Φωτιά Χανιά: Σε τρία μέτωπα μαίνεται η πυρκαγιά στον Κακόπετρο (pics)





















γλυκα με σοκολατα για τα χριστουγεννα
αυστραλός πρωθυπουργός μετανάστες

πως φτιαχνω κορμο

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η υποψηφιότητα του Μπολσονάρο έχει δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στη χώρα.


λαικη παρασκευη λαρισα

διακοσμηση κλασικου σαλονιου

θα γραψω ενα τραγουδι να το λες στιχοι

αντ1 ςεβ τω ρουα ματ

Το σύνθημα των σημερινών κινητοποιήσεων αποκρυσταλλώθηκε στο hashtag #EleNao (στα ελληνικά #ΌχιΑυτόν), με τις διαδηλώτριες να καταγγέλλουν τον δεξιό γερουσιαστή για ομοφοβία και για επικρότηση των κρουσμάτων βιασμού κατά των γυναικών.


Η στάση του γυναικείου πληθυσμού στη Βραζιλία, μια χώρα με ακραίες κοινωνικές αντιθέσεις και με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, θα μπορούσε να αποδειχθεί «δίκοπο μαχαίρι» για τον Μπολσονάρο.


Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Ibope, το 18% των γυναικών σκοπεύει να ψηφίσει το δεξιό υποψήφιο στην εκλογική μάχη της 7ης Οκτωβρίου, έναντι 36% που αντιστοιχεί στους άνδρες.


Ο Μπολσονάρο, πρώην λοχαγός του βραζιλιάνικου στρατού, αν και μοιάζει να έχει καταστεί ο αγαπημένος των αγορών, μιας και εναγκαλίστηκε ακραιφνώς τις πολιτικές της ελεύθερης αγοράς για χάρη της προεκλογικής του καμπάνιας, φαίνεται πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση.


Ο μεγαλύτερός του αντίπαλος, ο αριστεριστής Φερνάντο Χαντάντ, πρώην δήμαρχος του Σάο Πάολο ο οποίος κατεβαίνει ως επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος, φαίνεται έτοιμος να τον οδηγήσει σε ένα δεύτερο εκλογικό γύρο, σε ό, τι αφορά την κούρσα για την προεδρία της Βραζιλίας.



βυζαντινη ελληνικη γλωσσα
γυαλια ηλιου ξυλινα φθηνα
πολο ραλφ λορεν ανδρικα

πως να καθαρισω δερματινα παπουτσια

καιρος πασχα 2015 κυκλαδες
συμπτωματα εμβολιου μηνιγγιτιδας

"Ο κος Μητσοτάκης, αφού από τη πρώτη στιγμή επένδυσε στη καταστροφή, απελπισμένος πια και απόλυτα πεπεισμένος ότι χωρίς καταστροφή δεν έχει καμιά ελπίδα πολίτικης επιβίωσης στέλνει τη σύμβουλό του στο εξωτερικό σε διατεταγμένη υπηρεσία, μήπως και καταφέρει να υπονομεύσει τη πορεία ανάκαμψης της οικονομίας.
Η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ. Η μεθοδευμένη υπονόμευση, όμως, προς τους διεθνείς επενδυτές της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος την ώρα που η κυβέρνηση τους καλεί να επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα, συνιστά πράξη που εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης. Ο λόγος για τη συνέχεια προφανώς της ανήκει", αναφέρει η ανακοίνωση.


analysis στα ελληνικα

ψαχνω να βρω φιλεναδα που να μοιαζει με λαμπαδα

Η ανακοίνωση αναφέρεται σε ρεπορτάζ της "Εφημερίδας των Συντακτών" στο οποίο θυποστηρίζεται ότι η Μιράντα Ξαφά είσε σε κλειστή λέσχη επενδυτών στο Λονδίνο ότι οι ελληνικές τράπεζες θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση.



χασμουρητο αντιμετωπιση
τι σημαίνει ενός κακού μύρια έπονται
δακε ελτα οικονομου

τηλεοπτικα νουμερα agb

πατερας ποιμενας
υπολογισμος θερμιδων τροφιμων
κειμενα με επιθετα
μαθηματικα και στοιχεια στατιστικης ασκησεις
αγια μαρινα ανδρου διευθυνση
ευφυης αρχαια

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός στη Βουλή, η τροπολογία θα κατατεθεί άμεσα και προβλέπει τους όρους και τις προϋποθέσεις της λειτουργίας αυτών των χώρων. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί μητρώο και όσοι εντάσσονται σε αυτό δεν θα διώκονται.


γκαλερι καφε θεσσαλονικη

«Έχουμε πειστεί απόλυτα ότι είναι ένα μέτρο μείωσης της βλάβης» τόνισε ο κ. Ξανθός, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΣΥ, Κώστα Μπαργιώτα.


Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, ήδη λειτουργούν 90 τέτοιοι εποπτευόμενοι χώροι σε 7 - 8 ευρωπαϊκές χώρες και τόνισε ότι στόχος είναι να λυθεί οριστικά το πρόβλημα, ενώ επεσήμανε ότι η χώρα μας είναι από τις πρώτες στην Ε. Ε στη θεραπευτική κάλυψη των εξαρτημένων.


Από την πλευρά του, ο κ. Μπαργιώτας αντέτεινε ότι το κόμμα του είχε καταθέσει τροπολογία για τη λειτουργία χώρων ιατρικώς εποπτευόμενης χρήσης ψυχότροπων ουσιών, την οποία όμως η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτή, ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να εκπονηθεί ένα εθνικό σχέδιο δράσης κατά των ναρκωτικών χωρίς Εθνικό Συντονιστή.


«Εμείς θα επανακαταθέσουμε την τροπολογία με την πρώτη ευκαιρία», ανέφερε ο κ. Μπαργιώτας και καταλόγισε στην κυβέρνηση έλλειψη πολιτικής βούλησης για τη λύση του προβλήματος.



η καταρα της ασιας

beatles songs obladi oblada
ποιοι ψηφισαν ναι στην ψηφο εμπιστοσυνης
τομεας κλασικης φιλολογιας

Και προσθέτει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ: «Το πραγματικά απίστευτο είναι ότι Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης παραδέχεται ότι η Κυβέρνηση κρατά αρχείο, φακελώνοντας τους πολίτες ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Το επόμενο βήμα θα είναι να εκδώσουν και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, με βάση τα posts των πολιτών στο Facebook και το Twitter», προσθέτει η ΝΔ.


Ο κ. Βερναρδάκης στην ανάρτησή του στο facebook γράφει: «Το μηνιαίο report με το οποίο παρακολουθούμε τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα στα social media περιέχει για το μήνα αυτό και ένα ενδιαφέρον (παραπολιτικό) στοιχείο: συνεχίζεται η μαζική δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο και αφορά φανς τηλεοπτικών σόου που ακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς δεξιούς λογαριασμούς».





ανακυκλωση χαρτιου φωτογραφιες
ωροσκοπος ζωδιου
εγκριση λεξικο
κέδρος δέντρο

σ ευχαριστω πλουταρχος στιχοι

all of me lyrics original version
φορεμα με δαντελα μπλε

Για τις πληγείσες επιχειρήσεις, εργοδότες ή ασφαλισμένους που έχουν επαγγελματική εγκατάσταση ή δραστηριότητα στις περιοχές και υπέστησαν ζημιές θα δοθούν οι εξής διευκολύνσεις:


shell μαρινου αντυπα θεσσαλονικη

ρευματικα στον αυχενα

  • Κεφαλαιοποίηση των καθυστερούμενων μέχρι το τέλος του προηγούμενου της φυσικής καταστροφής μήνα ασφαλιστικών εισφορών (μετά των πρόσθετων τελών, τόκων προσαυξήσεων και λοιπών επιβαρύνσεων).

  • Αναστολή καταβολής τρεχουσών εισφορών για 6 μήνες αρχής γενομένης από την 1η του μήνα κατά τον οποίο συνέβη η φυσική καταστροφή (χωρίς υπολογισμό κατά το διάστημα αυτό πρόσθετων τελών ή άλλων προσαυξήσεων).

  • Οι παραπάνω εισφορές εξοφλούνται σε 12-24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις αρχής γενομένης από την 1η του επόμενου μήνα εκείνου κατά τον οποίο έληξε η εξάμηνη αναστολή.

  • Τα ίδια μέτρα θα λαμβάνονται και σε κάθε άλλη περιοχή στην οποία τυχόν προκύψουν ανάλογα ακραία καιρικά φαινόμενα, σημειώνει ο υπουργείο σε ανακοίνωσή του.



    λυρικη προγραμμα 2018
    ηβη λεμοναδα χωρις ζαχαρη
    frozen-let it go greek (και ξεχνώ)

    που χρησιμευει το ροδι

    βοριζια κρητη χαρτης

    Από τη θέση της συντονίστριας της εκστρατείας «Ένα στα Πέντε» τους Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών, η κυρία Ράπτη μίλησε για την ανάγκη της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γονιών και παιδιών μέσω των εργαλείων που παρέχει το Συμβούλιο της Ευρώπης και των εκδηλώσεων ενημέρωσης που πραγματοποιεί η εκστρατεία «Ένα στα Πέντε».


    υπολογιστης παιδικος

    εσπασες ρεκορ

    το δντ στην αλβανια

    δελφινακια κατασκηνωση

    Όπως είπε η κυρία Ράπτη, οι γονείς μπορούν να βρουν on line ή σε DVD δωρεάν, μια σειρά από παραμύθια σε μορφή animation που εξηγούν με απλό τρόπο στα παιδιά πως να βάζουν όριο στα πονηρά αγγίγματα που τις περισσότερες φορές προέρχονται από το στενό συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του παιδιού.


    Μέχρι σήμερα η εκστρατεία «Ένα στα Πέντε» έχει πραγματοποιήσει πάνω από 550 δράσεις και παρουσιάσεις σε όλη την Ελλάδα και όπως λέει η κυρία Ράπτη στόχος της είναι να η εκστρατεία «Ένα στα Πέντε» να γίνει υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης. «Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης το μάθημα περνά στη δημοτικά σχολεία. Γιατί να μην γίνει και στην Ελλάδα» συμπλήρωσε η κυρία Ράπτη.


    Τέλος, τόνισε ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός περιστατικών που δεν καταγγέλλονται γιατί υπάρχει ένα φόβος από την πλευρά των γονιών και κατέληξε λέγοντας ότι χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο δράσης κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.



    πλεγμα φιλτρο
    το ευρω στην ελλαδα 2001

    Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

    πενυ θαλασσινου

    ταβέρνα βαρδής ηράκλειο κρήτης
    μυηση στην αρχαια ελλαδα
    καφε 1 ευρω ρεθυμνο

    Στα διπλά εγκαίνια, όπου το παρών έδωσαν μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο πρόεδρος της Παλαιστίνης, ο διάδοχος του Θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής κ. Δημήτρης Συλλούρης, ο γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου και άλλοι επίσημοι, οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν σε ένα ειδικό χώρο της Διεθνούς Έκθεσης της νέας Διοικητικής πρωτεύουσας, με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον αστυνόμο που σκοτώθηκε την προηγουμένη στο Κάιρο, στην προσπάθειά του να εξουδετερώσει μία βόμβα, ενώ συνεχίστηκε με μία μοναδική και εξαιρετική κοινή συναυλία χριστιανικών και μουσουλμανικών ύμνων, παρουσία του προέδρου αλ Σίσι.


    επαρχιες αρκαδιας

    google εικονες φοντου

    Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου, που συγχαίρει την Αίγυπτο, την κυβέρνηση και τον λαό της για τα εγκαίνια του νέου ναού.


    Μήνυμα μέσω twitter απέστειλε και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.


    Να σημειωθεί ότι στα εγκαίνια του μεγαλύτερου τζαμιού, το παρών έδωσε και ο Κόπτης Πατριάρχης Ταουάντρος Β΄, τονίζοντας ότι η Αίγυπτος ζει σήμερα μία νέα σελίδα στην ιστορία της. Και σε μία συγκινησιακή ατμόσφαιρα, εξέφρασε την ικανοποίησή του, που «σήμερα οι μιναρέδες του τζαμιού Αλ Φάτεχ αλ Άλεμ ασπάζονται τα καμπαναριά της Κοπτικής εκκλησίας της Γέννησης…».


    «Σαν Αιγύπτιος πολίτης, είμαι ευτυχής που παραβρίσκομαι στα εγκαίνια του τζαμιού», τόνισε ο Κόπτης Πατριάρχης, καταλήγοντας: «Προσευχόμαστε να διατηρηθεί η ενότητά μας, ως παράδειγμα προς μίμηση ανεκτικότητας και αγάπης μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων. Ο Θεός να ευλογεί την Αίγυπτο όλους εσάς. Ζήτω η Αίγυπτος!», κατέληξε, παρουσία του μεγάλου Ιμάμη του Ελ Άζχαρ Άχμεντ Ελ Τάγιεμπ, ο οποίος από την πλευρά του μίλησε για μία ιστορική στιγμή κτισίματος τον ίδιο χρόνο των δύο μεγάλων ναού και τζαμιού.


    Συγκεκριμένα, στα αποκαλυπτήρια της πλάκας του νέου ναού, παρουσία του Αιγυπτίου προέδρου αλ Σίσι, ο μεγάλος Ιμάμης του Ελ Άζχαρ τόνισε ότι αυτό το κτίσιμο την ίδια στιγμή ενός τζαμιού και ενός ναού αποτελεί «την ενσάρκωση της ψυχής της αδελφοσύνης και της αγάπης». Επίσης, ο Τάγιεμπ τόνισε ότι ο ισλαμικός νόμος υπαγορεύει ότι τα χριστιανικά και εβραϊκά σπίτια λατρείας πρέπει να προστατεύονται στον ίδιο βαθμό που προστατεύονται τα τζαμιά.


    Ο μεγάλος Ιμάμης ευχαρίστησε τον πρόεδρο αλ Σίσι, που συνέβαλε με την αποφασιστικότητά του σε ένα χρόνο να είναι κτισμένα και τα δύο αυτά θρησκευτικά κέντρα και ευχήθηκε στον Πατριάρχη της Κοπτικής Εκκλησίας Καλά Χριστούγεννα (που εορτάζουν οι Κόπτες στο ξημέρωμα της 7ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο).


    Αμέσως μετά, ο πρόεδρος αλ Σίσι κατευθύνθηκε εν μέσω ζητωκραυγών των χριστιανών πιστών μέσα στο χώρο του ναού της Γέννησης, όπου τόνισε: «Το κτίσιμο των δύο αυτών κέντρων είναι μία απόδειξη ότι κανείς δεν μπορεί να μας χωρίσει. Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί είμαστε ένα και θα παραμείνουμε ένα», ευχόμενος σε όλους τους Κόπτες της Αιγύπτου «Καλά Χριστούγεννα» και «Ζήτω η Αίγυπτος».


    Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κοπτικός ναός, που είναι αφιερωμένος στη Γέννηση του Χριστού, βρίσκεται στο κέντρο μίας έκτασης 15 στρεμμάτων, όπου η εκκλησία καταλαμβάνει 7.500 τετραγωνικά μέτρα και να μπορεί να υποδεχτεί 8.200 πιστούς. Περιλαμβάνει κεντρική πλατεία, παπική έδρα, αίθουσα υποδοχής και αίθουσα συνεδριάσεων. τα διοικητικά γραφεία της βρίσκονται υπό κατασκευή.


    Εξάλλου, το τζαμί «Αλ Φάταχ Αλ Άλεμ», είναι κτισμένο σε μια έκταση 59 στρεμμάτων και πιστεύεται ότι είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, καθώς θα μπορεί να υποδεχτεί 17.00 πιστούς.


    Τα δύο νέα θρησκευτικά κέντρα θεωρούνται ακρογωνιαίοι λίθοι της νέας διοικητικής πρωτεύουσας της Αιγύπτου, της νέας πρωτεύουσας που κατασκευάζεται στην έρημο, 45 χιλιόμετρα ανατολικά του Καΐρου.



    διανυκτερευοντα φαρμακεια αθηνα τωρα
    παλιά σχολικά βιβλία σε pdf

    κοκκους κεφιρ αγορα

    εγκυρότητα ποιοτικής έρευνας

    Νίκη από την άμυνα


    Ο Άρης του Παναγιώτη Γιαννάκη έχει τον χαρακτήρα του προπονητή του. Μαχητικός, δεν εγκαταλείπει κανένα παιχνίδι και αναζητά τη νίκη μέσα από την πιεστική του άμυνα.


    ηπειρος που συνδεεται με μυθικο προσωπο

    έπαρχος λευκωσίας διαβατηρια

    4266400
    (Οδηγίες από τον Παναγιώτη Γιαννάκη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)


    Το ίδιο συνέβη και στην αναμέτρηση με τη Ναντέρ, που κρίθηκε στο β ημίχρονο. Μέχρι εκεί ο Άρης έφτασε μπροστά στο σκορ με ένα καταπληκτικό β 10λεπτο, όταν και έβαλε 30 πόντους.



    ⚡️@RealKITO with the SLAM for @ArisBCgr! #BasketballCL

    https://t.co/a9R7eJck87 pic.twitter.com/C1ZKfBVA1Q

    — #BasketballCL (@BasketballCL) 25 Οκτωβρίου 2017


    νησια φεροε ρουμανια
    μέθοδος επίλυσης προβλήματος
    ζητουνται αρωματικα φυτα
    σταβεντο ασλανιδου νερο και χωμα

    νυχια με δαντελα

    κουζίνες υγραερίου
    obradovic για σπανουλη
    Συνταξιούχοι: Αυτοί μπορούν να δουλεύουν χωρίς περικοπές - Αναλυτικά παραδείγματα

    Ο γενικός κανόνας είναι ότι οι συνταξιούχοι που συνεχίζουν να εργάζονται υπόκεινται σε μείωση της σύνταξής τους κατά 60%. Μάλιστα, εάν οι συνταξιούχοι καταλάβουν θέση σε φορέα της γενικής κυβέρνησης, τότε η σύνταξη αναστέλλεται...


    κούτες μεταφοράς σκύλων

    • Συνταξιούχοι αγρότες, ασφαλισμένοι στον πρώην ΟΓΑ. Ο κόφτης της περικοπής θα τεθεί σε ισχύ μετά την 1.1.2025 για όσους είναι κατ’ επάγγελμα αγρότες
    • Παλαιοί συνταξιούχοι από τα πρώην ταμεία του ΙΚΑ, του Δημοσίου, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ που αποκτούν εισόδημα από αγροτική δραστηριότητα. Προϋπόθεση να ήταν συνταξιούχοι ή να είχαν υποβάλλει αίτηση για χορήγηση σύνταξης, πριν από τη 12η Μαϊου 2016, ημερομηνία έναρξης ισχύος του νόμου Κατρούγκαλου. Επίσης, πρέπει οι συνταξιούχοι να μην είχαν υποχρέωση να καταβάλλουν εισφορές στον ΟΓΑ έως 31.12.2016, αλλά ούτε και στον ΕΦΚΑ από 1.1.17 και μετά
    • Συνταξιούχοι του ΕΦΚΑ που έχουν συνταξιοδοτηθεί ή έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση από τις 13 Μαϊου 2016 και μετά και έχουν αγροτικό εισόδημα που δεν υπερβαίνει τα 4.923,12 ευρώ, σε ετήσια βάση
    • Συνταξιούχοι αναπηρίας, ανεξάρτητα από το πότε συνταξιοδοτήθηκαν ή πότε ανέλαβαν εργασία
    • Διορισμένοι σε αιρετά όργανα ΟΤΑ, διοικητές, υποδιοικητές, πρόεδροι, αντιπρόεδροι, μέλη συλλογικών οργάνων διοίκησης ΝΠΔΔ κλπ. εφόσον ο διορισμός έχει γίνει μετά την 13.5.2016 ή αν έχουν παραιτηθεί της προβλεπόμενης αμοιβής. Ομοίως εξαιρούνται όσοι αιρετοί λαμβάνουν αποκλειστικά ποσά ως έξοδα αποζημίωσης ή έξοδα παράστασης
    • Παλαιοί συνταξιούχοι, οι οποίοι είχαν καταστεί ήδη συνταξιούχοι στις 12 Μαίου του 2016 και είχαν αναλάβει εργασία ή αυτοαπασχόληση ήδη νωρίτερα από την ημερομηνία αυτή και συνεχίζουν απασχολούμενοι
    • Οι συνταξιούχοι της Τράπεζας της Ελλάδας
    • Συνταξιούχοι που αναλαμβάνουν εργασία ή δραστηριότητα για την οποία δεν προκύπτει βάσει γενικών, ειδικών ή καταστατικών διατάξεων υποχρέωση ασφάλισης στον ΕΦΚΑ, ακόμη και εάν από την ασκούμενη επαγγελματική δραστηριότητα προκύπτει εισόδημα (π. χ. μερίσματα, εισοδήματα από ΙΚΕ κλπ)
    • Συνταξιούχοι που λαμβάνουν αμοιβές (π. χ. έξοδα κίνησης) που δεν υπόκεινται σε εισφορές κύριας σύνταξης ή λαμβάνουν αποδοχές για τις οποίες υφίσταται δυνατότητα παραίτησης και παραιτούνται του δικαιώματος είσπραξής τους
    • Συνταξιούχοι που λαμβάνουν αμοιβές από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα συγγενικά δικαιώματα
    • Συνταξιούχοι που ανανεώνουν σύμβαση εργασίας, η οποία έχει συναφθεί πριν τις 13 Μαίου του 2016 ή υπογράφουν νέα σύμβαση με τον ίδιο ή ακόμη και άλλο εργοδότη, αρκεί να μην μεσολαβεί ούτε μια ημέρα κενό ανάμεσα στις δυο συμβάσεις



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



    υποσυνείδητα συνώνυμα
    που γυριστηκε ο φιλος μου ο λευτερακης
    ψηφοδελτιο νδ α πειραια
    δύσκολοι αποχαιρετισμοί ο μπαμπάσ μου αθηνοραμα

    εορτολογιο 27 μαρτιου

    καταστημα θηλασμος

    Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς ερωτηθείς για την ημερομηνία επιστροφής των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ανέφερε πως δεν υπάρχουν νεότερα, απεκάλυψε ωστόσο πως ο Έλληνας υπουργός θα επισκεφτεί τις Βρυξέλλες την Πέμπτη και θα συναντηθεί με τον Επίτροπο Μοσκοβισί.


    πως να κανω το αγορι να με θελει

    spring nails on pinterest

    καινουργιο καταστημα σκλαβενιτης

    Σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών η συνάντηση θα γίνει στη 1 το μεσημέρι τοπική ώρα.


    Οι συναντήσεις σχετίζονται με το EuroWorking Group της 12ης Ιανουαρίου και στόχος του Έλληνα υπουργού Οικονομικών είναι να «ξαναζωντανέψει» τη διαπραγμάτευση και να προωθήσει μία συμβιβαστική λύση.


    Η πρωτοβουλία Τσακαλώτου δεν είναι τυχαία, καθώς ο ίδιος και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι κάποιοι στην ευρωζώνη παίζουν το παιχνίδι του ΔΝΤ και οδηγούν τη διαπραγμάτευση σε καθυστέρηση.


    Σε κάθε περίπτωση μέσα στο προσεχές διάστημα θα καταδειχθεί το κατά πόσο είναι έγκυρες πληροφορίες που υποστηρίζουν πως οι Γερμανοί θα ήταν διατεθειμένοι να κλείσουν την αξιολόγηση χωρίς προηγουμένως να έχει αποφασίσει το ΔΝΤ αν θα συμμετάσχει ή όχι, αναγκάζοντας όπως την ελληνική πλευρά να λάβει ορισμένα από τα μέτρα ύψους 4,6 δισ. ευρώ που ζητά το Ταμείο για την περίοδο από το 2018 και μετά.



    ρυζογαλο προπονηση
    η δίκη παπακωνσταντίνου
    ρυθμιση εφορια φορολογικη ενημεροτητα

    καθοδηγούμενο διαλογισμό

    k-oil πετρελαιο
    σαλε στην ναουσα
    τραπεζα τησ ελλαδοσ υλη
    πλεξιμο κασκολ βιντεο

    Ο απολογισμός για την 83η ΔΕΘ, κλείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις τονίζει ο κ. Κωστόπουλος καθώς ξεπεράστηκαν οι προσδοκίες όχι μόνο για την προσέλευση του κόσμου όσο και για τα αποτελέσματα της έκθεσης σε επίπεδο networking, ενημέρωσης, πληροφόρησης του κοινού και γενικής εικόνας.


    “Είχαμε τουλάχιστον 80 παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες ήταν όλες γεμάτες κόσμο που ήθελε να μάθει για τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία” λέει ο κ. Κωστόπουλος.

    Στο Αμερικανικό περίπτερο βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες 55 αμερικανικές εταιρίες από τις μεγαλύτερες στους κλάδους τους και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων όσων επισκέφθηκαν την έκθεση.



    αλμυρο κεικ με γραβιερα και ζαμπον
    ραγαδες μπουτια
    δωδεκανησα εργασια

    μπαταριες φωτοβολταικων χονδρικη

    εγχειριδιο τουοτα

    «Η οικονομική κρίση ανέτρεψε με οδυνηρό τρόπο τις ζωές ανδρών και γυναικών, είχε, όμως, διαφορετικές επιπτώσεις στα δύο φύλα και παρήγαγε διαφορετικές εκ μέρους τους αντιδράσεις στο πλαίσιο ατομικών και οικογενειακών στρατηγικών, λόγω της διαφορετικής θέσης ανδρών και γυναικών στην αγορά εργασίας, την οικογένεια και την κοινωνική αναπαραγωγή», ανέφερε η κ. Καραμεσίνη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    χανια ρεθυμνο λεωφορεια

    parse καλέσεις

    σχολη θεατρου καρολου κουν

    Η καθηγήτρια στάθηκε στις μειώσεις των ανισοτήτων που προκύπτουν τα τελευταία χρόνια λόγω της αυξανόμενης ανεργίας. «Πράγματι, η κρίση έπληξε περισσότερο την ανδρική από τη γυναικεία απασχόληση, αλλά ακόμα και σήμερα το γυναικείο ποσοστό ανεργίας είναι συντριπτικά μεγαλύτερο του ανδρικού, 27% έναντι 19%, ενώ η απόσταση μεταξύ του γυναικείου και ανδρικού ποσοστού απασχόλησης είναι η τρίτη μεγαλύτερη στην Ε. Ε.», ανέφερε.


    «Παρά τις εκτεταμένες απολύσεις και τη δραματική συρρίκνωση των ευκαιριών απασχόλησης κατά τη διάρκεια της κρίσης, οι γυναίκες όχι μόνο δεν "επέστρεψαν στο σπίτι", αλλά συνέρρευσαν μαζικά στην αγορά εργασίας, για να στηρίξουν το καταρρέον οικογενειακό εισόδημα από τις απώλειες ανδρικών θέσεων εργασίας και τους μειωμένους μισθούς και συντάξεις. Δεν αποθαρρύνθηκαν, αλλά αντέδρασαν δυναμικά και διεκδικητικά. Από το 2008 μέχρι σήμερα, η αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στην αγορά εργασίας υπήρξε αδιάλειπτη», διαπίστωσε η ίδια και μίλησε για την μαζική απόσυρσή των αντρών από την απασχόληση.


    Η κρίση είχε και ως αποτέλεσμα την μείωση του μισθολογικού χάσματος των δύο φύλων, ενώ μείωσε και τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών και ως προς τις δυσκολίες επανένταξης στην αγορά εργασίας.


    «Η οικονομική κρίση είχε άνισες επιπτώσεις στα δύο φύλα όχι μόνο στην αγορά εργασίας, αλλά και στην ιδιωτική σφαίρα, όπου οι γυναίκες σταθερά επωμίζονται τα μεγαλύτερα βάρη της οικιακής εργασίας και της ανατροφής και φροντίδας παιδιών και ηλικιωμένων», τόνισε και αναφέρθηκε στον ψυχολογικό παράγοντα.


    «... οι ευθύνες και το άγχος της επιβίωσης, της αποπληρωμής χρεών, κλπ, ιδίως στα νοικοκυριά όπου οι σύντροφοι-σύζυγοι δεν δουλεύουν, όπου υπάρχουν μικρά παιδιά ή οι άνδρες βιώνουν δύσκολα την ανεργία και την επισφάλεια, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τριβές, εντάσεις και βία στις σχέσεις των φύλων. Δεν είναι τυχαίο ότι τα διαζύγια αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της κρίσης, τάση που υποδεικνύει τη διόγκωση των προβλημάτων στις έμφυλες διαπροσωπικές σχέσεις σε περιβάλλον οξύτατων κοινωνικών προβλημάτων.



    γ εθνικη νοτος βαθμολογία
    ηφαιστεια ελλαδας βιντεο
    προγραμμα αντ1 λατσιος

    Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

    ευκολο τσουρεκι γεμιστο με σοκολατα

    granite outdoors
    ορκωτοι λογιστες χανια

    Οι εκλογές χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς στο τοπίο των ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις, την ώρα μάλιστα που η ανεργία στον χώρο παρουσιάζει ανησυχητικές διαστάσεις.


    βιβλια δημοτικου στ ταξη γεωγραφια

    πως να κανουμε κοριτσι

    κρανοι για μηχανες

    Στις αρχαιρεσίες εκτός από το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη της Ένωσης θα ψηφίσουν για την ανάδειξη της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων, των εκπροσώπων εργαζομένων και συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ και των αντιπροσώπων στο 8ο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ καθώς και για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού και την εξουσιοδότηση καταγγελίας συμβάσεων και απεργίας.


    Στις εκλογές θα αναμετρηθούν επτά συνδυασμοί :
    1. «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» (28 υποψήφιοι)
    2. «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (42 υποψήφιοι)
    3. «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» (100 υποψήφιοι)
    4. «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» (38 υποψήφιοι)
    5. «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» (54 υποψήφιοι)
    6. «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Financial
    Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι)» (20 υποψήφιοι) και
    7. «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ» (20 υποψήφιοι)



    νικόλ δρουσιώτου
    εστιατορια για ρεβεγιον θεσσαλονικη

    τρέιλερ με ανατροπή

    ερωτηση ασφαλειας facebook
    σχολή αρχιτεκτόνων
    ρωμαιοκαθολικοι ναοι

    Το πρώτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τίμησε όπως έπρεπε τον μεγαλύτερο παράγοντα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, κι όπως εκείνος είχε εμφυσήσει στην ομάδα να κάνει, κατέκτησε ένα ακόμα τρόπαιο. Οι «πράσινοι» στη δεύτερη ημέρα του τουρνουά νίκησαν 85-80 τη Φενέρμπαχτσε και κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο με την ονομασία «τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος». Μια διοργάνωση που θα γίνεται από εδώ και πέρα κάθε χρόνο.


    αυλες με πλακες

    last of the summer wine online

    Στη δεύτερη ημέρα, μετά τα όσα συγκινητικά συνέβησαν την Πέμπτη, το «παρών» έδωσαν και πάλι αρκετές προσωπικότητες από το χώρο του μπάσκετ. Ο Σιμόν Μιζράχι, παρότι η ομάδα του η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που πήρε την 3η θέση, είχε αναχωρήσει έμεινε μέχρι το φινάλε και μάλιστα πήρε μέρος και στις βραβεύσεις. Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ξανά ο Δημήτρης Διαμαντίδης, όπως και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, αλλά και ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Αργύρης Παπαπέτρου, πατέρας του παίκτη του Παναθηναϊκού πλέον, Ιωάννη.





    ειδη κυνηγιου κορυδαλλος
    εκτύπωση τετραχρωμία

    δήλωση πόθεν έσχες 2013 έντυπο

    κατάκτηση στα γαλλικά
    βιολογικος καθαρισμος βοθρου

    Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια Ηπειρωτικά.


    υπηρεσιες τηλεπικοινωνιων

    ακρωτήρι αθήνα

    Αναλυτική η πρόγνωση της ΕΜΥ:


    Αττική


    καιρός: γενικά αίθριος.


    άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


    Θεσσαλονίκη


    καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες


    άνεμοι: μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά το μεσημέρι - απόγευμα οπότε και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.


    άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου.


    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στέρεα, Δυτική Πελοπόννησος


    καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα βόρεια το μεσημέρι - απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια.


    άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


    καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια.


    άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου.



    ραντζο κρεβατι αγγλικα
    μπαουλο διαφανο
    διθεσιο - αλκηστισ πρωτοψαλτη

    τυπογραφεια αθηνα προσκλητηρια

    ταξη παραγωγα
    μακιγιαζ ματιων για μικρα ματια

    Μετά την αθώωσή του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης όπου δικαζόταν για το κάλεσμα σε πολίτες να λιντσάρουν τον Χρήστο Πάχτα, ο υπουργός Άμυνας μίλησε τόσο για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για το ζήτημα των Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται στην Τουρκία. Μάλιστα, έκανε λόγο για μια ακόμη φορά για ομηρία των δύο στρατιωτικών.


    σχολη σκοποβολης αγρινιο

    συνώνυμα εμπρακτα

    «Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση, μια σχέση πολιτική που βασίζεται σε αρχές και στην δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα», είπε ο κ. Καμμένος και εξήγησε ότι ο καθένας έχει την πολιτική του αυτονομία και συγκυβερνούν για να κάνουν αυτό που υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό.


    «Η σχέση αυτή σε όλη αυτή την διαδρομή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν μια έντιμη και δημόσια σχέση και ουδέποτε έγιναν υπόγειοι διάλογοι», είπε ο κ. Καμμένος και χαρακτήρισε ψευδές το δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που περιέγραφε καβγά ανάμεσα στον ίδιο, τον Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Παππά.


    «Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά.


    Πόσο κοντά είναι το πολιτικό διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ;


    Να κινηθεί η ΕΕ για τους δύο στρατιωτικούς


    «Αυτό που επιζητούμε είναι μία κοινή εθνική γραμμή. Είναι δύο παλικάρια, τα οποία βρίσκονται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία. Εκείνη την ώρα έκαναν την περιπολία τους διαφυλάσσοντας τα ευρωπαϊκά σύνορα. Να κινηθεί η Ε. Ε. Δεν μπορεί το ΝΑΤΟ να αποφεύγει να πάρει θέση», είπε ο κ. Καμμένος για το ζήτημα των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.


    Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα, προκειμένου οι Έλληνες «όμηροι» να απελευθερωθούν το συντομότερο δυνατόν. «Η δική μας προσπάθεια θα είναι η χάραξη μιας εθνικής γραμμής. Έχουμε τόσα πολλά να διαφωνήσουμε πολιτικά και δεν είναι ανάγκη να διαφωνήσουμε σε τέτοια υπόθεση» κατέληξε.



    ακοπα ξυλα
    η ξυπολητη των αθηνων βιβλιο
    χτυποκαρδια στα θρανια ατακες

    φυσικη β λυκειου κατευθυνσης ηλεκτρονικο βιβλιο

    πανηγυρισμοι στο πασαλιμανι
    πως στελνω φαξ απο τον υπολογιστη
    Σεισμός ΤΩΡΑ νοτιοανατολικά της Κρήτης (pics)

    Σεισμός Τώρα: Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού EMSC), σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/3), στις 06:56, σε υποθαλάσσια περιοχή του νότιου Κρητικού Πελάγους.


    παπουτσωμενος γατος σρεκ

    653204.regional


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Και η προκαταρκτική αυτόματη λύση του του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 4,1 Ρίχτερ.

    Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 60χλμ. σύμφωνα με το EMSC.

    Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 188χλμ. νοτιοανατολικά του Ηρακλείου.

    Δείτε στη gallery το σεισμό, όπως τον κατέγραψε ο σεισμογράφος του Σεισμολογικού Δικτύου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι τοποθετημένος στη Ζάκρο του νομού Λασιθίου.


    Σεισμός ΤΩΡΑ νοτιοανατολικά της Κρήτης (pics)
    01
    Σεισμός ΤΩΡΑ νοτιοανατολικά της Κρήτης (pics)

    αποσβεση περιορισμενης προσωπικης δουλειας
    μαυροματικα λεμονατα
    φακες σαλατα με καρυ
    λεμονι και χλιαρο νερο

    φιλτρο καμπινας ενεργου ανθρακα τιμες

    βενετοι και ενετοι
    μουσείο γουλανδρή αθήνα
    Τζόκερ κλήρωση [1898]: Έτσι θα κερδίσεις 2.100.000 ευρώ

    Κλήρωση Τζόκερ: Τουλάχιστον 2.100.000 ευρώ θα μοιράσει στην αποψινή κλήρωση το Τζόκερ σε όσους τυχερούς καταφέρουν να μαντέψουν σωστά τους 5+1 μαγικούς αριθμούς της πρώτης μεγάλης κατηγορίας του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.


    αρχικοι χρονοι ορων

    νομικη στρατου βασεις

    Υπενθυμίζεται ότι στην περασμένη κλήρωση σημειώθηκε τζακ ποτ καθώς δεν αναδείχθηκε κάποια επιτυχία στην πρώτη μεγάλη κατηγορία του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, ενώ οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα ήταν οι:




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της αποψινής (1/3/2018) κλήρωσης είναι οι: 1, 13, 17, 21, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

    opap

    Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

    Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

    Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 18/3/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

    Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ




    σπυράκι με πύον
    ρυθμος παρκο γουδι
    σουβλακι χοιρινο στα αγγλικα

    διαφορες δημοκρατιας-δικτατοριας

    κειμενα β γυμν βιβλιο λυσεις
    αγροτουρισμός στην ελλάδα υπάρχει βιώσιμο μοντέλο
    Ραγδαίες εξελίξεις: Ζητούν αναπαράσταση του θανάτου του Βασίλη Μελενικλή στο σπίτι - τάφο

    Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 37χρονου στις Σέρρες - Ο Βασίλης Μελενικλής εντοπίστηκε την Πέμπτη (07/06) θαμμένος σε αυλή ενός φιλικού του σπιτιού


    διπλα κρεβατια προσφορα

    καρμα πεπρωμενο

    τιμεσ καυσοξυλα απο βουλγαρια

    γκρουπ για εξωτερικο

    Αυτοψία και αναπαράσταση στον τόπο που βρέθηκε θαμμένος ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής από τη Δράμα, ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο που τα δύο αδέλφια έθαψαν τον άτυχο 37χρονο στην αυλή του σπιτιού τους και αφέθηκαν ελεύθεροι, προκάλεσαν την οργή και την αγανάκτηση της οικογένειάς του.

    Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του Βασίλη Μελενικλή, Νίκος Διαλυνάς, ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, θα πραγματοποιηθεί αναπαράσταση του περιστατικού στο σπίτι των κατηγορουμένων αδελφών.

    Η έρευνα και οι ανακρίσεις για τις συνθήκες θανάτου, αλλά και για την ταφή του άτυχου 37χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη και θα σχηματιστεί νέα δικογραφία που θα ακολουθήσει τον δρόμο της τακτικής διαδικασίας.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Ο Βασίλης Μελενικλής, 37 χρόνων, χάθηκε τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας.

    Όπως έγινε γνωστό, η γιαγιά του άτυχου άνδρα του είχε δώσει το ποσό των 2.000 ευρώ για να πληρώσει μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

    Τα ίχνη του όμως χάθηκαν και δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Silver Alert…

    Βρέθηκε θαμμένος στην αυλή σπιτιού «φίλων» του.

    Τα δύο αδέλφια, οι «φίλοι» του Βασίλη, είπαν στους αστυνομικούς πως ο άτυχος νέος πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών, του αφαίρεσαν τα χρήματα που γνώριζαν ότι είχε και τον έθαψαν σε στην αυλή του σπιτιού τους, συνεχίζοντας την καθημερινότητα τους.

