Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ενωση αγροτων ηρακλειου

η ελσα παντρευεται
καμια υπηρεσια iphone 6

Στο μήνυμά του για το Κουρμπάν Μπαϊράμ (μουσουλμανική γιορτή των Θυσιών), ο Ακιντζί είπε: «είτε θα πάμε σε λύση κάτω από μία στέγη με ισότητα, ασφάλεια και ελευθερία, είτε θα βρεθεί δρόμος για να ζουν οι δύο πλευρές πλάι-πλάι, κάτω από δύο χωριστές οροφές».


έγγραφο μη τιμολογηθέντων αποθεμάτων υποδειγμα

ταπετσαριες τοιχων περιστερι

Πρόσθεσε, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, πως «σε κάθε περίπτωση είναι αναπόφευκτο να υπάρξει συμφωνία των πλευρών».


Ο Μουσταφά Ακιντζί, κατηγόρησε την ελληνοκυπριακή πλευρά ότι «δεν έχει την απαραίτητη αποφασιστικότητα» για την εξεύρεση λύσης και επανέλαβε τη θέση ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η προσπάθεια με την ίδια μεθοδολογία και με διαδικασία, που θα είναι ανοικτού τέλους.


Αναστασιάδης: Γιατί έστειλα έγγραφα του Κραν Μοντανά σε επιλεγμένα πρόσωπα



Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, με γραπτή δήλωσή του, έδωσε εξηγήσεις και διευκρινίσεις, μετά τις αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων, για τον φάκελο με έγγραφα από τη διάσκεψη του Κραν Μοντανά, που έστειλε με προσωπική του επιστολή σε ορισμένους δημοσιογράφους, πολιτικά και άλλα πρόσωπα. Τόσο η επιστολή του κ. Αναστασιάδη, όσο και τα έγγραφα φέρουν την ένδειξη «απόρρητο».


Ο Κύπριος Πρόεδρος στη δήλωσή του αναφέρει ότι ενώ είχε αποφύγει να σχολιάσει τα όσα αβάσιμα του καταλογίζονται «περί διαρροής τάχα απορρήτων εγγράφων», «όμως η επίκληση ποινικών ευθυνών δεν του αφήνουν άλλη επιλογή παρά να απαντήσει, χωρίς όμως, να χρησιμοποιεί επίθετα και χαρακτηρισμούς, που άλλοι του αποδίδουν».



σχολιο για μπαγια
πιτσαρια δροσια
υπουργείο εσωτερικών κύπρου επικοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου