Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ολανζαπίνη παρενεργειες

μαντιναδες σε σκεφτομαι συνεχεια
ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα που ειναι
σομπα υγραεριου με αεροθερμο τιμεσ

«Η κατάσταση είναι πλέον ανυπόφορη» στα αστικά κέντρα και «δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού» αναφέρει ο κ. Πατούλης και καλεί τους εργαζομένους «να αποδείξουν ότι είναι περισσότερο υπεύθυνοι από την νομοθετική εξουσία».


ανεβατο τυρι

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τονίζει ότι «δεν αξίζει ούτε στους Έλληνες πολίτες, ούτε στη χώρα μας αυτή η τριτοκοσμική εικόνα. Αυτή τη δύσκολη ώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες δεν πρέπει οι πολίτες να συνεχίζουν να πληρώσουν τα λάθη της κυβέρνησης».


«Σεβόμαστε τον αγώνα των συμβασιούχων καθαριότητας, όμως με τη δημόσια υγεία δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς» υπογραμμίζει με έμφαση ο κ. Πατούλης και συνεχίζει:



Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί προτεραιότητα η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών.




γιατι πεθαινουν οι χελωνες
ασθενοφορο δημου ωρωπου
λουτσα γαλαξιας

μαμασιτα παιδικο τραγουδι

εγγυημενο εισοδημα τηλεφωνα κυπρος
Άργος: Εξέλιξη - σοκ στο θρίλερ της εξαφάνισης του 32χρονου Θάνου

Κορυφώνεται η αγωνία για το νεαρό Θάνο του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί εδώ και ημέρες, καθώς εντοπίστηκε σήμερα ένα σημαντικό στοιχείο.


νομοί ελλάδας λίστα

ανασκαφη στα αγγλικα

σύνθεση παιδικού δωματίου

καστανο μαλλι με μελι ανταυγειες

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από το μεσημέρι του Σαββάτου (21/04) καθώς τα ρούχα του 32χρονου Θάνου Ακρίβου εντοπίστηκαν στην κορυφή του βουνού Πανοράματος από συντηρητές εταιρείας φυσικού αερίου, μόλις τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από εκεί που βρέθηκε το αμάξι του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι συντηρητές που πήγαν για έλεγχο στο σημείο, βρήκαν την μπλούζα, το παντελόνι, το εσώρουχο και τα παπούτσια του, διάσπαρτα και βρεγμένα σε θέση κοντά στο χωριό Σταθέικα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ρούχα του 32χρονου αναγνωρίστηκαν από τη μητέρα του.

Η περιοχή είναι δύσβατη και γεμάτη θάμνους κάτι που δυσκολεύει τις έρευνες που συνεχίζονται εντατικά. Σ΄αυτές συμμετέχει ιδιωτικό ελικόπτερο, αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής, αστυνομικοί, ομάδα της ΕΜΑΚ και εθελοντών καθώς και φίλοι του Θάνου.



Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Θάνος Ακρίβος, 32 χρόνων, εξαφανίστηκε την Παρασκευή 13 Απριλίου στο Πανόραμα Άργους.

Την Τετάρτη 11 Απριλίου, επικοινώνησε τελευταία φορά με τη μητέρα του. Της είπε φανερά αγχωμένος πως βρισκόταν στο δρόμο και είχε χάσει τον προσανατολισμό του. Πριν προλάβει να της δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το που βρίσκεται, το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Οι γονείς του που ζουν στη Ναύπακτο, την επόμενη μέρα τον αναζήτησαν ανήσυχοι στο σπίτι του στα Σεπόλια. Δεν τον βρήκαν και δήλωσαν την εξαφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

akrivos 2 1

Μετά από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής για ένα εγκαταλειμμένο όχημα, η Τροχαία εντόπισε το μαύρο BMW αυτοκίνητο του αγνοούμενου, στο Πανόραμα Άργους. Ήταν ξεκλείδωτο στην άκρη του δρόμου με τα κλειδιά στη μίζα και μέσα υπήρχαν χρήματα, το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιημένο και τραπεζικές κάρτες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο του αγνοούμενου έμεινε από μπαταρία και ο ίδιος αναζητούσε συνεργείο για να το επισκευάσει. Κάτοικοι της περιοχής τον έβλεπαν να κινείται γύρω από το ακινητοποιημένο όχημα την Πέμπτη.

Άλλος μάρτυρας κατέθεσε στις Αρχές πως νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο Ακρίβος τον πλησίασε και τον ρώτησε που θα βρει συνεργείο αυτοκινήτων. Στις τρεις το μεσημέρι της ίδιας μέρας ιδιοκτήτης συνεργείου της περιοχής που πέρασε από το σημείο, τον είδε να στέκεται δίπλα στο αυτοκίνητο. Η πόρτα του πορτ-μπαγκάζ ήταν ανοιχτή και δίπλα είχε σταματήσει ένα ασημί αυτοκίνητο.

Η εισαγγελέας Ναυπλίου έδωσε εντολή στην Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση, για έρευνα σε κάμερες γειτονικών κτιρίων στην περιοχή. Η έρευνα επικεντρώνεται στο ασημί αυτοκίνητο που προσέγγισε το Θάνο Ακρίβο το μεσημέρι της Παρασκευής στο σημείο που είχε ξεμείνει από μπαταρία με το αυτοκίνητο του.

Διαβάστε επίσης: Ο καιρός τρελάθηκε: «Μίνι» καλοκαίρι - Η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου

Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης: Η Ελλάδα είναι κέντρο συγκέντρωσης εγκληματιών

Με πληροφορίες από anikolouli.gr



nokia 220 dual sim γερμανος
τζακι η κουκλα του σατανα

προαγωγες ανωτερων αξιωματικων 2015

πανια προβολεων
διατροφη μικρων ποδοσφαιριστων
ονειρο φρουτα
blazers σακακια

«Η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι πολίτες ανεξαίρετα, μια λύση έχει, την απόσυρση της ανίκανης κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου και τη συνεννόηση σε μια εθνική γραμμή που θα ξαναφέρει το χαμόγελο και την ελπίδα στις Ελληνίδες και στους Έλληνες» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο τομέας οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.


πρατηρια καυσιμων με φυσικο αεριο

μία ζωή την έχουμε στίχοι

«Η φοροκαταιγίδα που ακολούθησε το 2016 και ολοκληρώνεται την 1-1-2017 και η “επιδρομή Κατρούγκαλου” με το φόρο-ασφαλιστικό που ακολουθεί είναι συνέχεια του ίδιου έργου με τίτλο μπορούν και χειρότερα.


«Αλλά έλεγαν, άλλα πίστευαν, άλλα κάνουν χωρίς κανένα σχέδιο παρά μονό μεγάλα λόγια στα οποία διαπρέπουν» προσθέτει η ανακοίνωση.



ιδεες για ονομασια καταστηματος

αναπηρο αγορι

πλατεια αγιου θωμα καφε
θες γαλα τηλεφωνο

Στο πλαίσιο αυτό ανέθεσε σε οικονομολόγο που υπηρετεί ως αναλυτής για θέματα real estate στην Τράπεζα της Ελλάδος να αναλύσει τις εκτιμήσεις των τιμών ζώνης που υποβλήθηκαν από τους εκτιμητές ακινήτων προκειμένου να αναθεωρηθούν οι αντικειμενικές αξίες τον Ιούνιο που μας πέρασε, αλλά και να προδιαγράψει τις απαιτήσεις για τη μελλοντική υποβολή των εκτιμήσεων για τις φορολογητέες αξίες των ακινήτων.