    Μία μέρα μετά, οι δύο τους αφέθηκαν ελεύθεροι, κατηγορούμενοι για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

    Πηγή πληροφοριών, φωτό: anikolouli.gr



    κωστα ζαφειριου

    τοπικη εφημεριδα ροδου

    εγκυμοσυνη στον 7ο μηνα
    καταργηση ασεπ

    Το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (CTP) δείχνει να καταγράφει πτώση 16%, σε σχέση με τις «εκλογές» του 2013, και να περιορίζεται στο 21,65%. Το Κόμμα του Λαού (HP) φαίνεται να εξασφαλίζει ποσοστό, 17,4%, το κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας (TDP) 8,46%, το Δημοκρατικό Κόμμα (DP) του Σερντάρ Ντενκτάς 8,01%, το κόμμα Αναγέννησης των εποίκων(YDP) 6,1%, το κόμμα Κοινοτικής Σωτηρίας 2,4% και το κόμμα Εθνικιστικής Δημοκρατίας(MDP) 0,09%.


    δουκατο της παρμας

    ηλεκτρολογικο βιβλιο

    Το όριο εισόδου στη «βουλή» ήταν 5%. Δικαίωμα ψήφου είχαν 190 χιλιάδες με τη συμμετοχή να φθάνει στο 62,44%. Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν, σήμερα νωρίς το απόγευμα.


    Ο καθηγητής στο Τμήμα Τουρκικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου Νιαζί Κιζίλγιουρεκ σχολίασε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «οι χθεσινές εκλογές γεννούν νέες εκλογές», προβλέποντας ότι στα κατεχόμενα θα υπάρξει πολιτική αστάθεια. Το Κόμμα Εθνικής Ενότητας (UBP) του «πρωθυπουργού» Χουσείν Οζγκιουρκούν, της ούτω καλούμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου («ΤΔΒΚ)», παρά το ψηλό ποσοστό του δεν φαίνεται να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία. 'Αρα, σημείωσε ο κ. Κιζίλγιουρεκ, θα πρέπει να μπει στον νέο «κυβερνητικό συνασπισμό» το Κόμμα του Λαού (HP) του Κουτρέτ Οζερσάι. Προεκλογικά, ο κ. Οζερσάι απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


    Η είσοδος στη «βουλή» του Κόμματος του Λαού και της Αναγέννησης αλλάζουν τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό στα κατεχόμενα. Σύμφωνα με τον τουρκολόγο Νίκο Στέλγια, από την ανάγνωση των ανεπίσημων αποτελεσμάτων οι εκτιμήσεις, που εξάγονται, είναι:




    οικονομικες διακοπες χριστουγεννων 2015
    σπαστικος αγγλικα
    κοινωνικό φαρμακείο αρτα

    Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

    case of pascal contoh

    ματωμένα τριαντάφυλλα βιβλίο

    «Ο Γιώργος Γεωργιάδης υπήρξε από τις περιπτώσεις των δημοσιογράφων που διαχειρίστηκαν το αγαθό της ενημέρωσης ως λειτούργημα», αναφέρει σε μήνυμά του στο twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.


    αποκαλυψη ιωαννη ερμηνεια

    ελευθερια καλαματας μνημοσυνα

    συνταγη για φακες μπαρμπαριγου

    τυροκομικα θεσσαλια

    «Μαχητικός, λαμπρό παράδειγμα για τις νεότερες γενιές των δημοσιογράφων. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», καταλήγει το μήνυμα του πρωθυπουργού.



    Ο Γιώργος Γεωργιάδης υπήρξε από τις περιπτώσεις των δημοσιογράφων που διαχειρίστηκαν το αγαθό της ενημέρωσης ως λειτούργημα. 1/2

    — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 12 Νοεμβρίου 2016


    σταμπες κουπες
    αστικα κτελ λαρισας δρομολογια

    χημικος τυπος λαδιου

    sky offers
    φοροσ συγκεντρωσησ κεφαλαιου ποσοστο
    μπουτι χοιρινο με μελι στο φουρνο
    δραματικη σχολη αρμενη
    σοφία δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια

    «Ο οικογενειακός ιατρός είναι μια νέα, δωρεάν λειτουργία του ΕΣΥ. Αποτελεί το πρώτο σημείο επαφής του ατόμου με το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μεταξύ άλλων λειτουργεί και ως σύμβουλος υγείας και πλοηγός του σε αυτό» αναφέρει το υπουργείο Υγείας.


    βεροπουλος τζιρος 2014

    Καθώς η εγγραφή του πληθυσμού σε Οικογενειακό Ιατρό (Γενικό Ιατρό ή Παθολόγο, Παιδίατρο) είναι υποχρεωτική, όλοι οι πολίτες έχουν αυτόματα αντιστοιχισθεί και πρέπει να υποβάλουν αίτηση εγγραφής σε διαθέσιμο Οικογενειακό Ιατρό της επιλογής τους.


    Η αίτηση εγγραφής μπορεί να υποβληθεί:



    • μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής ή

    • σε κάθε δημόσια δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ή

    • απ’ ευθείας στον Οικογενειακό Ιατρό.


    Για αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής, πρέπει να ακολουθηθούν τα παρακάτω βήματα:


  • Είσοδος στο πληροφορικό σύστημα (rdv. ehealthnet.gr), με τους κωδικούς του taxisNET και επιβεβαίωση με τον ΑΜΚΑ.

  • Συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων (βάσει των στοιχείων που θα συμπληρωθούν θα γίνει η επιλογή του Οικογενειακού Ιατρού).

  • Επιλογή Οικογενειακού Ιατρού μεταξύ των διαθέσιμων. Διαθέσιμοι θεωρούνται οι Οικογενειακοί Ιατροί, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες εντός του Δήμου που έχει δηλωθεί στο βήμα 2 και οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει το εκ του νόμου ανώτατο όριο πληθυσμού ευθύνης.

  • Υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης.

  • Εκτύπωση της αίτησης.

  • Για την υποβολή αίτησης σε οποιαδήποτε δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χρειάζεται ένα ταυτοποιητικό έγγραφο και ο ΑΜΚΑ. Το προσωπικό θα ζητήσει τα στοιχεία σας για να ολοκληρώσει την αίτηση και θα κληθείτε να επιλέξετε Οικογενειακό Ιατρό από τους διαθέσιμους. Στο τέλος θα σας παραδώσει την ηλεκτρονικά υποβληθείσα αίτηση.


    Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την παράδοση της αίτησης στον Οικογενειακό Ιατρό που αναγράφεται στην αίτηση, μαζί με:



    • Φωτοαντίγραφο Εγγράφου Ταυτοποίησης (π. χ Δελτίο Ταυτότητας) αιτούντος.

    • Φωτοαντίγραφο Εγγράφου Απόδειξης Διεύθυνσης Κατοικίας ή σχετική υπεύθυνη δήλωση (πρωτότυπη).

    • Ειδική Περίπτωση: Για αίτηση δια νόμιμου αντιπροσώπου απαιτείται επιπλέον:



    • Βεβαίωση Οικογενειακής κατάστασης από την οποία να προκύπτει ο βαθμός συγγένειας ή

    • Φωτοαντίγραφο Εγγράφου δικαστικής απόφασης ορισμού δικαστικού συμπαραστάτη ή

    • Φωτοαντίγραφο Εγγράφου απονομής της επιμέλειας.


    Μετά την παρέλευση τριμήνου, από την υποβολή της αίτησης, η διαδικασία εγγραφής ολοκληρώνεται αυτόματα από το σύστημα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του Οικογενειακού Ιατρού που έχει επιλεγεί.


    Επισημαίνεται ότι:



    • Μπορείτε να αλλάξετε Οικογενειακό Ιατρό μόνο μετά την παρέλευση εξαμήνου από την εγγραφή σας.

    • Μπορείτε να προγραμματίζετε επισκέψεις μόνο στον Οικογενειακό Ιατρό στον οποίο έχετε εγγραφεί.

    • Για δωρεάν επίσκεψη σε συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ ιατρό άλλης ειδικότητας πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία της παραπομπής από τον Οικογενειακό Ιατρό.



    η χειροτερη φαρσα ολων των εποχων

    ρυμουλκα για ξυλα

    αραβιδης θυρα 7
    κατερινα καραβατου περιμενει αγορι

    Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό που αγγίζει τα 350 εκατ. ευρώ, καθώς εκτός των νέων ταυτοτήτων προβλέπει τη σύναψη συμφωνίας με τον ανάδοχο και για την έκδοση διαβατηρίων. Η σύμβαση με την εταιρεία που προμηθεύει με αναλώσιμα τη Διεύθυνση Διαβατηρίων λήγει τον Απρίλιο του 2019 και η ηγεσία του υπουργείου αποφάσισε να προχωρήσει σε λύση «πακέτο» για ταυτότητες και βιομετρικά διαβατήρια.


    ουρανιο τοξο ετ1 επεισοδια

    συνεργεια καθαρισμου επιπλων

    πλωτής διώρυγας αξιού-μόραβα δούναβη

    Τα χαρακτηριστικά


    Όπως όλα δείχνουν, «η κάρτα θα ενσωματώνει τουλάχιστον εννέα πολυανθρακικά φύλλα, τα οποία συγκολλημένα με ειδικό τρόπο (συμπίεση θερμότητας) θα αποτελούν το ενιαίο υπόστρωμα του δελτίου ταυτότητας», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στην μπροστινή όψη του νέου εγγράφου θα εκτυπώνεται με οπτικά μεταβλητή μελάνη και την εκτυπωτική μέθοδο της μεταξοτυπίας το σύμβολο του ICAO (Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας).



    Η έκδοση


    Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στα τέλη Απριλίου, η έκδοση των νέων ταυτοτήτων θα γίνει στις αρχές του 2019. Στην μπροστινή πλευρά κάθε εντύπου θα αναγράφεται ο αριθμός ταυτότητας, το , το ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης και η ιθαγένεια του κατόχου. Θα υπάρχουν ακόμα η φωτογραφία, η υπογραφή και η αρχή έκδοσης του εγγράφου. Στην πίσω πλευρά, αντίστοιχα, θα αναγράφονται το όνομα του πατέρα και της μητέρας καθώς επίσης ο τόπος και η ημερομηνία γέννησης του κατόχου. Ακόμα, θα υπάρχουν η ομάδα αίματος, ο ΑΜΚΑ και το ψηφιακό δακτυλικό αποτύπωμα, ενώ θα υπάρχει και ζώνη μηχανικής ανάγνωσης της νέας ταυτότητας. Για την έκδοση δελτίου ταυτότητας θα καταβάλλεται ηλεκτρονικό παράβολο ύψους 10 ευρώ.


    Το ποσό καλύπτει το αντίτιμο του σώματος του δελτίου, τα έξοδα εκτύπωσης και τη δαπάνη ασφαλούς μεταφοράς των δικαιολογητικών από και προς τη Διεύθυνση Διαβατηρίων. Τα νέα δελτία ταυτότητας θα έχουν ισχύ μέχρι και 15 έτη για άτομα πάνω από 12 ετών. Οι παλαιού τύπου ταυτότητες θα πρέπει να αντικατασταθούν μέσα σε διάστημα πέντε ετών από την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης των νέων εγγράφων. Στα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση της νέας ταυτότητας περιλαμβάνονται μία φωτογραφία, αίτηση έκδοσης αντικατάστασης, που θα συμπληρώνεται από την αρμόδια υπηρεσία έκδοσης, το παλαιό δελτίο ταυτότητας καθώς επίσης μια βεβαίωση νοσηλευτικού ιδρύματος ή υγειονομικού εργαστηρίου, στην οποία αναγράφεται η ομάδα αίματος.




    ειδη ψαρεματος μεταχειρισμενα
    σπινθηρογραφημα μυοκαρδιου ραδιενεργεια

    βασεις τηλεορασης τοιχου τιμες

    αχυρο τιμη αθηνα
    αλέξης τσίπρας αλαβανος
    ζωγραφισε μου τα αστερια demy lyrics
    anna riska online shopping

    Παράλληλα, ο κ. Πούτιν σημειώνει ότι «η Ρωσία ειλικρινώς συμμερίζεται το πένθος του αδελφικού λαού της Ελλάδας και εκφράζει την συμπαράσταση και υποστήριξη του ρωσικού λαού στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές τάχιστης ανάρρωσης σε όλους τους τραυματίες».


    Κλείνοντας την επιστολή του, υπογραμμίζει την ετοιμότητα της Ρωσίας να παράσχει απαραίτητη βοήθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών αυτής της καταστροφής.





    Vladimir Putin offered his condolences to Prokopis Pavlopoulos and Alexis Tsipras over the tragic consequences of wildfires in Greece https://t.co/isS815d6G9

    — President of Russia (@KremlinRussia_E) 24 Ιουλίου 2018


    τζεισον άιζακς
    τηλεθεατης προγραμμα εβδομαδας
    ζωδια ζυγος σεπτεμβριος 2017

    λεμονια κωστακη

    χαμηλη προγεστερονη και αποβολη
    η σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου
    συνταγες παγωτο χωρις παγωτομηχανη

    Όπως προέκυψε από την έρευνα, η συλληφθείσα διατηρούσε σχέση με το θύμα, το οποίο, όπως ισχυρίζεται η κατηγορούμενη, την κακοποιούσε συστηματικά.


    απλεσ δερματινεσ σαγιοναρεσ

    αρχαιολογικο μουσειο ιωαννινων χαρτης

    Για το λόγο αυτό, όπως είπε σε αστυνομικούς, ζήτησε από τους συγκατηγορουμένους της, να την βοηθήσουν να απαλλαγεί από τον 24χρονο, εκφοβίζοντάς τον. Στη συνέχεια, τον οδήγησε στα Πατήσια, κοντά στην οικία του 19χρονου που αναζητείται, όπου οι δράστες του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.


    Σημειώνεται, ότι το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε μέσα σε υπόνομο.


    Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια στον αρμόδιο ανακριτή.



    το γεγονος της εβδομαδας για την ελλαδα
    γεωγραφια λυσαρι β γυμν

    ευκαιριεσ franchise

    διακοσμηση εσωτερικης σκαλας για χριστουγεννα
    ευρωμπασκετ 2015 αποτελεσματα ομίλων

    Ο 41χρονος άντρας έπεισε έναν 19χρονο ομοεθνή του να του «περάσει» τα ναρκωτικά κατά την διάρκεια του επισκεπτηρίου, όπως οι Αρχές εντόπισαν τα παράνομα σκευάσματα.


    εκθεση α λυκειου μητσελος

    ιδιωτικη κλινικη αθηνων

    μαυροι κυκλοι στο ματι

    b max ford for sale

    disney monopoly ohjeet suomeksi

    Ο 19χρονος επιχείρησε να του δώσει ένα ζευγάρι παπούτσια, μέσα στα οποία είχε κρύψει προσεκτικά 12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,7 γραμμαρίων, αλλά το «πολύτιμο» περιεχόμενο βρέθηκε κατά την διάρκεια του ελέγχου.


    Αποτέλεσμα είναι να συλληφθεί και ο 19χρονος και μαζί με τον 41χρονο να οδηγηθούν στην Ασφάλεια.


    Για την υπόθεσή τους σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε χώρο κράτησης. Μαζί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.


    συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας (σεεν)

    ακροασεις χορευτων 2017
    βοηθημα βιολογιας γ λυκειου ελληνοεκδοτικη

    Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα:


    συμπερασμα καραοκε

    οι πιο εγωιστες ζωδια

    σακης ρουβας η ωραια κοιμωμενη

    - το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2018 για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ (πατήστε εδώ).


    - το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2018 μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, για τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 ή 2016 με το Νέο σύστημα (πατήστε εδώ).


    - το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (Ομάδας Β) 2018, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση για τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 με το Παλαιό σύστημα (πατήστε εδώ).



    πολιτικη παιδεια β λυκειου καινουριο βιβλιο
    στη φορα καμπουρης τηλεθεαση

    πλυτρα λακωνιας σκυλος

    σκαβω συγγενικες λεξεις
    στροφη καλοκαιριου lyrics

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι έφηβοι ηλικίας από 16 έως 18 ετών καταναλώνουν λιγότερο αλκοόλ και επικεντρώνονται περισσότερο στην εκπαίδευση και τις μελλοντικές τους σταδιοδρομίες, συγκριτικά με τις γενιές του παρελθόντος.


    κομοτηνή odeon

    πρωτοδικειο λαρισας εκλογες

    βιβλια για κομικς

    ποιοι ηταν στη λιστα λαγκαρντ

    Η βρετανική συμβουλευτική υπηρεσία εγκυμοσύνης (BPAS) δήλωσε πως αυτοί οι παράγοντες μπορεί να εξηγήσουν, εν μέρει, τα αρκετά χαμηλότερα ποσοστά εφηβικής εγκυμοσύνης που παρατηρούνται τα τελευταία 3 χρόνια.


    Σύμφωνα με τις δηλώσεις των ερευνητών, οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις των εφήβων παρουσιάζουν αξιοσημείωτη αλλαγή, καθώς οι νέοι του σήμερα εστιάζουν τον χρόνο με την οικογένεια και την επαφή μέσω του Διαδικτύου, γεγονός που αδιαμφησβήτητα επηρεάζει την πιθανότητα να έχουν σεξουαλικές σχέσεις. Μάλιστα, τα δύο τρίτα των εφήβων που ερωτήθηκαν ανέφεραν πως δεν είχαν κάνει ποτέ σεξ, ενώ το ένα τέταρτο δήλωσε πως δεν έχει καταναλώσει ποτέ αλκοόλ.


    Ταυτόχρονα, περισσότερα από τα δύο τρίτα (70%) των ερωτηθέντων ανέφεραν πως επικοινωνούν με τους φίλους τους ηλεκτρονικά τέσσερις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα, ενώ το λιγότερο από το ένα τέταρτο (24%) παραδέχθηκαν πως συναντιούνται εξίσου από κοντά με τα φιλικά τους πρόσωπα.


    Το ένα πέμπτο των εφήβων, που συμμετείχαν στην έρευνα, ανέφερε πως συναντιέται με φίλους – εκτός σχολείου – μόλις μία φορά τον μήνα, ή και λιγότερο. Οι ερευνητές κατέληξαν πως οι νέοι που συναναστρέφονται διά ζώσης με τους φίλους και τους συμμαθητές τους, απολαμβάνουν σημαντικά αυξημένες πιθανότητες να έχουν σεξουαλική δραστηριότητα.


    Την ίδια στιγμή, η οικογένεια φαίνεται πως αναδεικνύεται ως νέα προτεραιότητα για τους εφήβους, καθώς το 33% των συμμετεχόντων χαρακτήρισαν τον χρόνο που περνούν με μέλη της οικογένειάς τους «εξαιρετικά σημαντικό», ενώ συγκριτικά μόλις το 27% ανέφερε το ίδιο για τον χρόνο με τους φίλους.


    Τέλος, η πλειοψηφία των εφήβων, σε ποσοστό 86% συμφώνησε πως η ακαδημαϊκή επιτυχία, οι καλοί βαθμοί και η μελλοντική τους επαγγελματική κατάρτιση αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή τους.



    sol ιατρικα αερια

    χοτ μπικινι

    εφετείο αθηνών αποφάσεις

    «Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας με νέα πανελλαδική απεργία στις 4/11/2018. Καλούμε τα σωματεία μας και τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά την απεργιακή μάχη ενάντια στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων. Καλούμε τις εργοδοτικές οργανώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών να σταθούν δίπλα μας και να μην ανοίξουν τα καταστήματα στις 4 Νοεμβρίου» επισημαίνει η Ομοσπονδία στην ανακοίνωση που εξέδωσε.


    6η δοση καρτας σιτισης

    9 μηνες αντωνια χαραλαμπους

    καλοριφερ ρυθμισεις

    πλουτωνας περσεφονη

    καραφες για λικερ

    Σημειώνεται ότι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή σύμφωνα με τον νομό είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.


    Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, για αυτούς που θα επιλέξουν να έχουν σηκωμένα ρολά την Κυριακή 4/11, είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα.



    πλατφορμα nak

    λεξεις που αρχιζουν απο χ

    βλάσης αγτζίδης πολιτεια
    σκακι μητροπολεως
    η κορη μου στα αγγλικα
    ψιλη αμμοσ studios κυκλάδες ναξοσ πυργακι
    ψαραδελλης ειδη υγιεινης αθηνα
    τα πιο απιστευτα ατυχηματα

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί σχηματισμός τουρκικών αεροσκαφών αποτελούμενος από τέσσερα F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών. Δέκα λεπτά αργότερα, το ένα ζεύγος αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από της νήσους Μαυρία και Λεβίθα στα 27.000 πόδια, ενώ ακολούθησε δεύτερη υπέρπτηση στις 10.49 πάνω από τη νήσο Μαυρία στα 27.000 πόδια.


    Τα δύο μαχητικά εξήλθαν του FIR Αθηνών στις 10:57.


    Παράλληλα το δεύτερο ζεύγος αεροσκαφών F-16 στις 10:45 πέταξε πάνω από τη νήσο Κίναρο στα 27.000 πόδια και στις 10.48 πάνω από τη νήσο Λεβίθα στα 26.000 πόδια.


    Στις 10:50 το ίδιο ζεύγος μαχητικών πέταξε πάνω από τη νήσο Μαυρία στα 26.000 πόδια και στις 10:59 πάνω από το Αγαθονήσι, για να εξέλθει του FIR Αθηνών στις 11:03.



    ενοικιάσεις κατοικιών κέντρο θεσσαλονίκης

    συνταγές δίαιτας ντουκαν

    διαιτα 7 ημερων 2 κιλα
    δήμητρας γιαλελή
    Γιώργος Μπαλταδώρος: Θρήνος στο «τελευταίο αντίο» στον ήρωα πιλότο (photos+video)

    Ανείπωτος ο πόνος στο Μαυροβούνι Καρδίτσας όπου φίλοι συγγενείς και στρατός αποχαιρετούν τον ήρωα Πιλότο που έπεσε στα ελληνικά νερά κατά τη διάρκεια πτήσης με το Μιράζ.


    τι να κανετε για να γυρισει πισω

    φωτα μπαγκαζιερας led

    εμβόλια ελλείψεις

    οσα δινω οσα θεσ

    Από νωρίς το πρωί φθάνουν στη γενέτειρα του Ήρωα πιλότου όσοι τον γνώρισαν αλλά και οι δικοί του άνθρωποι. Αυτή τη στιγμή έχει τεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα η σορός του, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία για να ολοκληρωθεί η τελευταία πράξη του δράματος με την ταφή του στο κοιμητήριο Μορφοβουνίου.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο iellada.gr



    θεματα πανελληνιων 2013 ηλεκτρολογια

    νοστραδαμος συγκροτημα wiki

    σοκολάτες παυλίδης

    Πρόκειται για τις περιοχές Αχαρνών, Ηλιουπόλεως, Ζωγράφου, Ελευσίνας, Κερατέας, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Παπάγου, Περιστερίου, Χώρας Άνδρου, Νάξου, Μεγάρων, Μυκόνου, Χαλκίδας, Κύμης, Ταμυνέων, Αμαλιάδας, Βάρδας, Μυρτουντίων και Πύργου.


    αληθινη αγαπη dailymotion 135

    ματσ ελλαδα κροατια

    απο τι προκαλουνται οι ημικρανιες

    Για το λόγο αυτό η ΠΟΜΙΔΑ απέστειλε επιστολή προς τους συναρμόδιους υπουργούς Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης επισημαίνοντας το σοβαρότατο αυτό θέμα και την ανάγκη ορισμού έμπειρων νομικών ως προσταμένων στα γραφεία αυτά, που να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα καθημερινά προβλήματα της λειτουργίας τους.


    Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


    »Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί


    »Με τα Προεδρικά Διατάγματα 102 έως και 117/2017 (ΦΕΚ τ. Α 142 και 143/28-9-2017) που συνυπογράψατε, τα υποθηκοφυλακεία/κτηματολογικά γραφεία Αχαρνών, Ηλιουπόλεως, Ζωγράφου, Ελευσίνας, Κερατέας, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Παπάγου, Περιστερίου, Χώρας Άνδρου, Νάξου, Μεγάρων, Μυκόνου, Χαλκίδας, Κύμης, Ταμυνέων, Αμαλιάδας, Βάρδας, Μυρτουντίων και Πύργου, από τις 28 Σεπτεμβρίου 2017 μετατράπηκαν σε έμμισθα. Από την ημερομηνία εκείνη έχει ουσιαστικά διακοπεί η λειτουργία τουςκαθόσον δεν μεταγράφουν πλέον συμβολαιογραφικές πράξεις οποιουδήποτε είδους, διότι όχι μόνον στερούνται οποιουδήποτε μηχανισμού παραλαβής εγγράφων, είσπραξης τελών κλπ., αλλά αδυνατούν να εκδώσουν οποιοδήποτε νόμιμο πιστοποιητικό ή βεβαίωση ελλείψει προϊσταμένων.



    βολος πατρα δρομολογια
    general odierno usa football
    μπαταρια opel corsa

    σχέδιο νόμου παιδεία

    και μη χειροτερα 2 εργατες

    Ο Πρόεδροςτης Νέας Δημοκρατίας, αμφισβήτησε την "καθαρή έξοδο από τα μνημόνια", που υπόσχεται ο πρωθυπουργός και προσέθεσε ότι η χώρα θα είναι δεσμευμένη σε ένα αυστηρό πλαίσιο και μετά το 2018. «Η καθαρή έξοδος είναι μόνο στα χαρτιά», είπε ο κ. Μητσοτάκης.


    ονειροκριτης κρεας μοσχαρισιο

    kkk k03

    αντωνοπουλος mercedes χαλκιδα

    Ανέφερε ότι είναι καλό η χώρα να αποκτήσει πρόσβαση στις αγορές και σημείωσε ότι αυτό θα είχε γίνει αν δεν είχε μεσολαβήσει το πρώτο εξάμηνο ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο εξάμηνο του 2015. «Η περιπέτεια αυτή μας στοίχισε 100 δισ. ευρώ και δύο μνημόνια. Όσο πιο γρήγορα έλθει η πολιτική αλλαγή τόσο καλύτερα για την χώρα. Το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι διαρκές αίτημα που θα μας συνοδεύει μέχρι τις εκλογές», προσέθεσε.


    Υποστηρίζουμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και καταφέρθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ανέχεται τις συμβάσεις ελαστικής απασχόλησης, ενώ οι μισθοί των 360 ευρώ είναι δικό τους δημιούργημα.


    Παράλληλα, τόνισε ότι το 4ο μνημόνιο είναι εδώ και έχει την υπογραφή Τσίπρα - Καμμένου, ενώ εξήγησε ότι η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει τη χώρα με μέτρα 5,1 δισ. για 2019 και 2020, καθώς και για μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου από το 2019. Επίσης είπε ότι η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει τη χώρα σε μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το 2020.


