Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

jacuzzi outdoor preis

πλαισιο stock κινητα
αλεξανδρος σταυρου μαριαννα τουμασατου
κοντραμπασο θεατρο αυλαια

Η συμπλήρωση και η υποβολή του μηχανογραφικού αποτελεί πάντα έναν «πονοκέφαλο» για τους υποψηφίους, καθώς μπορεί να «κρύβει» ορισμένες παγίδες.


θεωριες συνομωσιας διδυμοι πυργοι

19 φεβρουαριου αλμανακ

Έτσι, το υπουργείο Παιδείας συγκέντρωσε τις πιο συχνές απορίες των ενδιαφερομένων και τις απαντά, ώστε να έχουν την κατάλληλη πληροφόρηση οι υποψήφιοι.


Ποιες είναι οι βασικές αρχές συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου;


Το μηχανογραφικό δελτίο δεν είναι δελτίο προβλέψεων. Είναι δελτίο καταγραφής προτιμήσεων. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει ένα και μοναδικό γνώμονα κατά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου. Να επιλέξει το σύνολο των σχολών που τον ενδιαφέρουν, χωρίς να εξαιρεί καμία, και να τις βάλει στη σειρά προτίμησης που θα τις έβαζε εάν μπορούσε να μπει σε όλες εξ αυτών.


Πώς λειτουργεί γενικά το Πληροφοριακό Σύστημα υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου;


Ο υποψήφιος επισκέπτεται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams. it. minedu. gov.gr και εισέρχεται στο σύστημα με το μοναδικό κωδικό του. Πλοηγείται στο σύστημα σε ένα σύνολο από ηλεκτρονικές φόρμες, με τα περισσότερα εκ των στοιχείων του να είναι ήδη προσυμπληρωμένα. Η πιο σημαντική είναι η φόρμα συμπλήρωσης των σχολών του μηχανογραφικού δελτίου, στην οποία ο υποψήφιος θα πρέπει να δηλώσει τις επιλογές του.


Πολύ σημαντικό είναι, ότι κατά τη διαδικασία υποβολής μηχανογραφικού δελτίου, προβλέπεται η δυνατότητα υποβολής προσωρινού μηχανογραφικού δελτίου. Το προσωρινό μηχανογραφικό δελτίο, ο υποψήφιος μπορεί να το τροποποιεί όσες φορές αυτός επιθυμεί. Επίσης, μπορεί να το εκτυπώνει όσες φορές θέλει. Όταν είναι απολύτως σίγουρος για τις επιλογές του, τότε και μόνο τότε θα πρέπει να προχωρήσει στην οριστική υποβολή του δελτίου του.


Με την οριστική υποβολή, η αίτηση του υποψηφίου αποκτά μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και «κλειδώνει». Ο υποψήφιος όταν ξαναμπεί στο σύστημα μπορεί να βλέπει την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού του δελτίου, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει καμία αλλαγή.



φυτεμα λαχανου
αγια αννα ροβιες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου