Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ναυτικος σταθμος κερκυρας

παιδικα παραμυθια απο ολο τον κοσμο
Πάσχα 2018: Πώς θα φτάσει το Άγιο Φως σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Με τον προγραμματισμό εμπορικών και ειδικών έκτακτων πτήσεων Aegean Airlines - Olympic Air θα μεταφερθεί και φέτος το Άγιο Φως, από το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας σε όλη την Ελλάδα.


εξαφανισεις ηλικιωμενων

λίρα χρυσή αγγλίας

Το Άγιο Φως θα φτάσει στην Ελλάδα και το «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα το απόγευμα (18:30-19:00) του Μεγάλου Σαββάτου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εξωτερικών, τρεις θα είναι οι έκτακτες πτήσεις που θα μεταφέρουν το Άγιο Φως από Αθήνα σε Λάρισα, Λήμνο, Σάμο, Χίο, Κεφαλονιά και Ιωάννινα, ενώ με εννέα προγραμματισμένες πτήσεις θα γίνει η μεταφορά του προς Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδο, Ζάκυνθο, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο και Μύκονο.

H μεταφορά του Αγίου Φωτός προς Κέρκυρα, Κω και Κάρπαθο θα γίνει από την εταιρία «Sky Express» με μία προγραμματισμένη πτήση προς Κέρκυρα και μία έκτακτη (με ενδιάμεσο προορισμό) προς Κω και Κάρπαθο.

Ειδικότερα τα δρομολόγια των έκτακτων πτήσεων θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

1ο Αεροσκάφος Q400:

Αθήνα - Λάρισα (ATH - LRA) 19:20 - 20:12

Λάρισα - Λήμνος (LRA - LXS) 20:20 - 21:12

Λήμνος - Αθήνα (LXS - ATH) 21:20 - 22:00

2ο Aεροσκάφος ΑΤ4:

Αθήνα - Σάμος (ATH - SMI) 19:20 - 20:10

Σάμος - Χίος (SMI - JKH) 20:17 - 20:45

Xίος - Αθήνα (JKH - ATH) 20:52 - 21:30

3ο Αεροσκάφος ΑΤ4:

Αθήνα - Κεφαλονιά (ATH - EFL) 19:30 - 20:38

Κεφαλονιά - Ιωάννινα (EFL - IOA) 20:45 - 21:05

Iωάννινα - Αθήνα (IOA - ATH) 21:10 - 22:15.

Οι προγραμματισμένες πτήσεις της Aegean - Olympic προς Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδο, Ζάκυνθο, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο και Μύκονο, έχουν ως εξής:

ΟΑ 360 Αθήνα 19:50 Σαντορίνη 20:30

ΟΑ 254 Αθήνα 20:40 Μυτιλήνη 21:30

ΟΑ 126 Αθήνα 19:20 Θεσσαλονίκη 20:15

ΟΑ 344 Αθήνα 21:55 Χανιά 22:45

Α3 218 Αθήνα 21:40 Ρόδος 22:40

ΟΑ 052 Αθήνα 19:00 Ζάκυνθος 19:50

ΟΑ 146 Αθήνα 20:00 Αλεξανδρούπολη 21:00

ΟΑ 322 Αθήνα 20:40 Ηράκλειο 21:30

ΟΑ 380 Αθήνα 19:05 Μύκονος 19:40

Οι πτήσεις της «Sky Express» για Κέρκυρα, Κω και Κάρπαθο έχουν ως εξής:

GQ272 Αθήνα 20:00 Κέρκυρα 21:05

GQ001 Αθήνα 19:15 Κως 20:05

GQ002 Κως 20:25 Κάρπαθος 21:00

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις: 7.000 Έλληνες στρατιώτες μεταφέρονται σε Αιγαίο και Έβρο

Συναγερμός στον Ελληνικό στρατό: Αυτό είναι το έγγραφο - αποκάλυψη της Τουρκίας



στενωση αρτηριας
μεσιτικη στοχος
ευκολα κανελονια με κιμα
φύλλα μουστάρδας

τι σημαινει προαγωγη υγειας

το εξυπνο μωρο ροζ

Με την έναρξη της συνεδρίασης ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής ζήτησε από την επιτροπή Οδικής Ασφάλειας να δει εξαρχής τόσο το θέμα της πρόληψης όσων και των κατασταλτικών μέτρων.