πετρες στις αμυγδαλες βιντεο

κυριακατικο σχολειο μεταναστων γεωπονικη

Αντικείμενο του έργου, που δόθηκε με απευθείας ανάθεση, είναι η στατιστική ανάλυση (μέσος, όρος, τυπική απόκλιση, διασπορά, κτλ) ανάλογα με τον τύπο της ζώνης (Γραμμική, Κυκλική), τη γεωγραφική περιοχή της ζώνης (περιφέρεια, νομός δήμος, οικισμός), το διάστημα τιμών της ζώνης, τη γειτνίαση των ζωνών και την προηγούμενη τιμή της ζώνης.


Ακόμη, βάση της ανάθεσης, θα πρέπει να γίνει ανάλυση των παραδοτέων των εκτιμητών ως προς τη μέθοδο εκτίμησης που ακολουθήθηκε (πχ κεφαλαιοποίησης, συγκριτικών στοιχείων αγοράς, κόστους αντικατάστασης/κατασκευής, κτλ), τα στοιχεία που χρησιμοποίησαν για την εκτίμηση και περιγράφονται στα αρχεία (pdf) που παραδόθηκαν (πχ αγγελίες, μεσίτες, συμβόλαια αγοράς, ενοίκια, στοιχεία γειτονικού οικισμού, κτλ), τη γεωγραφική περιοχή που κάλυψε κάθε εκτιμητής (πχ αριθμό νομών που εκτίμησε) και την προτεινόμενη επεξεργασία και τους ελέγχους των εκτιμήσεων που υποβλήθηκαν.


Στην ίδια βάση, ο ανάδοχος του έργου θα πρέπει να καθορίσει τις απαιτήσεις εφαρμογής για την υποβολή των εκτιμήσεων, ήτοι να δώσει κατευθύνσεις και να προτείνει μεθοδολογία που θα προκύπτει από την ανάλυση των εκτιμήσεων, αλλά και να υποδείξει τις βέλτιστες πρακτικές υποβολής εκτιμήσεων προς τις τράπεζες.


Τέλος, ο ίδιος θα πρέπει έως τις 31 Ιανουαρίου 2019 να καταρτίσει μελέτη με τις απαιτήσεις εφαρμογής υποβολής εκτιμήσεων και μέχρι τις 31 Μάιου μελέτη με την ανάλυση ζωνών και εκτιμήσεων και τις μεθόδους επεξεργασίας των εκτιμήσεων που υποβλήθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών.



αθλητικα παπουτσια adidas θεσσαλονικη
πρηξιμο τετρακεφαλου
τηλεφωνο συλλογου ελπιδα

πυρηνικα εργοστασια ελλαδα

σταρ λαμιας 90 λεπτα
διαφανα κρινα βιογραφια
περνώ αοριστο

Για την πρόοδο των έως τώρα εργασιών, ενημερώθηκε ο Αιγύπτιος πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, σε σύσκεψη που πραγματοποίησε με τον πρωθυπουργό Μουστάφα Μαμπντούλι και τον υπουργό Αρχαιοτήτων Χάλιντ Ελ Ανάνι και τους αρμόδιους φορείς κατασκευής του έργου.


νικηστε την αρθριτιδα βιβλιο

αλυσοπριονα στιλ τιμες

ταχύτητα φωτός στο κενό

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αιγυπτιακής Προεδρίας, Μπάσαμ Ράντι, τα εγκαίνια του νέου Μουσείου που θα διαδεχθεί το εκατόχρονο Αρχαιολογικό Μουσείο του κέντρου του Καΐρου, θα αποτελέσουν πολιτιστικό γεγονός παγκόσμιου βεληνεκούς και θα συνδυαστούν και με το άνοιγμα των δύο νέων μεγάλων πόλεων της χώρας, και συγκεκριμένα της νέας διοικητικής πρωτεύουσας και της νέας πόλης του Ελ Αλαμέιν.




δουλειες ελευσινα

φιλιππατος κλειδαριες

thomann παραδοση
Τραγωδία στη Ρόδο: 29χρονη έδωσε τέλος στη ζωή της με το περίστροφο του φίλου της

Τέλος στη ζωή της φέρεται να έδωσε 29χρονη Ροδιτισσα λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της Κυριακής (29/05) μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.


φτωχα παιδια στο σχολειο

μηχανισμός ψησταριάς για 2 ή 3 σούβλες

αστερι πατρον

άγγελος εξάγγελος στίχοι

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές, η νεαρή χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό όπλο του φίλου της με τον οποίο διέμενε.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το πιθανότερο σενάριο είναι πάντως πως πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς η 29χρονη άφησε σημείωμα.

Πηγή: rodiaki.gr



μια χαμενη κυριακη στιχοι
παραξενα σχολεια

τηρώ αντίθετο

ακολουθια του αγιου παισιου
πατρον για στεμμα
παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματων αιτια
6η δοση καρτας σιτισης
μπλακ τζακ πιθανοτητες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να πυροβολεί κατά του πλήθους που πανηγύριζε τη νίκη της εθνικής Σουηδίας κατά της Νότιας Κορέας στο Μουντιάλ στην Ρωσία.


νεφελες δικαιος λογος

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας από τους 12-15 πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, ωστόσο δεν είναι γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασής τους.


Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας του κοινού, αναφέρει το σουηδικό πρακτορείο TT επικαλούμενο την αστυνομία, προσθέτοντας ότι το συμβάν δεν έχει σχέση με τρομοκρατία.


«Έχουμε αποκλείσει την περιοχή και διεξάγουμε έρευνες και θα πάρουμε καταθέσεις από τους τραυματίες, εφόσον είναι σε θέση να μιλήσουν», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Stephan Soderholm, σύμφωνα με το TT.


Η αστυνομία, ωστόσο, δεν έκανε αναφορά στο κίνητρο του δράστη.




#BREAKING: Shooting in #Malmo in Sweden, man fires automatic weapon at crowd celebrating win of Swedish national team pic.twitter.com/CBXrOAWGjw

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) June 18, 2018


ποια ειναι η φροσω κυριακου

πλαισιο τσαντες με ροδες

στεγη με σοφιτα
τει πειραια ηλεκτρολογων μηχανικων τ.ε
εφημεριδα εβδομη βουλας

Οι υπηρεσίες διάσωσης καταμέτρησαν 70 «πυρκαγιές, εκρήξεις και έρευνες εξαιτίας έντονης οσμής αερίου» στις κοινότητες Λόρενς, Άντοβερ και Βόρειο Άντοβερ, ανέφερε η αστυνομία.


υφαντα σεντονια

χρειαζομαι αγγλικα

Ένας 18χρονος σκοτώθηκε και τουλάχιστον δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι δύο σοβαρά, ανακοίνωσε το Γενικό Νοσοκομείο της Λόρενς, διευκρινίζοντας ότι ένας από τους τραυματίες διακομίστηκε σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι τουλάχιστον ένας πυροσβέστης.


«Εκκενώστε όλα τα κτίρια και όλα τα σπίτια», επαναλάμβανε ένας αξιωματούχος με τηλεβόα στη μία από τις τρεις κοινότητες, όπως καταγράφηκε σε ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της τοπικής εφημερίδας Eagle Tribune.





διεθνης τιμη πετρελαιου σημερα
ποτε φυτευουμε νταλιεσ

κτηματομεσιτικα κομοτηνη

τυχη στον καφε

«Νομίζω ότι φέτος το καλοκαίρι θα φορεθεί πολύ αυτό το μπλουζάκι...» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας φωτογραφία με μία μπλούζα η στάμπα της οποίας αναφερόταν στο email Χαρδούβελη.


τι ειναι αυτισμος συμπτωματα

Φυσικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με αυτό τον τρόπο ήθελε να τρολάει την κυβέρνηση που μετά από το άτυπο Eurogroup έχει συμφωνήσει και για νέα επώδυνα μέτρα που όπως είπε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα στεναχωρήσουν πολλούς Έλληνες πολίτες.


Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Facebook.





προτυπα λυκεια 2015
morello χρωματα
ντεπον αναβραζον και θηλασμος
αφρικανος μελισσια
συμμαθητες αντ1 επεισοδιο 10

υδε κομοτηνης

λεξεις με β συνθετικο δρομιο
μαρκος σεφερλης χαζος γιος 2
παρεση τετραπαρεση
μες στο μουσειο στιχοι

Το εορταστικό ωράριο για την περίοδο των Χριστουγέννων θα είναι συνεχές και σύμφωνα με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας θα έχει ως εξής:


β λυκειου αρχαια κατευθυνσης πανελληνιες

σταμος πλαστικος χειρουργος


  • Παρασκευή 15/12/2017 από 9.00 – 21.00

  • Σάββατο 16/12/2017 από 9.00 – 18.00

  • Κυριακή 17/12/2017 από 11.00 – 18.00

  • Δευτέρα 18/12/2017 από 9.00 – 21.00

  • Τρίτη 19/12/2017 από 9.00 – 21.00

  • Τετάρτη 20/12/2017 από 9.00 – 21.00

  • Πέμπτη 21/12/2017 από 9.00 – 21.00

  • Παρασκευή 22/12/2017 από 9.00 – 21.00

  • Σάββατο 23/12/2017 από 9.00 – 18.00

  • Κυριακή 24/12/2017 από 11.00 – 18.00

  • Δευτέρα 25/12/2017 ΑΡΓΙΑ

  • Τρίτη 26/12/2017 ΑΡΓΙΑ

  • Τετάρτη 27/12/2017 από 9.00 – 21.00

  • Πέμπτη 28/12/2017 από 9.00 – 21.00

  • Παρασκευή 29/12/2017 από 9.00 – 21.00

  • Σάββατο 30/12/2017 από 9.00 – 18.00

  • Κυριακή 31/12/2017 από 11.00 – 17.00


Τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2018, ο Εμπορικός Σύλλογος προτείνει, όπως παραδοσιακά και εθιμικά γίνεται, τα καταστήματα λιανικού εμπορίου να παραμείνουν κλειστά.



opel astra sedan 2015 youtube

πεππα βραχοι

ακρυλικος στοκος νερου
στόματος
law and order email

Τα αυτοκίνητα σχεδόν σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες ενώ από το 90 χιλιόμετρο μέχρι και τα διόδια των Αφιδνών τα οχήματα πηγαίνουν σχεδόν σημειωτόν. Σε ορισμένα σημεία μάλιστα, ακινητοποιούνται για μερικά λεπτά.


εκτροφειο σκυλων χασκι

ηλικιωμένοι γονείς

σύγχρονο κοτέτσι

Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται πριν τους σταθμούς διοδίων της Θήβας και των Αφιδνών, με τους οδηγούς να χρειάζονται περίπου 20 λεπτά για να περάσουν από το ταμείο των διοδίων.


Σύμφωνα με την Τροχαία, από το μεσημέρι αυξάνεται σταδιακά η κίνηση και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων να γίνεται «μετ' εμποδίων», κυρίως στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου.


Ειδικότερα, παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, από την Κόρινθο μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται μέχρι την Κινέττα. Σύμφωνα με το κέντρο της Τροχαίας, δεν υπάρχει ακινητοποίηση, αλλά τα οχήματα κινούνται με αργούς ρυθμούς.


Παράλληλα, ουρές έχουν σχηματιστεί και στα δύο ρεύματα στα διόδια της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες εικοσάλεπτη είναι αναμονή για τους διερχόμενους οδηγούς. Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στα διόδια Καλαβρούζας της Ιόνιας οδού και στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου.


Σήκωσαν τις μπάρες στα Μάλγαρα


Στα διόδια των Μαλγάρων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κατερίνης σχηματίστηκαν ουρές αυτοκινήτων, με τους εκδρομείς του Πάσχα να επιστρέφουν στη βάση τους.



κρατησεις ικα ωρομισθιων

kia sportage 2016 διαστασεις

Στην ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι η ομοσπονδιακή υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών Fema εντέλλεται "να κινητοποιήσει και να παράσχει" τον εξοπλισμό και τους αναγκαίους πόρους.


ερωτευτείτε ρε

δελτα μεταφορικη τηλεφωνο θεσσαλονικη

κασετες τζακιου αεροθερμες

Εξάλλου, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, νέες βροχοπτώσεις αναμένεται να πλήξουν και πάλι το Χιούστον σήμερα το απόγευμα και αύριο. Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσία Λούις Ουτσελίνι τόνισε ότι το χειρότερο δεν έχει περάσει ακόμη. Προειδοποίησε μάλιστα ότι οι πλημμύρες αναμένεται να φτάσουν στο αποκορύφωμά τους την Τετάρτη ή την Πέμπτη.


2017-08-28T021539Z 1524303552 RC11A93D7FD0 RTRMADP 3 STORM-HARVEY


2017-08-28T052949Z 1532171464 RC1FA13A3B00 RTRMADP 3 STORM-HARVEY


2017-08-28T082613Z 1823321116 RC1874931440 RTRMADP 3 STORM-HARVEY


Η καταιγίδα αναμένεται ότι θα κινηθεί ανατολικότερα, προς τη Λουιζιάνα, τις επόμενες πέντε ημέρες.


Η πόλη του Χιούστον έχει παραλύσει πλήρως σήμερα: δρόμοι πλημμύρισαν, τα αεροδρόμια και δύο νοσοκομεία έκλεισαν και χιλιάδες διασώστες προσπαθούν να απομακρύνουν κατοίκους που έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους.


Η Fema, η οποία έχει αναπτύξει στην περιοχή περίπου 5.000 υπαλλήλους της, τοποθέτησε γεννήτριες ώστε οι βασικές υπηρεσίες, όπως τα τηλεφωνικά κέντρα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, να συνεχίσουν να λειτουργούν.



κοτοπουλα νωπα θεσσαλονικη
πρότυπα για blogger
μοντερνες κρεβατοκαμαρεσ
εκτυπωτες τσεπης

αερινα φορεματα καλοκαιρινα

η αυγη σκιτσο
πομολα απο πορσελανη

Η εντολή του Πασκουάλ στους παίκτες του για το πρώτο 10λεπτο ήταν να σταματήσουν τον Λάνγκφορντ (πρώτο σκόρερ της Euroleague), όμως η άμυνα ήταν το αδύνατο σημείο. Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν είχε κάνει φάουλ μέχρι το 8’ και έκλεισε την περίοδο με μόλις δύο, ενώ ο Αμερικανός που άρχισε να σκοράρει στο τελευταίο δίλεπτο έφτασε τους 9 και μέχρι εκείνη την ώρα είχε μοιράσει 5 ασσίστ (πολλά καρφώματα από τους ψηλούς της Ούνιξ), ώστε το παθητικό των γηπεδούχων να είναι 25 πόντοι.


καιρος καρπενησιου

λεξικο συνωνυμα αντωνυμα online

4059723
(Φωνές για άμυνα από τον Πασκουάλ στους παίκτες του - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)



Williams picks up a good pass and it down!#7DAYSMagicMoment #PAOUNK pic.twitter.com/0BdHLn3PpD

— EuroLeague (@EuroLeague) 24 Φεβρουαρίου 2017


συμπτωματα η1ν1 σε παιδια
ηλεκτρονικο τσιγαρο στυλο
ασπαιτε αθηνα δομικων εργων

μολυβος λεσβου φωτογραφιες

νουμερα τηλεθεασης επιστροφη στο χωριο
σολωμου φωτο
ανταλλακτικα αυτοκινητων θεσσαλονικη opel

Η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι 42 χρόνια από την πτώση της δικτατορίας αν και η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τα ερπύστριες, κινδυνεύει όμως, να χάσει το σφρίγος της από την αποπολιτικοποίηση, την ιδιώτευση, την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα κοινά.


γνωμικα για ομορφια

αδεια εκπαιδευτη ταχυπλοων σκαφων

Ολόκληρη η ανακοίνωση


Σήμερα, 42 χρόνια μετά την πτώση της δικτατορίας, αποδίδουμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία και τη δημοκρατία. Τιμούμε τους χιλιάδες ανθρώπους που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, που αγωνίστηκαν, φυλακιστήκαν, βασανίστηκαν, έχασαν τη ζωή τους. Η φλόγα της ιστορικής μνήμης οφείλει να παραμένει άσβεστη για όσους και όσες επέλεξαν τον δύσκολο δρόμο της υπεράσπισης αξιών όπως η δημοκρατία, η εθνική ανεξαρτησία, η κοινωνική πρόοδος.


Μια τέτοια επέτειος έχει νόημα μόνο εφόσον θυμόμαστε, τιμούμε και εμπνεόμαστε από το παράδειγμα εκείνων των ανθρώπων. Και ο καλύτερος τρόπος να τους τιμήσουμε, είναι η υπόσχεση ότι οι πολύτιμες αγωνιστικές παρακαταθήκες που άφησαν, κληροδοτούνται σε γενιές που εμπνέονται από τα ίδια ιδανικά.


Σήμερα, μπορεί η δημοκρατία στον τόπο μας να μην κινδυνεύει από τις ερπύστριες. Κινδυνεύει, όμως, να χάσει το σφρίγος της από την αποπολιτικοποίηση, την ιδιώτευση, την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα κοινά. Αντίπαλός της είναι η άνοδος της ακροδεξιάς, του ρατσισμού, του μίσους για τη διαφορετικότητα. Οι σημερινοί αγώνες του λαού οφείλουν να εμβαθύνουν τη δημοκρατία, να προασπίσουν τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα. Η πάλη για ένα καλύτερο μέλλον δεν πρέπει να σταματά ποτέ.



βιος ελληνων κρασι τιμη
το γκολ εφημεριδα

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

κουρτίνες κουζίνας με τρεσα

mega outlander
στα αρματα κιθαρα
καθε μερα μια θετικη σκεψη-ημερολογιο

Ο Άσαντ συναντήθηκε σήμερα, Κυριακή, με Ρώσους βουλευτές στην Δαμασκό, μετά τα χθεσινά πυραυλικά πλήγματα της Δύσης κατά συριακών στόχων.


φωτογραφιες ρυθμικης στην παραλια

ισοθερμικα ρουχα για ποδοσφαιρο

Ο βουλευτής Ντμίτρι Σαμπλίν δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ότι σύμφωνα με τον Άσαντ τα παιδιά του, επισκέφτηκαν το κάμπινγκ διακοπών Αρτέκ στην Κριμαία το 2017.


Σημειώνεται πως η Ρωσία κατέλαβε την Κριμαία από την Ουκρανία το 2014, ενώ η κίνηση αυτή της Μόσχας, προκάλεσε την επιβολή αμερικανικών και ευρωπαϊκών κυρώσεων.


«Τα παιδιά μου ήταν στο Αρτέκ πέρσι. Μετά το ταξίδι αυτό, άρχισαν να κατανοούν καλύτερα την Ρωσία», είπε ο Άσαντ σύμφωνα με τον Σαμπλίν.



الرئيس #الأسد يستقبل وفد حزب "روسيا الموحدة" الحاكم في جمهورية روسيا الاتحادية. pic.twitter.com/tQB9rRwOBa

— Syrian Presidency (@Presidency_Sy) 15 Απριλίου 2018


ψαροσουπα διαιτης
κεικ σοκολατα ακης πετρετζικης

λαδι βαλεριανας τιμη

φιλετο περκας συνταγες
διαρροια μωρου με αιμα
cambridge online courses 2015
Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Πώς «είδαν» τα ξένα ΜΜΕ τη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τη Μακεδονία

Συλλαλητήριο Μακεδονία: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τα ξένα ΜΜΕ το πολυπληθές συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη χθες 21 Ιανουαρίου ενάντια στη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία της γείτονος χώρας.


astir palace βουλιαγμενη

παγκοι πολυοργανα

ρουντολφ το ελαφακι θανος καλλιρης

Τα περισσότερα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου εστίασαν στον όγκο του συλλαλητηρίου, ο οποίος ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις περί 30.000 συμμετεχόντων, αλλά και στο «χρώμα» που έδωσαν στη διαδήλωση οι παραδοσιακές στολές των Μακεδονομάχων, των αρχαίων Ελλήνων και των πολεμιστών του ’21.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


New York Times: Οι Έλληνες διαδηλώνουν ενάντια στη χρήση του ονόματος Μακεδονία από τη γείτονα χώρα

nytimes


Reuters: Οι Έλληνες διαδηλώνουν εναντία στη χρήση της "Μακεδονίας" στη διαμάχη για το όνομα με τα Σκόπια

reuters


Euractiv: Δεκάδες χιλιάδες σε ελληνική διαδήλωση για τη διαμάχη για το όνομα Μακεδονία

euractiv


Sky News: Χιλιάδες Έλληνες ζητούν να αλλάξει το όνομα της γειτονικής χώρας

skynews


Deutsche Welle: Οι Έλληνες διαδηλώνουν σχετικά με τη διαμάχη για τη Μακεδονία με τους γείτονες τους

Deutsche Welle copy

Sputnik: Οι Έλληνες διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας από τα Σκόπια

sputnik


Telesur: Οι Έλληνες διαδηλώνουν ενάντια στον σφετερισμό του ονόματος Μακεδονία, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός λέει ότι η απόφαση θα κριθεί μέσω δημοψηφίσματος

telesur
 Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Πώς «είδαν» τα ξένα ΜΜΕ τη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τη Μακεδονία
01
Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Πώς «είδαν» τα ξένα ΜΜΕ τη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τη Μακεδονία
























ιερατικα χατζακης

esp oilfield

ο καλυτερος γαστρεντερολογος στην αθηνα
νυφικα κουβερλι nef nef
new bmw 4 series 2018
23 Μαΐου 2006: Σαν σήμερα έπεσε την ώρα του καθήκοντος ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης

Κώστας Ηλιάκης | Ειδήσεις: Η Πολεμική Αεροπορία δεν ξεχνά: Στις 23 Μαΐου 2006 και έπειτα από θερμό επεισόδιο ελληνικών με τουρκικά μαχητικά, το αεροσκάφος του Κωνσταντίνου Ηλιάκη κατέπεσε κοντά στην Κάρπαθο, έπειτα από προσπάθεια αναχαίτισης τουρκικού F-16. Τα συντρίμμια του μαχητικού αεροπλάνου βρέθηκαν λίγο αργότερα, επιβεβαιώνοντας το τραγικό αυτό συμβάν.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Λίγο πριν την μία το μεσημέρι της 23ης Μαΐου του 2006 δύο ελληνικά F-16 απογειώνονταν από την βάση της Σούδας με αποστολή την αναγνώριση έξι τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών που είχαν εισβάλλει στο FIR Αθηνών και κατευθύνονταν προς την Κρήτη.

iliakis9

Τα τουρκικά αεροσκάφη χωρίζονταν σε δύο σχηματισμούς των τριών και κατευθύνονταν προς την περιοχή που βρίσκονταν οι συστοιχίες των αντιαεροπορικών S-300 τα οποία ήθελαν να φωτογραφήσουν.

Ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης πλησίασε την μία τριάδα των τουρκικών μαχητικών για να προβεί στη διαδικασία της αναγνώρισης και εικονικής αναχαίτισης των εισβολέων. Ένα από τα δύο τουρκικά F-16 που συνόδευαν το τουρκικό RF-4 με τις φωτογραφικές μηχανές έκανε άτσαλους και επιθετικούς ελιγμούς για να παρεμποδίσει το ελληνικό μαχητικό.

Iliakis photo 1

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, κατά τη διάρκεια της σκληρής αερομαχίας, το τουρκικό F-16 διεμβόλιζε το μαχητικό του Κώστα Ηλιάκη. Ήταν 12.42 της 23ης Μαΐου του 2006. Ο Τούρκος πιλότος έπεσε στη θάλασσα και διασώθηκε από παραπλέον δεξαμενόπλοιο. Για περίπου 30 λεπτά Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονταν στα πρόθυρα της σύρραξης.

ΦΩΤ3447 ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΛΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥ

Στο ΓΕΕΘΑ, στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, στην 1η Στρατιά, στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, στο Λιμενικό Σώμα και στην ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων είχε ηχήσει κόκκινος συναγερμός.

Δεκάδες ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν από τις βάσεις τους. Η φρεγάτα «Λήμνος», οι κανονιοφόροι «Πολεμιστής», «Αρματωλός» και το υδρογραφικό «Πυθέας» έπλευσαν με την μεγίστη ταχύτητα προς την θαλάσσια περιοχή 21 μίλια νοτίως της Καρπάθου, κάτω από το σημείο που έγινε η αερομαχία.

Στις 14.47 τουρκικό ελικόπτερο παρέλαβε τον Τούρκο πιλότο. Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Έλληνα πιλότου ήταν εντατικές. Περίπου στις έξι το απόγευμα της ίδιας μέρας, το πλήρωμα της φρεγάτας «Λήμνος» εντόπισε την κάσκα, το PL και ένα Survival Kit που έφερε ελληνικές ενδείξεις. Ο σμηναγός Ηλιάκης νεκρός.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2006, στην καθιερωμένη τελετή απονομής μεταλλίων και βραβείων από την Ακαδημία Αθηνών, του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο αρετής και αυτοθυσίας.

Στις 20 Μαΐου 2007 έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου προς τιμήν του, στην οδό Ακρωτηρίου στη περιοχή Άγιος Ματθαίος Χανίων. Η χάλκινη προτομή του πιλότου κλάπηκε από αγνώστους στις 2 Δεκεμβρίου 2012 και τελικά βρέθηκε εγκαταλελειμμένη την επόμενη ημέρα σε κοντινή περιοχή. Eπίσης δρόμος, προς τιμήν του, υπάρχει και στο Ηράκλειο Αττικής.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον ήρωα σμηναγό Κώστα Ηλιάκη όταν εκπαιδευόταν στις ΗΠΑ για τα F-16 block52+



Ακούστε το τραγούδι για τον αδικοχαμένο Έλληνα πιλότο. Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους τους πιλότους μας που κάθε μέρα δίνουν μάχη στο Αιγαίο.



23 Μαΐου 2006: Σαν σήμερα έπεσε την ώρα του καθήκοντος ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης
01
23 Μαΐου 2006: Σαν σήμερα έπεσε την ώρα του καθήκοντος ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης















ισοσκελες τριγωνο εμβαδον
ευαγγελος μπαταριες λαρισα
καστοριανα αρχοντικα
ολγα βλαχοπουλου στιχουργος

καλαμιτυ τζεην βικιπαιδεια

αγγειακο εγκεφαλικο επεισοδιο ppt
γλυφαδα νυχτερινα μαγαζια
η ζωη της αλλης ζετα ηλιας

Συμφωνία με πληροφορίες, ενώ ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση σε καφετερία και όλοι περιέμεναν την υπουργό Εργασίας, μια ομάδα ατόμων του Ρουβικώνα άπλωσαν πανό έξω από την καφετέρια και άρχισαν να φωνάζουν συνθέματα, πετάξαν τρικάκια και λίγο αργότερα αποχώρησαν.


σίκαλη διατροφική αξία

πανηγυρια ικαριας 2017

ολισθηρότητα μεταφραση

Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα:


«Μέρα με την μέρα πλησιάζουμε στο μεγάλο γεγονός, το μόνο γεγονός που νοιάζει κάθε δύναμη εξουσίας στην αστική δημοκρατία: τις εκλογές.


Πάνω από 3 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Σύριζα, ως κοινός απατεώνας, ανέλαβε την συνέχεια της διαχείρισης των μνημονίων και της μεγάλης καπιταλιστικής επίθεσης στον κόσμο της εργασίας υποσχόμενος ότι αυτά ακριβώς θα ανασχέσει.


3 χρόνια που επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά μεγάλες πολιτικές αλήθειες για την κοινωνική βάση όπως το "άμα δεν έχεις νύχια να ξυστείς...". Πράγματι ο κόσμος που από το 2009 έως το 2012 πλημμύριζε δρόμους και πλατείες, που έδινε μάχες με την αστυνομία στο πεζοδρόμιο, που επιτίθενται σε υπουργεία, που έδειχνε έμπρακτα την απέχθεια του για κάθε καθεστωτική περσόνα, ο κόσμος που άρχισε να συζητάει μεταξύ του επέλεξε όχι να συνεχίσει και να οργανώσει αυτόν τον αγώνα αλλά να καταθέσει τα νύχια και τους κυνόδοντες του στην κάλπη σε ένα χαρτί που έγραφε Σύριζα.


Ήρθε όμως η ώρα να κάνουμε ταμείο.


Οι διαδηλώσεις έπαψαν. Οι πλατείες ερήμωσαν. Στο δρόμο πλέον είναι μόνο αυτοί που είναι πάντα. Μικρές μειοψηφίες αγωνιζόμενων και πολιτικά στρατευμένων να φωνάζουν σε μια άδεια πόλη.


Ο Σύριζα είναι στην εξουσία.


Τι πετύχαμε λοιπόν; Οι μισθοί μας παραμένουν όπως τους αφήσαμε πριν τρία χρόνια. Η μαύρη, ανασφάλιστη εργασία είναι ο κανόνας. Η ελαστική ή μερική εργασία είναι η κύρια εξαίρεση. Τα σπίτια των εργατών και των χαμηλών μικροαστικών στρωμάτων είναι στο έλεος των τραπεζών. Τα νοσοκομεία δεν έχουν γιατρούς, κρεβάτια, εξοπλισμό. Χιλιάδες νέοι και νέες φεύγουν μετανάστες κι έτσι ρίχνουν την ανεργία κάτω από το 20%, στο 19%. Η τρίτη ηλικία συνεχίζει να φυτοζωεί με συντάξεις πείνας έχοντας να ταΐζει και τα άνεργα παιδιά της, ενώ σαν τον ζήτουλα παρακαλάει να μην γίνει η επόμενη μείωση των συντάξεων. Οι ΗΠΑ δημιουργούν νέες βάσεις σε όλη την Ελλάδα και δεν το κάνουν για να φέρουν συνάλλαγμα αλλά γιατί μας ετοιμάζουν για πόλεμο στην ανατολική μεσόγειο.


Ξαναρωτάμε όλους και όλες: Τι πετύχαμε που παρατήσαμε τον δρόμο κι εμπιστευτήκαμε την κάλπη;


Τώρα που έρχονται εκλογές τα πολιτικά στελέχη του Σύριζα βγαίνουν στην ρούγα με δώρα. Μόνο που η ημερομηνία λήξης αυτών των δώρων έχει λήξει προ πολλού. Συγκεκριμένα πριν τρία χρόνια.


Να συγχαρούμε την κυρία Αχτσιόγλου για την επιτυχή ολοκλήρωση του τελευταίου μνημονίου. Τίποτα δεν μας έχει πείσει ότι η δεξιά θα τα κατάφερνε καλύτερα.


Αλλά ποιον να συγχαρούμε που μια αναστολή της μείωσης των συντάξεων, αυτών που έχουν απομείνει από τις προηγούμενες μειώσεις, κατέληξε το δόλωμα για μια νέα ανάθεση στις εκλογές;


Στην πραγματικότητα ο Σύριζα ζητάει ψήφο ως η δεξιά του 2015 για να μην έρθει η δεξιά του 2019. Η αστική δημοκρατία σέρνεται ξανά στον φυσικό βάλτο της, αυτόν του μικρότερου κακού, μετά τις θεατρικές παραστάσεις των αντιμνημονίων των διαπραγματεύσεων και των δημοψηφισμάτων. Ως φάρσα σε σχέση με άλλες εποχές, το δίπολο Σύριζα ή δεξιά είναι υπενθύμιση του τι συμβαίνει όταν παραδώσουμε τα όπλα μας στο κράτος.


Δεν έχει νόημα να απευθυνθούμε σε μία υπουργό ούτε στα πολιτικά στελέχη γύρω της. Δεν απευθυνόμαστε στο κράτος. Γιατί τελικά είναι το κράτος μαζί με το κεφάλαιο που καθορίζει την πολιτική κι όχι κάποιο κόμμα. Αν θέλουν να ψηφίσουν Σύριζα οι αστοί, η υψηλή γραφειοκρατία, οι καραβανάδες ή οι μπάτσοι τους καταλαβαίνουμε.


Η κοινωνική βάση όμως που σε αυτήν απευθυνόμαστε, πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι πια εξευτελιστικός ο εγκλωβισμός στα διλήμματα που μας θέτει το καθεστώς με δεξιά ή αριστερή φορεσιά κάθε λίγα χρόνια. Και είναι η ώρα να στείλει ένα δυνατό σινιάλο άρνησης και αξιοπρέπειας...


Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας»



λαντινι τρακτερ καινουργια

δωδεκα παρα δωδεκα κριτικη

το εθνος επικοινωνια
ξεκλειδωσε το μυαλο σου
συντελεστης του αγνωστου
Φωτιά Μάτι: Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση συγγενών θυμάτων

Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση από συγγενείς θυμάτων της φονικής φωτιάς στο Μάτι την 23η Ιουλίου στην Ανατολική Αττική.


ποτε βγαινει εξω το νεογεννητο

διαιτολόγος περιστέρι

Την ποινική δίωξη του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη, της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, του δημάρχου Μαραθώνος Ηλία Ψινάκη, των υπευθύνων γραφείων πολιτικής προστασίας περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνος, των αρμοδίων και υπευθύνων αξιωματικών του Πυροσβεστικού σώματος για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής, αρμοδίων και υπευθύνων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για την περιοχή της ανατολικής αττικής και κατά παντός υπευθύνου για τα τραγικά συμβάντα ζητούν οι πρώτοι συγγενείς θυμάτων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πρόκειται για την πρώτη μήνυση από συγγενείς θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική που κατατέθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τα αδικήματα της κατά συρροή κακουργηματικής έκθεσης, της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας, του εμπρησμού δάσους από αμέλεια, των σωματικών βλαβών και όποια αλλά αδικήματα προκύψουν από την έρευνα.

Σύμφωνα με τη μήνυση «για τη βιβλική συνολική αυτή καταστροφή, όπως ασφαλώς και για τους δυο ως άνω δικούς μας ανθρώπους, ασφαλώς υπάρχουν τεράστιες ποινικές (και άλλες) ευθύνες των αρμόδιων και επιφορτισμένων κρατικών λειτουργών και οργάνων για τη διαχείριση και αντιμετώπιση παρόμοιων σοβαρών κρίσεων και έκτακτων φυσικών καταστροφών (πυρκαγιών, σεισμών, πλημμυρών κ. λπ.) και για το λόγο αυτό σπεύδουμε να καταθέσουμε την παρούσα έγκληση μας παρότι γνωρίζουμε ότι από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ελήφθην σχετική πρωτοβουλία αλλά κρίναμε σκόπιμο ότι πρέπει να υποβάλλουμε κι εμείς την παρούσα έγκληση μας και να δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής ώστε να καταστούμε νομίμως και επισήμως διάδικοι και να κ προσέχουμε από την πρώτη στιγμή να ασκούμε τα νόμιμα δικαιώματα μας».

Στη μήνυση περιγράφεται ότι το τραγικό ιστορικό της υπόθεσης καθώς ο ένας εκ των δύο θανόντων είχε παντρέψει την 34χρόνη κόρη του. Ο γάμος τελέσθηκε 2 ημέρες πριν τη φονική πυρκαγιά και η οικογένεια παρέμεινε στην εξοχική της κατοικία στο Νέο Βουτζά μέχρι τη μοιραία ημέρα, όπου έχασε την ζωή του ο πατέρας της νύφης (70χρόνος εκπαιδευτικός), αλλά και η επίσης εκπαιδευτικός 73χρόνη ενοικιάστρια του από κάτω διαμερίσματος.

Κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, όπως επισημαίνουν στη μήνυση, «ούτε από πριν, ούτε και σου στις στιγμές εκείνες μας είχε πει κάποια αρμόδιος της Περιφέρειας ή του Δήμου ή της Πυροσβεστικής ή της Αστυνομίας κατά ποιο τρόπο θα ενεργήσουμε σε περίπτωση πυρκαγιάς και ποιο δρόμο θα έπρεπε να ακολουθήσουμε για να πάμε με ασφάλεια μέρος (είτε παραθαλάσσια, είτε από κάποιο γήπεδο εντός του οικισμού μας).

«Τις ημέρες εκείνες μαζί με το σύζυγο μου φιλοξενούσαμε στο σπίτι μας μια οικογένεια εξ Αμερικής τριών ατόμων λόγω του γάμου της κόρης μας, ο ποιος έγινε στις 21.7.2018 στην Αθήνα. Ενώ βρισκόμασταν όλοι στο σπίτι μας, όπως και η 73χρονη εκπαιδευτικός στο μισθωμένο διαμέρισμα της στην ίδια οικοδομή, παρατηρήσαμε αρχικά πολλούς καπνούς που κατευθύνονταν προς το σπίτι μας. Όπως ήταν φυσικό και αυτονόητο αρχίσαμε να ανησυχούμε και κλείσαμε τα παράθυρα, τα παντζούρια και τις πόρτες, ενώ αρχίσαμε να μεταφέρουμε μέσα στο σπίτι μας κάθε είδους ξύλο και έπιπλα που ήταν στις βεράντες και στους χώρους έξω από το σπίτι μας. Δυστυχώς ο καπνός δε σταμάτησε. Αντιθέτως μεγάλωνε. Είχαμε αρχίσει να μη βλέπουμε και όπως ήταν φυσικό μας κατέλαβε μεγαλύτερος φόβος και μεγαλύτερη ανησυχία και ιδίως για τους ξένους φιλοξενούμενους μας και αποφασίσουμε μαζί με την 73χρονη να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας και να πάμε σε ασφαλέστερο μέρος προς της θάλασσα».

Διαβάστε επίσης: Έρευνα: Έτσι φτάσαμε στην εθνική τραγωδία στο Μάτι - Οι πέντε βασικές αιτίες


Φωτιά Μάτι: Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση συγγενών θυμάτων
01
Φωτιά Μάτι: Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση συγγενών θυμάτων


















συνταγη για ροφο
παρασκευη πουρε πατατας

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

συνεργειο καθαρισμου λυκοβρυση

ακτη δηλαβερη μαγαζια
12 ενορκοι θεατρο εισητηρια

Όταν μιλάμε για Champions League, πλέον το μυαλό των περισσότερων πάει είτε στον Λιονέλ Μέσι, είτε στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Τετάρτη, ήταν η βραδιά του… εξωγήινου Αργεντινού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ο οποίος έκανε «όργια» στο «Καμπ Νου» και οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» του Ερνέστο Βαλβέρδε στο 3-0 επί της Τσέλσι και στην πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Μέσι με δυο γκολ και μια ασίστ ήταν καταπληκτικός, οι Λονδρέζοι δεν είχαν περιθώρια αντίδρασης και απλά θύμιζαν… καλεσμένο σε πάρτι στην Καταλονία.


ρουσσου μαρια παθολογος

iphone 6 or 6s

ζαχαροπλαστειο γαλατας

εταιρεια ανακτησης δεδομενων σκληρων δισκων

Προφανώς και οι διακρίσεις για τον Λιονέλ Μέσι συνεχίστηκαν μετά από μια τέτοια βραδιά, αφού με τα δυο γκολ που πέτυχε έφτασε τα 100 στη διοργάνωση. Ο Αργεντινός σταρ έχει πετύχει 6 γκολ στο φετινό Champions League, τα μισά από τα οποία πέτυχε απέναντι στην Τσέλσι! Πάντως, ο Μέσι παραμένει αρκετά μακριά από τον πρώτο της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση, ο οποίος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 117 τέρματα. Τέλος, για την ιστορία, το τρίτο γκολ της Μπαρτσελόνα πέτυχε ο Μούσα Ντεμπελέ. Με την πρόκριση αυτή, η «Μπάρτσα» έφτασε τις 11 συνεχόμενες παρουσίες στα προημιτελικά της διοργάνωσης.



⏰ FULL TIME ⏰

Barcelona complete the quarter-final line-up! ?#UCL pic.twitter.com/hRfLdrragh


— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) March 14, 2018

Νωρίτερα, στην Κωνσταντινούπολη, η Μπάγερν Μονάχου είχε «σφραγίσει» επιβλητικά τη δική της πρόκριση στους «8» του Champions League. Η ομάδα του Γιούπ Χάινκες παρά το υπέρ της 5-0 από τον πρώτο αγώνα με τη Μπεσίκτας στη Βαυαρία επιβλήθηκε 3-1 και στην Τουρκία και πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά του θεσμού. Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Τιάγκο Αλκάνταρ, ενώ στο 46’ ήρθε το 0-2 με αυτογκόλ του Γιονιούλ. Ο Βάγκνερ Λοβ μείωσε στο 59’, ενώ το τελικό 3-1 για τους Βαυαρούς διαμόρφωσε στο 84’ ο Βάγκνερ. Αυτή ήταν η 11η συνεχόμενη νίκη για τον Γιούπ Χάινκες σε αγώνα Champions League, επίδοση που είναι η καλύτερη όλων των εποχών για έναν προπονητή στη διοργάνωση. Ο 72χρονος προπονητής της Μπάγερν, ξεπέρασε έτσι τον Λουίς Φαν Χάαλ.



The quarter-final line-up is complete! ?

What's your dream #UCL final? pic.twitter.com/AQCBxbu3NM


— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) March 14, 2018

Πλέον, μετά και την ολοκλήρωση των δυο τελευταίων ζευγαριών για τη φάση των «16», ολοκληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών του Champions League. Οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Σεβίλλη (Ισπανία), Λίβερπουλ (Αγγλία), Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Γιουβέντους (Ιταλία), Ρόμα (Ιταλία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία). Η κλήρωση για τους «8» θα γίνει την Παρασκευή (16/03) στις 13:00, ενώ αυτή είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που η Ισπανία έχει τρεις ομάδες στα προημιτελικά.



επεισοδια η νυφη 2ος κυκλος

αστρα ελλαδα αυγουστος 2015

τραβελι χανια
βιβλια β η γ κατηγοριας
πακετο παρισι
αμφορευς κλιση
πως φτιαχνω αλμυρα για τυρι

Μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», η κ. Δούρου ανέφερε τις ενέργειες που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς και τόνισε: «Από τις 12:30 το μεσημέρι της μαύρης Δευτέρας ως τα ξημερώματα της Τρίτης ήμουν παρούσα στην Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής. Βοηθούσα, μαζί με τα στελέχη της περιφέρειας, το έργο της πυροσβεστικής, ως όφειλα, από τη θέση της περιφερειάρχου».


Στις επικρίσεις, ότι δεν μίλησε κατά τις ημέρες μετά την πυρκαγιά, η περιφερειάρχης απάντησε ότι αυτό έγινε ακριβώς επειδή «η ουσιαστική δουλειά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αφορά στις επόμενες ημέρες».


«Το ότι στέκομαι με σεβασμό μπροστά στην τραγωδία, με αφόρητο πόνο και ότι θα μείνει για πάντα χαραγμένο μέσα μου, οι πολιτικοί μου αντίπαλοι το διαστρεβλώνουν υποστηρίζοντας ότι είμαι απαθής και αδιάφορη. Δεν μπορώ να ακολουθήσω τους πολιτικούς μου αντιπάλους στην επικοινωνιακή εκμετάλλευση της τραγωδίας», ανέφερε η περιφερειάρχης Αττικής


«Δεν είμαι "εξαφανισμένη" στα άσχημα και "παρούσα" στα εγκαίνια και τις κορδέλες», πρόσθεσε.


Τέλος, για την απόδοση ευθυνών για τα όσα συνέβησαν, η κ. Δούρου ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα και «δεν θα επιχειρήσει να προκαταλάβει τα πορίσματα της Δικαιοσύνης».


«Τις ευθύνες δεν θα τις αποδώσει ένα δημοσίευμα, ένα πρωτοσέλιδο μίας κυριακάτικης ή ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Ειδικά όταν, όπως είδαμε πολλές φορές να συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες μίας δημοσιογραφίας που δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τα θύματα αλλά να κάνει προπαγάνδα, πατώντας πάνω στους νεκρούς και τα αποκαΐδια», κατέληξε.




μεσημερι ποιημα
ομιλια ολαντ

δυσκολια στην αναπνοη οταν ξαπλωνω

bank of america online offer code
ποταμος ευφρατης

Ο μέχρι σήμερα πρωθυπουργός Αντρέι Κομπιάκοφ θα αντικατασταθεί από τον Σεργκέι Ρούμας, τον επικεφαής της Αναπτυξιακής Τράπεζας της Λευκορωσίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η προεδρία.


επιτυχοντες πανελληνιων 2015 αθηνα ονοματα

Τρεις αντιπρόεδροι της κυβέρνησης καθώς και οι υπουργοί Οικονομικών, Βιομηχανίας και Επικοινωνιών απολύθηκαν επίσης.


2018 08 18T131918Z 983967006 RC11FD351120 RTRMADP 3 BELARUS POLITICSREUTERS/Maxim Guchek/BelTA Pool via Reuters (Ο Σεργκέι Ρούμας)


«Δεν θα κατονομάσω κανέναν αλλά στην κυβέρνησή μας τα πράγματα γίνονταν ως εξής: ανακοίνωναν ένα πρόγραμμα και μετά εφάρμοζαν ένα άλλο. Δεν το ενέκρινα ποτέ και δεν θα το εγκρίνω ποτέ», ανέφερε ο πρόεδρος Λουκασένκο. «Αυτό που υποσχεθήκαμε στους ανθρώπους – και η κυβέρνηση σχηματίστηκε ειδικά για να εφαρμόσει αυτό το πρόγραμμα – πρέπει να το ακολουθήσουμε», πρόσθεσε.


Φέτος το καλοκαίρι αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο σκάνδαλο στον τομέα της υγείας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δεκάδες γιατροί, επιχειρηματίες και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Λευκορωσίας, Βαλέρι Βακούλτσικ, τα χρήματα που δίνονταν ως δωροδοκίες στο πλαίσιο αυτού του κυκλώματος φτάνουν σε ύψος πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.


Άλλα σκάνδαλα, μικρότερης έκτασης, έχουν έρθει στο φως τα τελευταία χρόνια με επίκεντρο τα υπουργεία Αθλητισμού, Δασών και Ενέργειας, μεγάλες επιχειρήσεις, εργοστάσια ή τράπεζες.


«Ο Σεργκέι Ρούμας γνωρίζει την οικονομία (...) και μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα ξεκινήσουν οικονομικές μεταρρυθμίσεις», σχολίασε ένας ανεξάρτητος οικονομικός αναλυτής, ο Γιάροσλαβ Ρόμαντσουκ, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.



democratic debate 2015 live online
θεραπεια για αλκοολικους
ποιος θεος ειμαι
καραμελα παιδικα ρουχα θεσσαλονικη

τελικος champions league online

ματωμενο φεγγαρι ζωδια
προφητειες για ρωσια συρια
γιατι τρυπανε τα καλοριφερ
λυρες σταγακη

Περιμένοντας τους νέους παίκτες ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρέπει να είναι ικανοποιημένος, αφού είδε και πάλι την ομάδα του να έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει κόντρα στην Τουρκική Γκεντσλέρ: καλή αμυντική λειτουργία, ενώ στην επίθεση σκόραρε και πάλι ο Μολίνς. Το «τριφύλλι» είχε καλό ρυθμό στο πρώτο 35λεπτο, δείχνοντας ότι η ομάδα αρχίζει σιγά-σιγά να «ξεπιάνεται» από την προετοιμασία.


συνταγεσ απο την ντινα νικολαου

νουφαρο σπαζοκεφαλια

4182164
(Καλή εμφάνιση του Άλτμαν με ασσίστ και τελικές προσπάθειες - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Χουλτ και Λουντ μοιάζουν να «κλειδώνουν» αυτή την στιγμή την αριστερή πλευρά, με καλή μάλιστα συνεργασία, ενώ στα δεξιά ο Κουλιμαπλί είναι σταθερός και θα αναμένει την επιστροφή του Βιγιαφάνιες για τα ματς του γ προκριματικού γύρου.


Ο Άλτμαν σε ένα ακόμη ματς έδειξε ότι θα προσφέρει στους «πράσινους» έχοντας την ασσίστ για το γκολ του Μολίνς στο 5, αλλά και τελικές προσπάθειες στο πρώτο 45λεπτο σε ρόλο μεσοεπιθετικού.


1 4182162
(Το ωραίο τελείωμα του Μολίνς, που σκόραρε σε 2ο φιλικό του Παναθηναϊκού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Στο β μέρος ο Παναθηναϊκός δεν έκανε κάποια άλλη φάση και μετά το 60 με τις πολλές αλλαγές ουσιαστικά προσπάθησε να διατηρήσει την καλή αμυντική του λειτουργία. Ένα μακρινό σουτ που έπιασε ο Βαλχοδήμος και ένα πλασέ άουτ σε τετ α τετ με το Στιλ ήταν οι μοναδικές φάσεις, που ανησύχησε πάντως το «τριφύλλι».


4182286
(Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει την ενίσχυση της ομάδας - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Στο τελευταίο 20λεπτο η παρουσία των νέων παιδιών του Παναθηναϊκού έδωσε ζωντάνια στην ομάδα με τρεξίματα και φρεσκάδα, χωρίς όμως και πάλι να προκύψει κάποια ευκαιρία.


Κουρμπέλης και Κουτρουμπής με μυϊκές ενοχλήσεις ήταν εκτός παιχνιδιού, αλλά μαζί με το Βιγιαφάνιες θα είναι λογικά έτοιμοι για την πρόβα τζενεράλε με την Αλκμαάρ στις 20 Ιουλίου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.


Η 11άδα του Παναθηναϊκού (4-4-2): Βλαχοδήμος (65 Στιλ) / Κουλιμπαλί (80 Βέμερ), Μολέντο (61 Ευαγγέλλου), Κολοβέτσιος (68 Τελάντερ), Χουλτ / Χατζηγιοβάνης (77 Μπουζούκης), Ζέκα (82 Εμμανουηλίδης), Ρέις (61 Δώνης), Λουντ (68 Στάικος)/ Άλτμαν (68 Ρινάλντι), Μολίνς (61 Πίσπας).


4182158
(Η 11άδα του Παναθηναϊκού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη


«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο η Τουρκική ομάδα έβαλε κάποιους ξεκούραστους παίκτες και είχαμε πρόβλημα. Μετά κάναμε και εμείς αλλαγές και το ισορροπήσαμε. Το σημαντικό είναι ότι δεν βγάλαμε προβλήματα. Ελπίζουμε να ενσωματωθούν και οι άλλοι παίκτες, να μην έχουμε τραυματίες και να πάμε μπροστά για το Ευρωπαϊκό ματς. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από την προετοιμασία, μας έλειπαν αρκετοί παίκτες. Δεν είχαμε τον Βιγιαφάνιες. Κάναμε μια δουλίτσα αλλά δε νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας είναι αυτό που περιμέναμε. Θα μπορούσε να είναι και πιο εύκολη η κλήρωση (του Europa League). Ήδη έχουμε αρχίσει να κάνουμε την ανάλυση. Θα πάει κάποιος να δει τη ρεβάνς (Γιαγκελόνια-Γκαμπάλα) και ανάλογα θα προετοιμαστούμε. Αν εμείς θα είμαστε καλά, θα πάνε καλά τα πράγματα».



σπορ σακακι ανδρικο

εβδομαδιαιο προγραμμα γ λυκειου 2016

σελα για beverly 200
τιμες βενζινης στην ιταλια
αγγελιες σερβιτορες πατρα

Ο 32χρονος οδηγός κέρδισε το 4ο Ράλυ Σουηδίας της καριέρας του και τον 17ο συνολικά αγώνα στο WRC διατηρώντας εύκολα το προβάδισμα του από το βράδυ του Σαββάτου. Ο Λάτβαλα που εμεινε χωρίς ομάδα στο φινάλε της περυσινής σεζόν, αφού η Volkswagen αποσύρθηκε από τους αγώνες και έκανε συμφωνία της τελευταίας στιγμής με την Toyota ήταν 2ος και στο Μόντε Κάρλο και για πρώτη φορά μετά το 2014 οδηγεί την κούρσα του τίτλου άλλος οδηγός πλην του κορυφαίου παγκόσμιου πρωταθλητή, Γάλλου Σεμπαστιάν Οζιέ.


ηλεκτρονικών μηχανικών

2017 02 12T142108Z 1009241495 RC1BC68C4530 RTRMADP 3 MOTOR RALLY SWEDEN
(Οι 3 νικήτριες ομάδες Τάνακ (αρ.), Λάτβαλα (κ) και Οζιέ (δ) - Πηγή: TT News Agency/Micke Fransson via Reuters)



What a fantastic last day of the Rally Sweden 2017. See the news flash here! #RallySweden pic.twitter.com/HRAmZLzPqs

— Rally Sweden (@RallySweden) February 12, 2017


καταψυξη ωαριων στα 40
σκουπακι makita
μυστικα ξυρισματος