    «Εγώ θα πείσω τους εταίρους για μείωση των πλεονασμάτων με ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων», τόνισε.


    99999999


    (Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Επενδύσεις... Εldorado και επιχειρήσεις


    Οι ιδιωτικές επενδύσεις θα είναι ο βασικός μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη. Η κυβέρνησή του, είπε, θα είναι απολύτως προσηλωμένη στην προσέλκυση επενδύσεων και δεν θα δεχθεί αποκλίσεις.


    «Έχω δεσμευθεί σε μείωση κατά 20% της φορολογίας στις επιχειρήσεις μέσα σε δύο μήνες», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «έχω δεσμευτεί για ένα απλοποιημένο αδειοδοτικό πλαίσιο».


    Δεν φοράω τη μία το κοστούμι του επενδυτή και την άλλη το αμπέχωνο του διαδηλωτή, είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ.


    Η πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας θέλει την επένδυση στις Σκουριές, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σημείωσε ότι τη συμβατότητα μίας επένδυσης με το περιβάλλον την κρίνει η δικαιοσύνη, και στο θέμα αυτό έχει αποφανθεί.


    Είπε ότι η επένδυση έγινε αντικείμενο μικροκομματικής αντιπαράθεσης με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν 2.500 θέσεις εργασίας. «Κάποιοι θέλουν να εξασφαλίσουν εχέγγυα αριστεροσύνης απέναντι στις συνιστώσες τους», ανέφερε.


    Συνέχισε λέγοντας ότι ο κ. Σταθάκης μετά τον θόρυβο που έγινε «έσπευσε να υπογράψει τις τρεις άδειες για την Ολυμπιάδα» και αναρωτήθηκε «γιατί αυτό δεν έγινε πιο νωρίς; έπρεπε να γίνουν όλα αυτά και να διασυρθεί η χώρα;».


    «Εμείς αν διαφωνούμε με μία επένδυση θα το πούμε ξεκάθαρα, αν συμφωνούμε θα φροντίσουμε να κινηθούμε γρήγορα. Στην πράξη η κυβέρνηση δημιουργεί προσκόμματα στις επενδύσεις ενώ διακηρύσσει το αντίθετο. Δεν με πείθει η επενδυτική μετάλλαξη του πρωθυπουργού, δεν θέλει και δεν μπορεί», τόνισε.


    Τη σημασία της απλοποίησης των αδειοδοτικών διαδικασιών για τις επιχειρήσεις, υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σημείωσε ότι κανείς επενδυτής δεν θα βάλει τα χρήματά του αν δεν γνωρίζει το χρονοδιάγραμμα κίνησης της επένδυσής του. «Εμείς πιστεύουμε στην δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας για να προσφέρουμε υψηλή και ποιοτική ανάπτυξη», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.


    Παράλληλα, ανέφερε ότι «καμία χώρα δεν θα άφηνε αναξιοποίητο τον ορυκτό της πλούτο στο όνομα της δήθεν προστασίας του περιβάλλοντος» και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν τρόποι να προστατευθεί το περιβάλλον από αυτές τις δραστηριότητες. «Οι επενδύσεις αυτού του είδους είναι θετικές για την απασχόληση και για τα δημόσια έσοδα», κατέληξε.


    Ιδιωτικά και μη κρατικά πανεπιστήμια


    Πρέπει να αλλάξει το άρθρο 16 του Συντάγματος και να επιτραπούν μη κρατικά και ιδιωτικά πανεπιστήμια, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσέθεσε: «Ωστόσο, επειδή αυτό θα πάρει χρόνο, δίνω έμφαση στο δημόσιο Πανεπιστήμιο. Οι παρεμβάσεις μας θα είναι άμεσες. Οι νόμοι Μπαλτά, Φίλη, Γαβρόγλου, θα καταργηθούν».


    Είπε ακόμη ότι δεν χρειαζόμαστε κανένα συμβουλευτικό δημοψήφισμα για την αλλαγή του άρθρου 16 του Συντάγματος.


    Ερωτηθείς για την στάση της ΔΑΠ στο θέμα με την αντιγραφή στο πανεπιστήμιο της Πάτρας είπε ότι «οι πρακτικές αυτές είναι απαράδεκτες γι αυτό και η άμεση απάντηση της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ».


    Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα είπε ότι οι φοιτητές δεν πρέπει να ψηφίζουν για την ανάδειξη των πρυτανικών οργάνων. Δεν είναι η δουλειά των φοιτητών να μετέουν στην διοίκηση των πανεπιστημίων.


    Ακόμη ανέφερε ότι αλλάζει ο ρόλος της ΔΑΠ. «Δεν έχει λόγο να μετέχει σε φοιτητικές εκλογές που εκπροσωπούν τους λίγους. Δεν θέλω να ξαναδώ αφίσα της ΔΑΠ σε κανένα Πανεπιστήμιο», είπε χαρακτηριστικά.


    00000000 copy


    (Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Έπρεπε να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής...


    Στην ρύπανση που έχει προκληθεί στον Σαρωνικό έπειτα από τή βύθιση του δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη ΙΙ.


    «Βρισκόμαστε μπροστά σε μία μεγάλη οικολογική καταστροφή, υπάρχουν ευθύνες και ερωτηματικά που δεν έχουν απαντηθεί», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την περιβαλλοντική καταστροφή που προκάλεσε στον Σαρωνικό η βύθιση του "Αγία Ζώνη".


    Ενώ το ναυάγιο έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου, ανέφερε, οι ελληνικές αρχές ζήτησαν βοήθεια από τον ΕΜΣΑ στις 13 Σεπτεμβρίου. Και μόνο γι αυτό θα έπρεπε να απομακρυνθεί ο αρμόδιος υπουργός. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμασταν έτοιμοι και υπάρχει ευθύνη - αυτά τα μπρος πίσω του κ. Κουρουμπλή παραιτούμαι, δεν παραιτούμαι, δεν είναι σοβαρά, προσέθεσε.



    ψυχιατρος καταθλιψη
    ιερα μονη κουδουμα
    χιλιομετρα ελαστικων

    παλιουρι πολλαπλασιασμος

    αγγελιδη γυναικολογος ροδος

    Θεωρείται βέβαιο ότι, αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, θα στηρίξουν την κυβέρνησή του μόνον η Λέγκα και τα Πέντε Αστέρια, οι δυνάμεις που έχουν υπογράψει και σχετικό «κυβερνητικό συμβόλαιο» με αναλυτικό πρόγραμμα, μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.


    σαλατα πλιγουρι με τονο

    μοναστηρι αγια ελεουσα ξυνιαδα

    Σύμφωνα με τον Τύπο, είναι πιθανό να ενταχθεί στην κυβερνητική ομάδα σειρά τεχνοκρατών, ενώ ιδιαίτερο βάρος δίδεται στα υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Εξωτερικών.


    Όπως διέρρευσε, ο Ιταλός πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα φέρεται να ζήτησε από τον Κόντε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο να συνεχισθεί η αποδοτική συνεργασία της χώρας με τους εταίρους και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, παράλληλα, ο Ματαρέλα, κατά την χθεσινή συνάντησή του με τον ιταλό καθηγητή Νομικής, επέμεινε ότι στην κυβερνητική ομάδα δεν θα πρέπει να περιλαμβάνονται «εμπρηστικές προσωπικότητες».


    H Λέγκα, ωστόσο, συνεχίζει να ζητά σαφή αλλαγή στην πορεία πλεύσης της κυβέρνησης και επιμένει, παραδείγματος χάριν, στην υποψηφιότητα του Πάολο Σαβόνα, του «ευρωσκεπτικιστή» ή «ευρωκριτικού οικονομολόγου», όπως τον χαρακτηρίζουν οι σχολιαστές, για την θέση του νέου υπουργού Οικονομικών.


    Στο μεταξύ, όμως, σε έκθεσή της που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ζητά από την Ιταλία «να μην μειώσει τις προσπάθειές της, οι οποίες στοχεύουν στην χρηματοοικονομική σταθερότητα της χώρας».




    στίχοιμα - ο ξένος lyrics
    κουρεματα ασυμμετρα καρε
    επιστροφη ασφαλιστικων εισφορων σε μητερεσ ασφαλισμενεσ στο ικα
    ελληνικο γιαουρτι στο εξωτερικο

    εξωτερικοί σκληροί δίσκοι 1tb

    άτακτος αντίθετο
    βιβλια που εγιναν τηλεοπτικες σειρες
    αριθμος τραπεζης

    Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των τριών πλευρών, όπως είχαν προαναγγελθεί από τον Μ. Νίμιτς. Το βράδυ της Δευτέρας ο Έλληνας ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Βιέννη με τον Νικολά Ντιμιτρόφ.


    ασβεστουχοσ νιτρικη αμμωνια λιπασμα

    αριστοτελικη τελεολογια

    μερόπη ν σπυροπούλου

    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Κοτζιάς επανάφερε τις «κόκκινες» γραμμές της ελληνικής πλευράς ως προς τις διαπραγματεύσεις, κυρίως αναφορικά με το Σύνταγμα της γείτονος χώρας και το ζήτημα του αλυτρωτισμού.


    Οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ θα ακολουθήσει άλλη μια συνάντηση των ΥΠΕΞ των δύο χωρών στη Σόφια στις 15-16 Φεβρουαρίου στο περιθώριο της ανεπίσημης συνάντησης των επικεφαλής των διπλωματικών αντιπροσωπειών των κρατών – μελών της ΕΕ και τον υποψήφιων προς ένταξη χωρών.




    πολυβιταμινες σκρουτζ

    Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

    αισ μαρινε

    περιφραξεις κηπων θεσσαλονικη
    ολυμπιακος μπαρτσελονα βαλβερδε

    Απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας, υπογράμμισε πως «δεν έφερε τίποτα καινούργιο στα επιχειρήματα που εδώ και καιρό αναπαράγει παρά την υπεροπλία που έχει στα συστημικά μέσα επικοινωνίας».


    axel τσαντες καταστηματα θεσσαλονικη

    μυστικα και λαθη γυρισματα

    «Η υπεροπλία αυτή δεν αρκεί γιατί η πολιτική δεν είναι μόνο επικοινωνία. Θέλει και μυαλό και ψυχή η πολιτική» σημείωσε και απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη είπε: «Χάσατε την ευκαιρία να αλλάξετε αφήγημα σήμερα».


    Τόνισε πως «ο κ. Μητσοτάκης δεν καταφέρνει, όχι γιατί δεν το έχει όπως θα σπεύσουν να πουν ορισμένοι. Είστε ως ψευδοπροφήτης που δεν επιβεβαιώνεται ποτέ». «Όσο περνάει ο καιρός κινδυνεύετε, κ. Μητσοτάκη, να γίνετε γραφικός» είπε μεταξύ άλλων.


    TSIPRASSSS 2


    (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


    Ανέφερε ότι «το 2019 που θα αναμετρηθούμε στις κάλπες θα είστε 3,5 χρόνια αρχηγός ενός κόμματος που προβλέπει και ζητά εκλογές, κόφτες και δεν γίνεται τίποτε».



    «Είχατε σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξετε αφήγημα και αυτή την ευκαιρία την πετάτε. Λέτε σήμερα δυο πράγματα. Ότι η κυβέρνηση φέρνει τέταρτο και τα αντίμετρα είναι αέρας κοπανιστός. Θα ζητήσω από τους συνεργάτες μου να κρατήσουν τις σημερινές δηλώσεις για τα σποτάκια των ευρωεκλογών. Γιατί το Μάιο του 2019 που είναι οι ευρωεκλογές όχι μόνο δεν θα έχουμε τέταρτο μνημόνιο αλλά θα έχουμε βγει από τα μνημόνια ήδη από το 2018 και θα έχουν υλοποιηθεί όλα τα αντίμετρα που θα ανακουφίζουν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά. Κλείνει η αξιολόγηση και οδεύουμε μετά από επτά ολόκληρα χρόνια σε μια συνολική συμφωνία για να βγει η χώρα από τα μνημόνια. Περνάμε σε μια θετική ατζέντα και για τη χώρα και για την κοινωνία.



    Όταν έγινε φανερό ότι προχωράμε στην πολυπόθητη απομείωση του χρέους και τη δυνατότητα να σταθούμε στα πόδια μας και να βγούμε από τα μνημόνια η ΝΔ και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν άλλαξαν τροπάρι. Δεν λένε τώρα ότι καταστρέφουμε τη χώρα επειδή δεν υπογράφουμε συμφωνία, αλλά την καταστρέφουμε επειδή έχουμε συμφωνία και προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα περιοριστικά μέτρα είναι βαρύτερο από τα θετικά.


    TSIPRAS 333


    (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


    Αντιδράτε με τη λογική που λέει ότι εάν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί σας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα, είπε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.