οφη ξανθη 1-1

Για τον Νικήτα Κακλαμάνη είναι επιτακτική ανάγκη να συζητηθεί και να αποφασιστεί η υποχρεωτικότητα του μαθήματος οδικής ασφάλειας, αν όχι από το δημοτικό, αλλά από την Α΄ Γυμνασίου, όπως είπε.


Απαντώντας ο παριστάμενος υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου έκανε γνωστό ότι το υπουργείο ετοιμάζεται για τη συστηματική εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα οδικής αγωγής που δεν ανακοινώθηκε έως σήμερα για να μην εκληφθεί ως πρόχειρη αντίδραση στο τραγικό τροχαίο στη εθνική οδό.



κρουστα οργανα θεσσαλονικη
συστατική επιστολή για μεταπτυχιακό
παρις σφηκας βιογραφικο
νεο φροντιστηριο ιλιον
αρχαια ελληνικη γλωσσα τονοι και πνευματα

λιπανση ελαιων

Παρουσία και του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνιου Αυγερινού, θα πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα παράλληλες παρουσιάσεις Α΄ Βοηθειών προς τους πολίτες για την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόννηση, την αντιμετώπιση αιμορραγιών και μυοσκελετικών κακώσεων σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη.


παστίλιες για τις ψείρες

τρικαλα ληθαιον

βερνικι νυχιων μεταφραση

διοικητικο συμβουλιο δημου αθηναιων

ρανερ για τραπεζι σαλονιου

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες θα παρουσιάσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβαίνει κάθε πολίτης, όταν βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας σε τροχαίο ατύχημα, καθώς και τις ενδεδειγμένες ενέργειες διάσωσης των εμπλεκομένων θυμάτων.


epideiksi 3


Για τον σκοπό αυτό, στην Πλατεία Αριστοτέλους, θα στηθεί μια εικονική σκηνή ατυχήματος στο οποίο θα εμπλέκονται ένα όχημα Ι. Χ. και ένα μηχανάκι, μετά από σύγκρουση. Η ομάδα διάσωσης του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα αναλάβει τη διάσωση και τον απεγκλωβισμό των πολυτραυματιών, ενώ παράλληλα θα παρέχει και ψυχολογική υποστήριξη.


Ο Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διαθέτει την αρχαιότερη Ομάδα Διάσωσης, καθώς ιδρύθηκε το 1986 πριν ακόμη από τις κρατικές υπηρεσίες διάσωσης. Επίσης είναι αναγνωρισμένη εθελοντική δύναμη στη χώρα μας και διαθέτει οχτώ διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης της εκπαίδευσης όλων των Εθελοντών της, στους τομείς Πρώτων Βοηθειών, Διάσωσης & Ναυαγοσωστικής και Εκπαιδευτών.


epideiksi 1



εργανη αλλαγεσ
καιρος δαφνη σερρων

καιρος κρικελλο τωρα

Ο επιχειρηματίας, εξασφάλισε την δεύτερη τηλεοπτική άδεια στην δημοπρασία που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, έναντι τιμήματος 52,6 εκατομμυρίων ευρώ, όμως ο Πάνος Καμμένος, που είναι και κουμπάρος του, τον κάλεσε να επιλέξει αν θα κρατήσει την ιδιότητα του εργολήπτη δημοσίων έργων ή αυτήν του ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, σημειώνοντας ότι είναι ασύμβατες μεταξύ τους.


στηριξη υγειας τηλ

μοιραιο παθος επεισοδιο 1

μυστικα του λαγου

Σε συζήτηση που είχε με Έλληνες ανταποκριτές στο Λονδίνο ο υπουργός εθνικής Άμυνας επανέλαβε ότι όρος του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να μην έχουν άλλη δραστηριότητα.


«Όπως για παράδειγμα ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος μέχρι προχθές ήταν εργολάβος και επομένως αντιλαμβάνομαι ότι δε θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει στη διαδικασία απόκτησης άδειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, ξεκαθαρίζοντας ότι «το γεγονός ότι είμαστε κουμπάροι μου δίνει ακόμη ένα επιχείρημα να μην μείνω αμίλητος».


«Αν αποδείξει ότι δεν είναι εργολάβος ή ότι έχει σταματήσει το σπορ ή αν περάσει τον έλεγχο πόθεν έσχες τότε καλώς να πάρει την άδεια», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, και απέκλεισε την πιθανότητα παραίτησής του από την κυβέρνηση σε περίπτωση χορήγησης τηλεοπτικής άδεια στον κ. Καλογρίτσα, λέγοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν έθεσε τέτοιο ζήτημα.



ονειροκριτης πεινασμενο σκυλι
βανιλιερα μελισσοκομιασ
μις μαρπλ ταινιες online
παλαιστικη λαβη αμεα

προσληψεις δασκαλων μεσω εσπα

χοιρινο με μανιταρια και μουσταρδα
νομοθετικό διάταγμα ορισμός
γαμος ωναση κενεντυ

«Μπορούμε να πούμε ότι η συριακή κυβέρνηση βρίσκεται πίσω από την επίθεση» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερτ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.


συνταγη μεταφραση αγγλικα

πεθανε ο σπυροσ δοριζασ

διχόνοια σημασία

Ερωτηθείσα εάν οι ΗΠΑ έχουν αποδείξεις για αυτό, η αξιωματούχος απάντησε «ναι».


Η Νάουερτ πρόσθεσε ότι μια ομάδα από τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων θα μεταβεί στη Συρία το Σάββατο για να συλλέξει στοιχεία.


Νωρίτερα, ο Λευκός Οίκος σημείωσε ότι οι ΗΠΑ είναι πεπεισμένες πως η Συρία διέπραξε την πυραυλική επίθεση στη Ντούμα το περασμένο Σαββατοκύριακο, επισημαίνοντας ότι τα στοιχεία των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών δείχνουν πως οι ισχυρισμοί της Ρωσίας ότι η επίθεση ήταν "σκηνοθετημένη", είναι εσφαλμένοι.


«Είμαστε σε πολύ μεγάλο βαθμό πεπεισμένοι ότι η Συρία είναι υπεύθυνη» είπε η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς, τονίζοντας ότι η αποτυχία της Ρωσίας να σταματήσει τη Συρία αποτελεί «μέρος του προβλήματος».


Αντίστοιχα, και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε την Πέμπτη στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1 πως:



Έχουμε την απόδειξη ότι την περασμένη εβδομάδα, πάνε τώρα σχεδόν δέκα ημέρες, χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα, τουλάχιστον χλώριο, και χρησιμοποιήθηκαν από το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ.




διαλογη βικιπαιδεια

καραβι χριστουγεννιατικο εθιμο

παιδικη χοληστερινη φυσιολογικες τιμες
πλανων ελεγχος
δημος αθηναιων εγκαταλελειμενα αυτοκινητα
μους πεπονι βεφα

Στις εικόνες που έφτασαν στη Γη, το ρομποτικό όχημα εμφανίζεται να εχει ξεδιπλώσει τα ηλιακά του κάτοπτρα


αγκοπ ταινιες

στεναχωρια κλιση

μαγνησία του μαιάνδρου

Το Jadehase 2 έχει έξι ανεξάρτητης κίνησης τροχούς και μπορεί να ταξιδέψει έως και 200 μέτρα την ώρα. Το όχημα μπορεί να ανέλθει σε κλίσεις έως 20 μοιρών και να ξεπεράσει εμπόδια μεγέθους έως και 20 εκατοστών.


Η επιφάνεια στο πεδίο προσεδάφισης είναι αρκετά μαλακή, δήλωσε ο Σεν Χενρονγκ , ο οποίος σχεδίασε το όχημα. «Είναι σαν να κινείται στο χιόνι», δήλωσε στην κινεζική κρατική τηλεόραση.


«Ένα μικρό βήμα για το ρομποτικό όχημα, ένα γιγάντιο άλμα για το κινεζικό έθνος», δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιαστής του οχήματος Γου Γουειρέν, παραφράζοντας τα λόγια του Αμερικανού αστροναύτη Νιλ Αρμστρονγκ, του πρώτου ανθρώπου που ειχε πατήσει στο φεγγάρι πριν περίπου 50 χρόνια. Τότε ο Άρμστρονγκ είχε πεί:


«Ένα ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, αλλά ένα μεγάλο άλμα για την ανθρωπότητα».


Η Κίνα, μετά τη Σοβιετική Ένωση και τις ΗΠΑ, είναι η τρίτη χώρα που έχει καταφέρει να προσεληνώσει ενα όχημα στο φεγγάρι, όμως έγινε η πρώτη που το έκανε στην άορατη πλευρά της Σεληνης.



forester cr-v

κεντρο αποκαταστασης τριπολη τιμες
ταχυδρομεία κύπρου ωράριο
ιπποκρατειο αθηνων ογκολογικο

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στην ΕΡΤ1, ο Β' αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και οικονομικός επόπτης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Νίκος Κογιουμτσής, δήλωσε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τη Δευτέρα στην Αττική, ενώ κάποιοι εμπορικοί σύλλογοι στην περιφέρεια αποφάσισαν το κλείσιμο των καταστημάτων.


βρεφη ρεψιμο

εργαστηρια ζωγραφικης αθηνα

φιμωση πεους βρεφη

Υπενθυμίζεται ότι τα Φαρμακεία της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη ημέρα είναι αργία για τα φαρμακεία της Αττικής.


Το κοινό θα εξυπηρετηθεί από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.


Του Αγίου Πνέυματος αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους. Έτσι, όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την χώρα θα παραμείνουν κλειστά.


Σε ποιες πόλεις θα είναι κλειστά τα καταστήματα


Την ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος 2018 δεν θα είναι λίγες τελικά οι πόλεις της χώρας που αποφάσισαν οι εμπορικοί σύλλογοι τους τα καταστήματα τους να παραμείνουν κλειστά


Ειδικότερα


- O Eμπορικός Συλλογος Χαλκίδας κάνει γνωστό ότι τα καταστήματα την Δευτέρα 28/5 θα παραμείνουν υποχρεωτικά κλειστά


- Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, εορτή του Αγίου Πνεύματος θα είναι κλειστά.


- Τα εμπορικά καταστήματα τη Κορίνθου θα είναι κλειστά όπως κάθε χρόνο , διότι η μέρα αυτή έχει καθιερωθεί και ως ημέρα εορτής του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.


- O Eμπορικός σύλλογος Κατερίνης κάνει επίσης γνωστό ότι την συγκεκριμένη ημέρα θα είναι κλειστά τα καταστήματα.


- Αντίθετα με πέρυσι, ο σύλλογος Άργους ανακοίνωσε ότι η ημέρα του Αγίου Πνεύματος 28 Μαΐου είναι νομοθετημένη αργία μόνο για όσους εργάζονται στο Δημόσιο, τράπεζες κ. λ.π. Αυτό σημαίνει ότι όσοι απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα εργάζονται κανονικά.


- Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 εορτή του Αγίου Πνεύματος , θα παραμείνουν κλειστά



λουξ καμπινα μινωικες

νευρολογικη κλινικη παπαγεωργιου τηλεφωνο

σπαγακου αγγελικη
συνταγη πιτα γυρο
Κρήτη: Απόφαση - «ανάσα» για οικογένεια αγροτών που «έσωσε» την περιουσία της

Πραγματική «ανάσα» αποτέλεσε η απόφαση του Ειρηνοδικείου Ιεράπετρας για υπερχρεωμένη τρίτεκνη οικογένεια αγροτών, η οποία κατάφερε να σώσει ολόκληρη την περιουσία της.


lee πουκαμισα γυναικεια

planets order of

κεντρο δεξιωσεων ηρακλειο

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η οικογένεια χρωστούσε σε μία τράπεζα μέσω στεγαστικού δανείου το χρηματικό ποσό των 250.000 ευρώ, ενώ τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει είναι μία πρώτη κατοικία, πλήθος αγροτεμαχίων, οικοπέδων, κτισμάτων και ένα Ι. Χ, με ετήσιο εισόδημα περίπου 6.400 ευρώ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το Ειρηνοδικείο της Ιεράπετρας, αφού έκρινε ότι συντρέχουν στα πρόσωπα των αιτούντων οι προϋποθέσεις ένταξης τους στον ν.3869/2010 και ότι παράλληλα δε συντρέχει επείγουσα περίπτωση και κίνδυνος ανεπανόρθωτης βλάβης στα συμφέροντα τους, τους χορήγησε Προσωρινή Διαταγή με το παρακάτω περιεχόμενο:

  • Δέχεται, το αίτημα χορήγησης, Προσωρινής Διαταγής.
  • Διατάσσει, την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων, κατά της αιτούσας οικογένειας
  • Διατάσσει, την διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της αιτούσας οικογένειας,
  • Ορίζει 40 ευρώ, μηνιαία δόση, προς την πιστώτρια τράπεζα από έκαστον των συζύγων

Συμπερασματικά, για την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η χορηγηθείσα Προσωρινή Διαταγή, από το Ειρηνοδικείο της Ιεράπετρας , είναι σημαντική , για την οικογένεια, είναι σύμφωνα με τις διατάξεις και το πνεύμα του Νόμου Κατσέλη-Σταθάκη (ν.3869/2010 καθώς ο δικαστής κατανοώντας την οικονομική δυσκολία που βιώνει η οφειλέτρια οικογένεια, δέχτηκε την αίτηση εντάσσοντας την, στην εν λόγω νομοθεσία.



συλλογικοί τόμοι
τιμες καρτων απεριοριστων διαδρομων

πακετα διακοπων μυκονοσ

πως μαγειρευω τον κιμα
παναθηναικος μπασκετ ροστερ 2011

H αγορά συσσώρευσε, μετά την έντονη ανοδική κίνηση των τριών προηγούμενων ημερών, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε συνολικά κέρδη 5,2%.


μαρι σανταλ ρουχα

φωνη λυκου

νεα καλλικρατεια χαλκιδικης χαρτης

Οι ήπιες ρευστοποιήσεις για κατοχύρωση βραχυχρονίων κερδών μετά τα νέα υψηλά που σημείωσε η αγορά, απορροφήθηκαν σε μεγάλο βαθμό.


O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 706,51 μονάδες, σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,02%.


Ενδοσυνεδριακά έχει κινηθεί σε εύρος διακύμανσης 5,23 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 709,00 μονάδες(+0,37%) και κατώτερη στις 703,77 μονάδες (-0,37%).


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 52,104 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 81.620.965 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε οριακή πτώση σε ποσοστό 0,02%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,31%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Viohalco (+3,87% στα 1,88 ευρώ), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+3,65% στα 2,84 ευρώ), της ΔΕΗ (+3,33% στα 3,41 ευρώ) και της Jumbo (+1,42% στα 14,25 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Εθνικής (-2,43% στα 0,281 ευρώ), της Πειραιώς (-1,57% στα 0,188 ευρώ), της Ελλάκτωρ (-1,39% στα 1,42 ευρώ), της Τέρνα Ενεργειακή (-1,27% στα 3,11 ευρώ) και της Motor Oil (-1,19% στα 15,80 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+1,84%), των Προσωπικών Προϊόντων (+1,30%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+1,14%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-1,05%) και των Τηλεπικοινωνιών (-0,89%).


Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Πειραιώς διακινώντας 27.123.886 και 26.298.511 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Alpha Bank με 7,953 εκατ. ευρώ και η Εθνική με 7,711 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 59 μετοχές, 48 πτωτικά και 29 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Κυριακούλης +29,74%, Λεβεντέρης(π) +23,64%, ΓΕ Δημητρίου +20% και Σφακιανάκης +19,81%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Δρομέας -22,73%, ΑΧΟΝ Συμμετοχών -9,38%, ΑΝΕΚ(κο) -9,20% και Μπήτρος Συμμετοχών -8,68%.



χρωματολογιο μαλλιων νουμερα
βιβλιοδεσιες περιστερι

πασχος κωστας

μπλουζακια χονδρικη τιμη
εξυπνοι τροποι για να βγαλεις λεφτα στα καλαντα
καφενεια εξαρχεια
ομορφη μου αθηνα στιχοι

«Θα είναι προς το συμφέρον όλων, κράτους, επιχειρηματιών και πολιτών, να περάσουμε σε καθεστώς πλήρους νομιμότητας», δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Αυγή».


πλουταρχος απλωσε τα χερια σου

Ο κ. Κρέτσος χαρακτήρισε «λυπηρό» το γεγονός ότι η υφιστάμενη ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν προστατεύει το μιντιακό τοποίο από τη δημιουργία τραστ, ενώ σημείωσε ότι η αδειοδότηση των καναλιών είναι ένα πρώτο βήμα για την προστασία των θέσεων εργασίας στα ΜΜΕ μαζί με το μητρώο των online media που λειτουργεί εδώ και έξι μήνες και το μητρώο περιφερειακού Τύπου που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.


Ανέφερε ακόμη ότι η Πλατφόρμα Διάθεσης Διαφημιστικού Χρόνου θα αρχίσει να λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ σε περίπου οκτώ μήνες εκτίμησε πως θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία το barcode για τον έντυπο Τύπο προκειμένου να καταγράφονται με ακρίβεια οι κυκλοφορίες των εφημερίδων.



φαρμακα για τη διαρροια
ροφημα για χωνεψη

jacuzzi outdoor preis

πλαισιο stock κινητα
αλεξανδρος σταυρου μαριαννα τουμασατου
κοντραμπασο θεατρο αυλαια

Η συμπλήρωση και η υποβολή του μηχανογραφικού αποτελεί πάντα έναν «πονοκέφαλο» για τους υποψηφίους, καθώς μπορεί να «κρύβει» ορισμένες παγίδες.


θεωριες συνομωσιας διδυμοι πυργοι

19 φεβρουαριου αλμανακ

Έτσι, το υπουργείο Παιδείας συγκέντρωσε τις πιο συχνές απορίες των ενδιαφερομένων και τις απαντά, ώστε να έχουν την κατάλληλη πληροφόρηση οι υποψήφιοι.


Ποιες είναι οι βασικές αρχές συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου;


Το μηχανογραφικό δελτίο δεν είναι δελτίο προβλέψεων. Είναι δελτίο καταγραφής προτιμήσεων. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει ένα και μοναδικό γνώμονα κατά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου. Να επιλέξει το σύνολο των σχολών που τον ενδιαφέρουν, χωρίς να εξαιρεί καμία, και να τις βάλει στη σειρά προτίμησης που θα τις έβαζε εάν μπορούσε να μπει σε όλες εξ αυτών.


Πώς λειτουργεί γενικά το Πληροφοριακό Σύστημα υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου;


Ο υποψήφιος επισκέπτεται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams. it. minedu. gov.gr και εισέρχεται στο σύστημα με το μοναδικό κωδικό του. Πλοηγείται στο σύστημα σε ένα σύνολο από ηλεκτρονικές φόρμες, με τα περισσότερα εκ των στοιχείων του να είναι ήδη προσυμπληρωμένα. Η πιο σημαντική είναι η φόρμα συμπλήρωσης των σχολών του μηχανογραφικού δελτίου, στην οποία ο υποψήφιος θα πρέπει να δηλώσει τις επιλογές του.


Πολύ σημαντικό είναι, ότι κατά τη διαδικασία υποβολής μηχανογραφικού δελτίου, προβλέπεται η δυνατότητα υποβολής προσωρινού μηχανογραφικού δελτίου. Το προσωρινό μηχανογραφικό δελτίο, ο υποψήφιος μπορεί να το τροποποιεί όσες φορές αυτός επιθυμεί. Επίσης, μπορεί να το εκτυπώνει όσες φορές θέλει. Όταν είναι απολύτως σίγουρος για τις επιλογές του, τότε και μόνο τότε θα πρέπει να προχωρήσει στην οριστική υποβολή του δελτίου του.


Με την οριστική υποβολή, η αίτηση του υποψηφίου αποκτά μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και «κλειδώνει». Ο υποψήφιος όταν ξαναμπεί στο σύστημα μπορεί να βλέπει την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού του δελτίου, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει καμία αλλαγή.



φυτεμα λαχανου
αγια αννα ροβιες

αυξητικη πεους τιμη

ευτυχισμενοι μαζι πετρος
αναιμακτη ετυμολογια
προδιαγραφες κυε

Αυτό ξεκαθάρισε ο τομεάρχης άμυνας και βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας ο οποίος ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.


επιταχυνομενη διαστολη συμπαντος

ο ξενος περιληψη

Μετά τη συνάντηση στο Πεντάγωνο ο κ. Κικίλιας ενημέρωσε με τη σειρά του τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για τα τελευταία δεδομένα της υπόθεσης.


«Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή τις πολύ σοβαρές εξελίξεις που ακολούθησαν τη σύλληψη των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών», τόνισε ο κ. Κικίλιας μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ.



πκσ φοιτητικη παραταξη
τηλεφωνο οαεδ θερμαικου

οἱ μετανάστες

επεξηγηση εξετασεων αιματος
οροι μνημονιου
gucci envy αρωμα ανδρικο

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση κατηγορούνται ο πλοίαρχος και ο πρώτος μηχανικός του πλοίου που κρατούνται από την Τετάρτη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ στο συγκεκριμένο δεξαμενόπλοιο, στο οποίο σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα είχαν βρεθεί μίγματα πετρελαιοειδών χωρίς νόμιμα παραστατικά στις δεξαμενές έρματος, είχαν φορτωθεί 1.533 κυβικά πετρελαιοειδών με απάντληση από το βυθισμένο πλοίο «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ» στον Σαρωνικό, νοτιοδυτικά της Αταλάντης.


ασκησεις μαθηματικων γενικης παιδειας γ λυκειου

αρχαια β γυμν λυσεις ενοτητα 18

καρδιολογοι στην περαια

Ο συνήγορος υπεράσπισης του πλοιάρχου του πλοίου τονίζει πως έως τώρα δεν έχουν προσδιοριστεί οι ποσότητες των πετρελαιοειδών μιγμάτων που βρέθηκαν στις δεξαμενές έρματος του πλοίου και τα οποία έχουν αποσταλεί μετά από δειγματοληψία για ανάλυση.


Στον πλοίαρχο και τον πρώτο μηχανικό του «Λασσαία», έχει ήδη έχει ασκηθεί δίωξη για παραβίαση τελωνειακού κώδικα για λαθρεμπορία καυσίμων σε βαθμό πλημμελήματος.



γενικη ταχυδρομικη αγια παρασκευη τηλεφωνο

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

γκειμ οφ θροουνς 4

οπκε θεσσαλονικης
σκλαβενίτης βιογραφικά
αγγελιες δικηγοροι
ενοικιασεις αυτοκινητων βουκουρεστι
πωλειται θαλασσινο αλατι

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο καρχαρίας την άρπαξε και την τράβηξε στο νερό. Το μόνο που θυμάται η Melissa Brunning ήταν ο φόβος που την κυρίευσε ότι έχει χάσει το δάχτυλό της.


γνήσιο υπογραφής στα αγγλικά

Μάλιστα, όπως είπε δεν τολμούσε καν να το κοιτάξει όταν την έβγαλαν από το νερό. Για καλή της τύχη δεν έχασε το δάχτυλό της, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος που προσπάθησε να ταΐσει με το χέρι τον καρχαρία.


Η 34χρονη υπέστη μόλυνση και χρειάστηκε να κάνει πολλές επεμβάσεις, ενώ το δόντια του καρχαρία κατάφεραν να της ραγίσουν το κόκκαλο.


Σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό το περιστατικό.



υπεροχα πλασματα επεισοδια alpha

zara παιδικα παπουτσια κοριτσια

ασφαλειεσ και μυφ

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


τοξινες αποβολη

φαρμακευτικα καλλυντικα προσωπου

κλέφτες ποδηλάτων

παππας αποστολος δικηγορος

Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 στα ανατολικά το πρωί πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό το πρωί 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα νοτιά.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 στο Ιόνιο 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.




ταχυτητες ιντερνετ ανα τον κοσμο
καμπυλη δημοσιου χρεους

πραγματα στο στρατο

ελαστικα αυτοκινητου continental
the walking dead a
λιπ γκλος

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες υπάρχει πιθανότητα τοπικά να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, προβλέπει για τα νότια της χώρας η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου, με έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης που εξέδωσε.


αργός ετυμολογία

λατινικα μεταφραση 11

θεωρητικών εξετάσεων οδήγησης

xionia


Από την πρόσκαιρη επιδείνωση αναλυτικότερα θα επηρεαστούν η Πελοπόννησος, η Κρήτη, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν η Ανατολική Στερεά.


18057853 10210808266754106 1644804775936447157 n


Σύμφωνα με την ΕΜΥ από το βράδυ προβλέπεται σταδιακή βελτίωση αρχικά από τη Δυτική Ελλάδα με τη θερμοκρασία την Κυριακή να παρουσιάζει σταδιακή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.



ομηρου 9-11 νεα σμυρνη

θελεις να γινεις εκατομμυριουχος παιχνιδι

δυαρια αγρινιο
κτημα γρεγου βαπτιση

«Η παρουσία μου εδώ υποδηλώνει ότι οποτεδήποτε είμαι στη διάθεση της επιτροπής. Ας κάνει εξεταστική, ας κάνει και προανακριτική η ΝΔ που μιλάει για ένα ταξίδι που έγινε το 2013 και μακάρι να είχε φέρει περισσότερα αποτελέσματα. Με τη Βενεζουέλα πριν από τη περιδίνηση είχαν αναπτύξει σχέσεις πολλές χώρες. Η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά είχε επιλέξει να μην το κάνει», ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και πρόσθεσε πως θεωρείται αυτονόητο ελληνικές εταιρείες και μάλιστα στο χώρο των πετρελαιοειδών να επιδιώκουν να έχουν τέτοιου τύπου σχέσεις. «Είπα ότι και η χώρα μας θα μπορούσε να έχει επωφεληθεί, ασχέτως αν ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκρινε ότι δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο», είπε και συμπλήρωσε πως πριν την περιδίνηση της Βενεζουέλας είχαν αναπτύξει οικονομικές σχέσεις μαζί της χώρες όπως η ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα, η Ισπανία και η Ιταλία.


σκορδα ροζ ανταυγειες

τεινω χρονικη αντικατασταση

υπολογισμος βαθμου πτυχιου νομικης

Αφορμή για την τοποθέτηση του Νίκου Παππά υπήρξε η παρέμβαση του Μάκη Βορίδη από τη ΝΔ που ζήτησε εξηγήσεις για το σκοπό του ταξιδιού και τις σχέσεις με τον δικηγόρο των offshore Αρτέμη Αρτεμίου αλλά και τον επιχειρηματία, με το αεροπλάνο του οποίου ταξίδεψαν στην Καραϊβική.


Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου ζήτησε από τον κ. Βορίδη να είναι προσεχτικός και να μην ταυτίζει δικηγόρους με πελάτες, καθώς και ο ίδιος ήταν συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων για το σκάνδαλο της Energa, ενώ η Αννέτα Καββαδία και Γιάννης Θεοφύλακτος υποστήριξαν ότι κάποιοι δεν θέλουν να ξεκινήσει η διαδικασία των εξεταστικών επιτροπών.



ψυκτης ενυδρειου
ελινα σαρλη

ο φρέσκος κλίση

βαψιμο αυγων με χρωματα ζαχαροπλαστικης
ταξιδιωτικο γραφειο κεντρο αθηνας

Η Γεωργία Τσατάνη επανέλαβε όσα είχε αναφέρει και στην προηγούμενη συνεδρίαση, ότι διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία για τη συνομιλία τους, τα οποία επιφυλάσσεται να καταθέσει στις αρχές.


αγιον οροσ πληροφοριεσ

σεμινάρια παρασκευής φυσικών καλλυντικών

compeed επιθέματα για φουσκάλες οδηγιες

Τ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: Είχατε παγιδεύσει το τηλέφωνο Παπαγγελόπουλου;


ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Τι ερώτηση είναι αυτή; Ρωτάμε όπως να ‘ναι ό, τι να ‘ναι; Συγκρατηθείτε


Τ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: Εσείς συγκρατηθείτε... Σας ρώτησε Βορίδης αν έχετε αποδεικτικά μέσα και απαντήσατε ότι δεν μπορείτε να βεβαιώσετε και σας ρωτώ ευθέως τι μέσο μπορεί να είναι αυτό;


Γ. ΤΣΑΤΑΝΗ: Έχω αποδεικτικά στοιχεία και επιφυλάσσομαι να τα καταθέσω στα αρμόδια όργανα


Τ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: Επειδή ένας μέσος πολίτης αντιλαμβάνεται και κατανοεί ότι αυτό το αποδεικτικό μέσο είναι μια τηλεφωνική παγίδευση


ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Μα είναι δυνατόν; Τι πράγματα είναι αυτά; Ντρέπομαι που η Επιτροπή μετέρχεται τέτοια μέσα...


Τ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν ντρέπεστε για αυτά που είπε η εισαγγελέας είστε εισαγγελέας... ότι παγιδεύει
τηλέφωνα...


ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Από που προκύπτει αυτό;


Τ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια;


ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο σκύλος που μιλάει ξένες γλώσσες.


Τ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: Η απάντηση παραπέμπει σε τηλεφωνική υποκλοπή


ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Επικαλείστε (σ. σ. προς Γ. Τσατάνη) μη νόμιμα αποδεικτικά στοιχεία ή νόμιμα;


Γ. ΤΣΑΤΑΝΗ: Έχω αποδεικτικά στοιχεία. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.



εχεις δικιο στα γαλλικα
bosch φουρνοσ hea23b150 + εστια nkn 645g14