    «Δεν ψηφίζετε τα αντίμετρα ύψους 4 δισ. ευρώ που έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές και φέρνετε τροπολογία για αντίμετρα που δεν έχουν συμφωνηθεί, ενώ τον Δεκέμβριο είχατε καταψηφίσει το επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους. Δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω. Ή τα έχετε χάσει τελείως με το κλείσιμο της αξιολόγησης ή βρίσκεστε σε πανικό», είπε προς τον κ. Μητσοτάκη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


    TSIPRAS 4444



    (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


    «Η ιστορία σας είναι σκάνδαλα μίζες, ρεμούλες. Αυτό είναι που σας βάζει σε πανικό και φέρεστε σαν ξεπουπουλιασμένα κοτόπουλο» προσέθεσε και τόνισε: «Δεν θα υπάρξει αριστερή παρένθεση. Η μόνη παρένθεση που θα κλείσει θα είναι η κρίση των μνημονίων και της άρσης κυριαρχίας που εσείς οδηγήσατε τη χώρα αφού πρώτα τη λεηλατήσατε. Φοβάστε ότι θα έρθουν αποδείξεις και στις εξεταστικές επιτροπές και στα δικαστήρια».


    Συνεχίζοντας στο ίδιο κλίμα, ο κ. Τσίπρας είπε: «Σιγοντάρατε τους ποιο ακραίους από τους δανειστές. Πηγαίνατε στο Βερολίνο και αντί να φοράτε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας φοράγατε τη φανέλα του ΔΝΤ».


    «Όταν η πραγματικότητα δεν μας αρέσει αντί να αλλάξουμε τα επιχειρήματα αλλάζουμε την πραγματικότητα. Τα αντίμετρα δεν είναι αέρας κοπανιστός, αλλά τα επιχειρήματά σας», είπε μιλώντας στη Βουλή ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε τη ΝΔ για «ασύλληπτη εργασία ψεύδους και παραπλάνησης της κοινής γνώμης».



    εξελιξη του πληθυσμου τησ γησ στη μειωση του ποσοστου θνησιμοτητασ
    μαρια δημαδη ρετρο
    παρουσιαστηκε σφαλμα στο δικτυο 410

    χαμος στο ισωμα σεφερλης κριτικες

    κοντο καρε 2018
    sports forum.org

    «Είχα την πολύ μεγάλη χαρά να επισκεφθώ σήμερα την Αμφίπολη και με πολύ μεγάλη συγκίνηση, είδα ένα πολύ σπάνιο, ένα μοναδικό μνημείο, παγκόσμιας πολιτιστικής σημασίας» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στους δημοσιογράφους και συνέχισε:


    συμμαχους αρχαια κλιση

    «Θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι, δυστυχώς, η ανασκαφή αυτή της Αμφίπολης έγινε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης. Κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να συμβαίνει, όταν μιλάμε για την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας. Το μνημείο αυτό είναι ένα μοναδικό μνημείο, το οποίο χρονολογείται στα τέλη του 4ου αιώνα π. Χ. Είναι ένα μνημείο το οποίο αναδείχθηκε, χάρη στις προσπάθειες που κατέβαλε και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και μια αφοσιωμένη ομάδα αρχαιολόγων, που ανέσκαψαν αυτό το μνημείο σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Αυτό το οποίο προέχει σήμερα είναι να εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι πόροι, ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες της ανασκαφής, να υπάρξει μόνιμη υποστύλωση και, βέβαια, να κινηθούν όλες εκείνες οι διαδικασίες, ώστε το μνημείο αυτό να καταστεί, το συντομότερο δυνατόν, επισκέψιμο. Είναι ένα μνημείο το οποίο, όπως είπε και ο περιφερειάρχης, αναδεικνύει τον μοναδικό πολιτιστικό πλούτο της Κεντρικής Μακεδονίας. Ένα μνημείο το οποίο από μόνο του θα δώσει ζωή και θα παράγει πλούτο για αυτή την πολύ όμορφη γωνιά της Κεντρικής Μακεδονίας. Θέλω να γνωρίζετε ότι εγώ προσωπικά, αλλά και η Νέα Δημοκρατία, θα σταθούμε αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια, μακριά από οποιαδήποτε μικροκομματική ατζέντα. Οι ανασκαφές αυτές έχουν έναν εθνικό χαρακτήρα και συμβάλλουν στην προώθηση της χώρας μας ως ενός παγκόσμιου πολιτιστικού προορισμού. Και, βέβαια, μας επιτρέπουν να κάνουμε πράξη αυτό το οποίο αποτελεί κεντρικό πυλώνα της στρατηγικής μας: τη σύζευξη του τουρισμού με τον πολιτισμό και την ακόμα πιο συστηματική ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς».


    MITSOTAKIS 1


    Σε ερώτηση αν είναι μακεδονικό το μνημείο ή όχι ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Το μνημείο αυτό χρονολογείται από τα τέλη του 4ου π. Χ. αιώνα, κατά συνέπεια - δεν είμαι ειδικός, δεν είμαι αρχαιολόγος, αλλά όλοι οι ειδικοί λένε το ίδιο πράγμα - δεν υπάρχει, κατά την άποψή μου, καμία αμφιβολία ότι το μνημείο αυτό είναι μακεδονικό. Αλλά, ξέρετε, η δική μας δουλειά δεν είναι να υποκαθιστούμε τη δουλειά των αρχαιολόγων, των ιστορικών, των ειδικών. Εμείς πρέπει να διευκολύνουμε όλους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Και από εκεί και πέρα, υποχρέωσή μας είναι να καταστήσουμε αυτό το μνημείο επισκέψιμο, το συντομότερο δυνατόν, προστατεύοντας φυσικά πάντα τον αρχαιολογικό χώρο».


    MHTSOTAKHS 2 MESA


    Ταυτόχρονα εξέφρασε τη λύπη του γιατί, όπως είπε, τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει γίνει πρόοδος και υπογράμμισε:



    «Λυπάμαι που θα το πω, τα τελευταία δυο χρόνια, δεν έχει γίνει η πρόοδος την οποία θα περιμέναμε, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να ασκήσουμε κριτική, δεν είναι η ώρα να κοιτάξουμε προς τα πίσω. Είναι η ώρα να κοιτάξουμε προς τα μπροστά. Και πιστεύω με την αρωγή της Περιφέρειας και με την εξασφάλιση των πρώτων σημαντικών κονδυλίων για να εξασφαλιστεί η συνέχιση της ανασκαφής, αυτό θα γίνει πράξη».




    τρομος απο αγχος
    αναποδα νατασσα μποφιλιου
    εξοπλισμος για τρειλερ
    πωλησεις φαρμακειων πατρα

    πως να βγαλω τα χρηματα μου στο εξωτερικο

    γιαντζογλου αναστασιος
    καινουρια τακακια σφυριζουν
    ρυθμιζομενος ναυτικος κρικος
    μορφες νεφους
    θεσσαλονικη ως αθηνα

    Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, το Ταμείο έχει προσδιορίσει ήδη για τις 6 Φεβρουαρίου την ημερομηνία συνεδρίασης του για την χώρα μας, κάτι που θα κληθεί να επιβεβαιώσει και ο Τζέρι Ράις. Στη συνεδρίαση αυτή θα εισαχθούν προς συζήτηση δύο ξεχωριστές εκθέσεις για την Ελλάδα, οι οποίες θα δώσουν τον τόνο για τη θέση του Ταμείου σε σχέση με το σημερινό, αλλά και το προηγούμενο πρόγραμμα προσαρμογής της χώρας μας.


    Η πρώτη έκθεση σχετίζεται με την επισκόπηση της ελληνικής οικονομίας που έκανε η επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ για την Ελλάδα Ντέλια Βελκουλέσκου τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στη βάση του άρθρου 4 του καταστατικού του Ταμείου. Σύμφωνα με το προσχέδιο της έκθεσης που είχε δημοσιευθεί προ τριμήνου το ΔΝΤ θεωρεί επιβεβλημένη τη μείωση των σημερινών συντάξεων, αλλά και τη μείωση του αφορολόγητου. Τις θέσεις αυτές άλλωστε τις έχει επανειλημμένα εκφράσει και ο Πόουλ Τόμσεν, αποσυνδέοντας μάλιστα τις παρεμβάσεις αυτές με τα πρωτογενή πλεονάσματα που προβλέπει το ελληνικό πρόγραμμα.


    Ειδική βαρύτητα στην έκθεση του άρθρου 4 θα έχει η ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους που θα εμπεριέχεται σε αυτή. Το Ταμείο τον προηγούμενο Σεπτέμβριο είχε αναφέρει για το ζήτημα πως «για να αποκατασταθεί η βιωσιμότητα, θα απαιτηθεί περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους, η οποία είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που εξετάζεται, και η οποία πρέπει να υπολογιστεί βάσει ρεαλιστικών παραδοχών σχετικά με την ικανότητα της Ελλάδας να δημιουργήσει βιώσιμα πλεονάσματα και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη». Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια θέση θα μεταφέρεται αυτούσια και στην έκθεση του άρθρου 4 στην οποία δεν αποκλείεται να γίνεται μια πρώτη αποτίμηση και των βραχυπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους που ενέκρινε το Eurogroup στις 5 Δεκεμβρίου.


    Η δεύτερη έκθεση που θα εισαχθεί προς συζήτηση στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ αφορά στην εκ των υστέρων αξιολόγηση του δανειακού προγράμματος που είχε συνομολογήσει το Ταμείο με την Ελλάδα το 2012 και το οποίο ολοκληρώθηκε πρόωρα τον Ιανουάριο του 2016 (Η έκθεση θα τιτλοφορείται Greece: Ex Post Evaluation of Exceptional Access under the 2012 Stand-By Arrangement). Η έκθεση αυτή - που είναι στο τελικό στάδιο της κατάρτισής της - συντάσσεται από μια ομάδα στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό πρόγραμμα.


    Για να ολοκληρωθεί η έκθεση θα απαιτηθεί η έλευση κλιμακίου του ΔΝΤ στην Αθήνα προκειμένου να έχει επαφές με την τωρινή κυβέρνηση, με στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά και της κυβέρνησης Παπαδήμου, καθώς και επαφές με εκπροσώπους του τραπεζικού τομέα και της Τράπεζας της Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Βιτάλι Κραμαρένκο, στέλεχος του Ταμείου που μέχρι πρόσφατα είχε εμπλοκή στα προγράμματα του ΔΝΤ στην Αφρική.


    Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναμένεται να ερωτηθεί και για τη συγκεκριμένη έκθεση, η οποία έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί θα φωτογραφίζει λάθη και παραλείψεις της περιόδου 2012-2016, διάστημα που περιελάμβανε μεταξύ άλλων και το άτυπο «χρεοστάσιο» της Ελλάδος έναντι του ΔΝΤ.


    Να σημειωθεί πως αντίστοιχη έκθεση είχε συνταχθεί από το ΔΝΤ και για το πρόγραμμα στήριξης του 2010 και η δημοσιοποίηση της τον Ιούνιο του 2013 είχε αναδείξει τα πρώτα προβλήματα στις σχέσεις Ταμείου – Ευρωπαϊκών θεσμών, αλλά κυρίως τις ευθύνες του Ταμείου για το ότι χρηματοδότησε το πρόγραμμα εκείνο, χωρίς να έχει διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.


    Τέλος, ο Ράις αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα το εάν πέραν των δύο αυτών εκθέσεων θα υπάρξει στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ και οποιαδήποτε άλλη αναφορά στην Ελλάδα και ειδικά συζήτηση για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρίτο πρόγραμμα στήριξης, κάτι που φαίνεται πως θα καθυστερήσει, καθώς θα απαιτήσει την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.


    Να σημειωθεί πως χθες ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών, Γιόχαν Βαν Όβερφελντ εξέφρασε τη θέση πως η ευρωζώνη θα προχωρήσει με το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης με ή χωρίς την συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. «Ως Eurogroup και ως νομισματική ένωση, θα πρέπει να προχωρήσουμε έτσι και αλλιώς. Κατά προτίμηση με το ΔΝΤ, αλλά θα προχωρήσουμε σε κάθε περίπτωση», είπε και προσέθεσε: «Εάν το ΔΝΤ πραγματικά επιμείνει σε άλλα θέματα από αυτά που εμείς θεωρούμε σημαντικά, εντός του Eurogroup, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες αυτού».


    Και επί του συγκεκριμένου ζητήματος αναμένεται να ερωτηθεί σήμερα ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις.



    σκηνη καμπινγκ jumbo
    ανάντη

    τα πιο ομορφα ψαρια

    θερμοκρασια τωρα ιωαννινα
    Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Η στιγμή που κουκουλοφόροι τα κάνουν γυαλιά - καρφιά στην Κλαυθμώνος

    Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένα μέλη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας.


    ταχύς λεξικο

    υλικα ντεκουπαζ τιμες

    χωροι παρτυ θεσσαλονικη

    Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος, 30 κουκουλοφόροι που είχαν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια, πέταξαν αυγά και τρικάκια στους συγκεντρωμένους, ενώ κάποιοι έσκισαν το πανό και έσπασαν το βήμα των ομιλητών. Στα τρικάκια αναγραφόταν το σύνθημα «καμία συμμαχία με την εργοδοσία».




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια στη gallery

    Δείτε ΕΔΩ όλα όσα συμβαίνουν στις πορείες στο κέντρο της Αθήνας


    Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Η στιγμή που κουκουλοφόροι τα κάνουν γυαλιά - καρφιά στην Κλαυθμώνος
    01
    Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Η στιγμή που κουκουλοφόροι τα κάνουν γυαλιά - καρφιά στην Κλαυθμώνος












    συναγερμος μηχανης τιμες
    ελεγκτης ικα χολαργος
    μεταφραση απο ελληνικα σε αραβικα φρασεισ

    σολωμοσ στην διαιτα

    αγκυροβόλι στα αγγλικά
    πόνος στη μέση νεφρά

    «Άντρες των μυστικών Υπηρεσιών ελέγχουν πληροφορίες για ένα άτομο που φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στη βόρεια πλευρά του Λευκού Οίκου», αναφέρεται σε tweet των μυστικών Υπηρεσιών.


    ελευθερια αρβανιτακη μετρησα lyrics

    ρουμπος

    my market τηλ

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ απουσιάζουν στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα. Είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουν το βράδυ.


    «Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό», επεσήμανε ο αναπληρωτής γραμματέας Τύπου, Hogan Gidley. «Ο πρόεδρος έχει ενημερωθεί. Σας παραπέμπω στις μυστικές Υπηρεσίες για περαιτέρω πληροφορίες».



    BREAKING: Secret Service personnel are responding to reports of a person who allegedly suffered a self-inflicted gun shot wound along the north fence line of @WhiteHouse.

    — U. S. Secret Service (@SecretService) 3 Μαρτίου 2018


    τατουαζ στα φρυδια θεσσαλονικη
    σταυρος δημας ψηφοφορια

    πόνος στο αριστερό μέρος της κοιλιάς

    ντομπλο ντιζελ

    «Ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων ολοκληρώθηκε. Θα συνεχιστούν έως ότου επιτευχθεί πολιτική συμφωνία στα ζητήματα που υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερες ή μικρότερες αποστάσεις όπως τα εργασιακά, τα ενεργειακά και στο σκέλος των δημοσίων δαπανών», είπε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε:


    πως ξεπερναμε τις εμμονες

    συγγενων καρδιοπαθειων


    Υπάρχουν δυνατότητες να υπάρξει συμφωνία στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει, έως το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου. Είναι όμως σαφές ότι αυτό απαιτεί ισχυρή πολιτική βούληση από όλες τις πλευρές. Η βούληση της ελληνικής πλευράς για να υπάρξει συμφωνία δεν συνεπάγεται και τη λήψη νέων μέτρων λιτότητας, ούτε υποχωρήσεις αρχών όπως στο ζήτημα των εργασιακών.



    «Το κλίμα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα είναι ότι συνεχίζουμε με προσήλωση την προσπάθεια ώστε να κλείσουμε τη συμφωνία έως το Eurogroup. Δεν υπάρχουν εναλλακτικά σενάρια. Σε αυτή τη βάση, έχουμε τη δυνατότητα και τις προϋποθέσεις ώστε να υπάρξουν θετικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα», συμπλήρωσε.


    1


    (Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


    Όσον αφορά στα εργασιακά, υπογράμμισε ότι «οι θέσεις της ελληνική πλευράς έχουν ισχυρότατα επιχειρήματα που δεν είναι μόνο πολιτικά αλλά είναι και νομικά και οικονομικά».


    «Όλα όσα ισχύουν στην Ευρωζώνη πρέπει να ισχύουν και στη χώρα μας. Είναι βασικές αρχές του κοινοτικού κεκτημένου και με αυτή την έννοια εκτιμούμε ότι οι θέσεις μας θα γίνουν αποδεκτές και από τους θεσμούς και από το Eurogroup» είπε.


    Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τόνισε ότι «χρειάζεται μία κοινωνική και πολιτική πανστρατιά», ο κ. Τζανακόπουλος επεσήμανε ότι «στοχεύει στην παλινόρθωση του παλιού και χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος».


    Παράλληλα κάλεσε την αντιπολίτευση να καταθέσει αντιπροτάσεις αναφορικά με τις φορολογικές επιβαρύνσεις που προβλέπονται στον προϋπολογισμό λέγοντας χαρακτηριστικά:



    Η κριτική για τις φορολογικές επιβαρύνσεις, που πράγματι είναι μεγάλες, είναι δεκτή. Οφείλουν όμως να μας πουν με ποιον τρόπο θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά.



    Κυπριακό


    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος εξέφρασε την απογοήτευση της ελληνικής κυβέρνησης για την τροπή των συνομιλιών και τόνισε ότι «βρισκόμαστε σε στενή επικοινωνία με την κυπριακή κυβέρνηση για τα επόμενα βήματα».


    «Δηλώνουμε τη σταθερή προσήλωση μας στις συνομιλίες, δίκαιη και βιώσιμη λύση βάσει των διεθνών συνθηκών και της ιδιότητας της Κύπρου ως κράτους μέλους της ΕΕ» ανέφερε χαρακτηριστικά.


    Ερωτηθείς αν αναμένεται ο Πρωθυπουργός να συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απάντησε:



    Στην πρόσφατη συνομιλία που είχε ο Πρωθυπουργός με τον Τούρκο Πρόεδρο, εκφράστηκε από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα η θέληση για μία διμερή συνάντηση, ώστε να υπάρξει σύγκλιση στο ανοιχτό θέμα των εγγυήσεων. Δεν προσδιορίστηκε πότε θα γίνει η συνάντηση. Μετά την χθεσινή εξέλιξη θα δούμε ποια είναι τα επόμενα βήματα.



    Δηλώσεις Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάνης


    Οι πολιτικοί συντάκτες ρώτησαν τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο για τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου αναφορικά με τη Συνθήκη της Λωζάνης.


    Ο κ. Τζανακόπουλος δεν τις σχολίασε καθώς, όπως είπε, «πρόκειται για ένα δημοσίευμα ανεπιβεβαίωτο». «Σε κάθε περίπτωση» πρόσθεσε, «η θέση μας είναι γνωστή».


    2


    (Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)




    πρωτο λυκειο αμαρουσιου
    sumo ontology
    μυκητες και υγρα
    yoga αθήνα εξάρχεια

    συναντάς σε μια εκκλησία

    μοργκαν ραις
    θεατρο χανια καφε
    ενοικιάσεις κατοικιών αθήνα βόρεια προάστια

    Το υπουργείο έχει διαβεβαιώσει εξ αρχής ότι οι προωθούμενες ρυθμίσεις δεν θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις, παρ'όλα αυτά, οι μαθητές ζητούν να αποσυρθούν οι διατάξεις.


    μιγμα βαφλασ

    Τα 15μελή Συμβούλια των Καλλιτεχνικών Γυμνασίων Περιστερίου και Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Μουσικών Σχολείων Ιλίου, Αθηνών, Πειραιά, Παλλήνης και Αλίμου, σε κοινή ανακοίνωσή τους, τονίζουν ότι η κυβέρνηση υποβαθμίζει τα μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία και απαιτούν την άμεση απόσυρση των άρθρων που, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «μας κόβουν τα φτερά και το δικαίωμα μας να ονειρευόμαστε» και επαναλαμβάνουν το διαρκές αίτημα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης για θεσμοθέτηση πιστοποιήσεων στα αντικείμενα εκπαίδευσης.



    παραγοντες ξενοφοβιας
    γιορτη μητερα 2016
    αλλ σταρ τιμες

    Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

    ιωάννα τζοάνα τσάκε

    κοντουλης ευπ
    χριστινα πολιτη υψος κιλα
    ανταμαπανταχου νορμα
    εκπαιδευτικη ψυχολογια θεωρια και πραξη
    Θρήνος στο Ηράκλειο: Πέθανε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των γονιών του

    Ένιωσε μία απλή διαθεσία. Σηκώθηκε και κατέρρευσε...


    κουμπα μια ζεβρα και μιση

    μητροτητα κυπρος

    Στο πένθος έχει βυθιστεί μια οικογένεια στο Ηράκλειο, καθώς χθες το βράδυ (22/1/2019) “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή, ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας μόλις 23 ετών, από παθολογικά αίτια και πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στο σπίτι της οικογένειας, όταν ξαφνικά ο 23χρονος ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Πριν καλά – καλά προλάβουν να αντιδράσουν οι γονείς του, ο νεαρός άνδρας κατέρρευσε.

    Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας.

    Δυστυχώς, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον 23χρονο, καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, όπως διαβάζουμε στο cretapost.gr.

    Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προσδιοριστούν με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα διενεργηθεί.

    Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

    Διαβάστε επίσης:

    Βουλή: Το βράδυ της Πέμπτης 24/01 καταθέτει πρόταση μομφής η ΝΔ και παίρνει θέση ο Καραμανλής

    Θέμος Αναστασιάδης: Η άγρια κι άνιση «μάχη» του με τον καρκίνο από το 2017



    πνευμονικη ινωση προγνωση

    καθισμα ετυμολογια

    νανοπουλος καθημερινη
    Τραγωδία στη Λαμία: Είχε εξαφανιστεί πριν από δύο μέρες και τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του

    Η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 59χρονου έχει προκαλέσει σοκ στους κατοίκους της Λαμίας.


    ταχυδρομειο θερμη τηλεφωνο

    παρακληση της παναγιας της μυρτιδιωτισσας

    τσαγκαρης δημοσιογραφος

    Ο άτυχος 59χρονος έμενε μόνος του στο χωριό Θερμοπύλες. Τις τελευταίες δύο ημέρες οι γείτονές του ήταν ιδιαιτέρως ανήσυχοι, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Έπειτα από έρευνες, τελικά τον εντόπισαν νεκρό μέσα στην οικεία του.

    Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από τους γείτονες απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς όλα μαρτυρούν ότι ο θάνατος του 59χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

    Ωστόσο τα ακριβή αίτια θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

    Την προανάκριση διενεργεί το Α. Τ. Λαμίας.

    Πηγή: lamiareport.gr



    θελω να αγορασω ξυλα για τζακι
    υποστήριξη αλκοολικών
    λαικό λαχείο πρώτη ειδική κλήρωση

    μπεν μέντελσον

    εκπροθεσμη διακοπη εργασιων οαεε
    μακιγιαζ γαμου αγρινιο
    center of excellence ontario

    Από την Πέμπτη, πολίτες από διάφορες περιοχές της χώρας έχουν βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τις οικονομικές πολιτικές, τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές αλλά και να απαιτήσουν μεγαλύτερες ελευθερίες.


    λοπεζ ταινιες

    Τα τελευταία χρόνια, και μετά τη συμφωνία για τα πυρηνικά το 2015, η οικονομία του Ιράν έχει αρχίσει να βαδίζει σε πιο στέρεο έδαφος. Η ανάπτυξη έχει επιστρέψει και ο πληθωρισμός έχει πέσει από την εκλογή του Ρουχανί το 2013.


    Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι πολλοί Ιρανοί δεν έχουν βιώσει αυτή τη βελτίωση στην καθημερινή τους ζωή, με αποτέλεσμα η οργή να ξεχειλίσει και να ξεκινήσουν οι διαμαρτυρίες.


    Ιράν: ξεχειλίζει η λαϊκή οργή - τι αποκαλύπτουν τα βίντεο και τα συνθήματα


    Η ανεργία βρίσκεται στα ύψη και ο επόμενος προϋπολογισμός δείχνει ότι τα επιδόματα προς τους φτωχούς θα μειωθούν. Όπως αναφέρει το CNNi, η ανάπτυξη που περίμεναν πολλοί πολίτες μετά τη συμφωνία για τα πυρηνικά δεν έχει γίνει ακόμη ορατή.


    «Σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων και στα μάτια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η κυβέρνηση Ρουχανί λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για να ενισχύσει την ιρανική οικονομία» είπε ο Adnan Tabatabai, συνιδρυτής του CARPO – ενός Think Tank με έδρα τη Γερμανία. «Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι μπορούμε να μιλήσουμε για κοινωνική δικαιοσύνη» συμπλήρωσε ο ίδιος.




    δημος αμαρουσιου κολυμβητηριο
    μπαλονια με τον μικυ
    ασκητική καζαντζάκη pdf

    συγκεντρωση ρουχων για πλημμυροπαθεις

    tefal grill τηγανι
    λογοθεραπεια χανια
    μιζουρι επεισοδια

    Η ΔΕΗ καλεί, παράλληλα, τους πελάτες να εγγραφούν στο e-bill προκειμένου να γλιτώσουν το επιπλέον κόστος.


    νεκρωτική περιτονίτιδα

    τα εσοδα των δημων θεοδωρου

    Σύμφωνα με την εταιρεία το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί στο κόστος έκδοσης και αποστολής των λογαριασμών. Διευκρινίζεται επίσης, για τους πελάτες που θα εγγραφούν στο σύστημα του ηλεκτρονικού λογαριασμού (e-bill) ως τις 31.12.2018, και στην περίπτωση που η χρέωση του 1 ευρώ έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.


    Η ΔΕΗ επισημαίνει ακόμη ότι με τον ηλεκτρονικό λογαριασμό βελτιώνεται ο χρόνος και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της, η εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων, η ουσιαστική ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος ενώ παράλληλα, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο στόχο του εκσυγχρονισμού και της εναρμόνισης της με τις τάσεις της εποχής σε ευρωπαϊκή κλίμακα, για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση. Τονίζει ακόμη τα εξής:



    Πέραν των διαφημιστικών πρωτοβουλιών η ΔΕΗ σχεδιάζει την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων στα καταστήματά της, και γενικά σε κάθε επαφή προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της να εξοικειωθούν με τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και να τους χρησιμοποιούν αντί των έγχαρτων. Επιλέγοντας τη λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού, οι πελάτες εκμεταλλεύονται παράλληλα και όλες τις δυνατότητες διαχείρισης θεμάτων του λογαριασμού ρεύματος όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα, και πλήρη διαφάνεια και πληροφόρηση.




    σετ βαρακια σε βαλιτσακι
    αιγιου χαρτης